Гороскоп за знаками Зодіаку на 19 листопада. Проявляємо гнучкість у справах

П'ятниця, 19 листопада 2010, 08:52
Сьогодні виграють люди, які вміють використовувати в своїх інтересах будь-яку ситуацію, навіть несприятливу. Якщо ви не володієте подібним талантом, прислухайтеся до думки тих, кого природа цим наділила.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Посидючість – ось якість, яка сьогодні так необхідно. На жаль, залишається зовсім не затребуваний ваш творчий потенціал; сумлінні виконавці почувають себе куди упевненіше, ніж ті, хто намагається використовувати фантазію і шукати оригінальні шляхи. В особистій сфері, як не дивно, найкращі плоди приносить бездіяльність. Чим меншу активність ви проявляєте, тим більше вам подобається те, як розвивається ситуація. Словом, в цей день вам доведеться дещо змінити свою звичайну поведінку, зате ви заощадите масу енергії для майбутніх перемог.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Поліпшується фінансова ситуація, завдяки своїй моторності та комерційним талантам Тельці зможуть непогано заробити. Правда, доведеться проявити наполегливість, а часом і агресивність – конкуренти так і норовлять вирвати у вас найвигідніші «шматки». Обороняєтеся рішуче, і не забувайте при кожному зручному випадку демонструвати кращі риси своєї вдачі: сьогодні вони прикрашають краще, ніж скромність. Спокійне, виважене і логічне ставлення до особистих проблем дозволяє вирішувати їх у найкоротші терміни. Ви просто знаєте, що потрібно робити, і робите правильно.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складається надзвичайно цікаво і насичено. Спочатку доводиться похвилюватися – здається, що земля йде з-під ніг. Кількість бажаючих змагатися з вами зростає з кожною годиною; конкуренти не тільки енергійні, але і хитрі, так що вам доведеться проявити і пильність, і кмітливість, щоб успішно протистояти їм. У середині дня ситуація докорінно змінюється, ви відчуваєте, що спіймали удачу. Ладиться буквально все, за що ви беретеся. Можна починати кілька справ – з усіма ви чудово впораєтеся.

Рак (22 червня – 23 липня)
Нічого не бійтеся. Випробування і хвилювання цього дня – не більше, ніж перевірка на хоробрість і рішучість. Якщо ви будете наполегливі, то свого неодмінно досягнете. Можна експериментувати, шукати нові способи вирішення проблем, а також будувати плани на майбутнє. Процвітають самі діяльні; ледачі ж Раки змушені задовольнятися малим, зате непогано проводять час. Передчуття швидких змін на краще в особистому житті не обдурить. Вас чекають приємні сюрпризи, а також події, які дозволять побачити старого знайомого в новому (і що приємно – кращому) світлі.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День порадує заслуженими перемогами і своєчасними грошовими надходженнями. Леви відчувають себе цілком упевнено, тому що у них немає причин сумніватися у власній компетентності, хвилюватися про майбутнє задуманих проектів. Обгрунтований оптимізм стає тією якістю, яка допомагає залучати людей і починати нові відносини будь-якого спрямування. З вами легко і приємно спілкуватися, та й ви отримуєте масу задоволення, проводячи час з близькими чи просто симпатичними вам людьми. Можна будувати плани на майбутнє: велика ймовірність, що вони незабаром будуть реалізовані.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не потрібно чіплятися за старе. Зміни йдуть вам на користь, так само як і відмова від вичерпали себе відносин, обтяжливих ділових зв'язків. Діви активні та енергійні, і це зрозуміло: представники знаку усвідомлюють, що сьогодні будують своє щасливе майбутнє, і витрачати час даремно не можна. Ви настільки ж влюбливі, як і чарівні, і це робить день сприятливим для початку нових відносин. Чи будуть вони серйозними, залежить тільки від вас. Інтуїція допомагає вибрати вірну лінію поведінки, і в цілому день складається вдало.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
На жаль, день чи пройде без втрат, але й приємні події цілком вірогідні. Ваше завдання – не зациклюватися на поганому і не опускати руки, навіть якщо не все йде так, як хочеться. Можна повертатися до старих проектів, які не були завершені через несприятливого збігу обставин чи проблем з діловими партнерами. Нові справи варто починати лише в тому випадку, якщо ви твердо впевнені, що зможете впоратися з ними самостійно. Сприятливий день для вирішення сімейних проблем.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Перша половина дня – період роздумів, аналізу своїх помилок, зважування нескінченних «за» і «проти». Не можна сказати, що заняття це абсолютно порожнє, але доводиться визнати, що помітних плодів воно не приносить. Але Скорпіони – не з тих, хто готовий витрачати час просто так. У середині дня представники знаку зрозуміють, що пора засукати рукави, візьмуться за справу, і швиденько доб'ються свого. В особистому житті відмінно працює принцип «Прийшов. Побачив. Переміг». Більше того, деяким Скорпіонам і ходити-то нікуди не доводиться: охочі бути переможеними самі заглядають на вогник.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ускладнюються відносини з оточуючими. Ваші вчинки, в тому числі продиктовані найкращими спонуканнями, викликають виключно негативну реакцію. Ситуацію змінити не вдається, хоча ви не шкодуєте часу і сил на виправдання, роз'яснення, спроби переконати критиків. Постарайтеся дотримуватися обраної лінії поведінки, але просуватися вперед без зайвого поспіху. Поступово ситуація нормалізується, з'явиться можливість спокійно обговорити те, що відбувається з усіма зацікавленими особами. На жаль, трохи знижено життєвий потенціал. Ви швидше звичайного втомлюєтеся.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
З діями і вчинками потрібно бути обережнішими – чесно кажучи, цей день більше підходить для роздумів. Зате ідеї, які відвідують вас сьогодні, близькі до геніальних; варто їх лише трохи «додумати» – і те, до чого ви давно прагнете, буде отримано, причому з мінімальними трудовитратами. В особистій сфері дуже сильний фактор везіння, і їм варто скористатися. Це відповідний день для того, щоб зробити перший крок назустріч симпатичному вам людині або зробити інший вчинок, що вимагає рішучості і впевненості в собі. Не губіться – зірки на вашому боці.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День пов'язаний з отриманням заслуженої нагороди. Щоправда, кілька неприємних моментів пережити все ж доведеться. Наприклад, багато Водолії не на жарт разволнуются, коли дізнаються, що за ними пильно спостерігають впливові люди. Але тривоги швидко розсіються; сьогодні ви показуєте себе з кращого боку, тому й чуєте виключно компліменти. Чудовий день для прояву ініціативи в особистих відносинах: ви вживаєте виключно правильні дії, а тому отримувати достойні результати. Вечір – відмінний час для творчості.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Чого сьогодні не варто робити Рибам, то це намагатися з усіма справами впоратися самостійно. Навіщо даремно витрачати свій безцінний час, якщо навколо товпляться охочі попрацювати за вас. Давайте доручення, ненав'язливо контролюйте добровільних помічників, і все складеться якнайкраще. У любові хотілося б проявити ініціативу, та якось не дуже виходить – навколишні передбачають ваші бажання і квапляться їх виконувати. Риби насолоджуються загальною увагою, отримують масу компліментів і можуть почати відносини, які принесуть багато радості.