Гороскоп за знаками Зодіаку на 23 листопада. Терпляче чекаємо результату

Вівторок, 23 листопада 2010, 08:55
Чим би ви не планували займатися, будьте терплячі: досягти очікуваного результату одразу не вдасться. День підходить для спільної роботи, але лише в тому випадку, якщо всі її учасники зацікавлені у співпраці та готові на жертви заради успіху спільної справи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам слід заздалегідь скласти план дій на день: чим більше організовані і дисципліновані ви будете, тим менше впливу нададуть на вас несприятливі тенденції, і тим менше шансів нашкодити вам буде у недоброзичливців. Дуже важливо навести порядок у фінансових справах, відмовитися від спонтанних покупок, невиправданих витрат – розумна економія позбавить вас від багатьох проблем. Хороші відносини з близькими людьми. Час, проведений в колі близьких друзів або членів сім'ї, подарує вам приємні емоції. Зустріч з коханою людиною також не розчарує, саме від своєї «половинки» ви можете почути абсолютно приголомшливі звістки.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельців очікує непоганий день, проте життєвий потенціал представників цього знака трохи знижено, тому не виключені неприємні моменти, пов'язані з перевтомою, нездужаннями, а також підвищеною чутливістю до негативних впливів. Тим не менш, успіхи в роботі будуть вельми значними, особливо це стосується підприємців, а також тих, чия діяльність пов'язана зі спілкуванням. Можливі приємні поїздки, які дозволять зав'язати нові знайомства і істотно розширити свій кругозір. Підходить день і для активного відпочинку. Стосунки з близькими істотно не зміняться, можна радіти стабільності.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День нейтральний, не пов'язаний зі значними подіями. Успіхи в роботі будуть середніми, але і прикладати титанічних зусиль для їх досягнення не доведеться. Можуть нагадати про себе як давні партнери, так і таємні недоброзичливці – в обох випадках не поспішайте йти на контакт, поки не з'ясуєте справжні наміри вашого співрозмовника. Небажано витрачати великі суми на розваги або робити великі покупки, оскільки стан фінансових справ має скоріше до економії, ніж до необдуманих витрат. І родичі, і кохана людина не поскупляться на критичні зауваження на вашу адресу – будьте готові до закидів в легковажність.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам доведеться вирішити чимало проблем, при цьому зірки радять діяти самостійно, не чекаючи допомоги з боку. День принесе непогані результати, якщо ви будете наполегливі і наполегливі, і не відступите після появи на шляху перших перешкод. Можна вирішувати фінансові питання, ймовірно отримання винагороди за раніше виконану роботу. В особистій сфері ймовірні проблеми, недолік взаєморозуміння з коханою людиною негативно позначиться на відносинах. Зростає інтерес до світського життя, з'являється бажання спілкуватися з людьми, зав'язувати нові знайомства. Але в контактах потрібно бути розбірливішим.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам доведеться зіткнутися з сімейними проблемами, не виключені несхвалення і різка критика з боку старших родичів. В іншому ж день цілком сприятливий. У представників цього знака буде шанс реалізувати свої професійні амбіції, а також приступити до виконання відповідальних, почесних і високооплачуваних обов'язків. Можливим стає примирення з тими, з ким ви були у сварці, не виключено відродження романтичних відносин. Юних представників знаку очікують нові захоплення, які будуть швидше легковажними, ніж серйозними. Вдалий день для свят, вечірок, відпочинку в колі друзів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дівам потрібно згадати про справи, які вони давно відкладали в довгу шухляду: настав час розібратися з нагромадженням багажем, оскільки незабаром з'являться нові завдання, вирішення яких поглине увагу цілком. Чимало часу забере робота з документами, для деяких представників знаку непереборними стануть бюрократичні перепони. Можна облаштовувати житло чи купувати речі, які будуть використовуватися всіма членами сім'ї. Сьогодні господарність і практичність Дев послужать хорошу службу не тільки їм самим, але й оточуючим, так і гарним настроєм представники цього знака готові щедро поділитися.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам треба буде розв'язати проблему, яка турбує їх протягом довгого часу. У справах значні зміни на краще намітяться завдяки втручанню впливових персон, і ваше завдання зараз – набратися терпіння і не квапити події. Пам'ятайте, що будь-який ваш необдуманий вчинок може бути використаний недоброзичливцями. Атмосфера дружелюбності і взаєморозуміння панує в сім'ї, налагоджуються відносини зі старшими родичами, відновлюються важливі зв'язки. Чудовий день для відвідування свят та громадських заходів, візиту до друзів. Можна робити подарунки для близьких – сьогодні ви легко вгадуєте бажання оточуючих.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Cкорпіонам дуже важливо зберігати ділову активність і бадьорість протягом всього дня: як тільки ви дозволите подіям йти своєю чергою, вони зайдуть куди-небудь зовсім не туди. Тому ситуацію потрібно постійно контролювати, всю інформацію, що надходить – перевіряти, а тим, хто обіцяв вам допомогу і підтримку – регулярно нагадувати про себе. На жаль, будинки розслабитися теж не вдасться: це безумовно не той день, коли близькі будуть розуміти вас з півслова, здогадуватися про ваші таємних бажаннях і щедро ділитися своїм теплом. Уникнути нездужань допоможуть легка дієта і скорочення фізичних навантажень, а відмінним «ліками для душі» стане шопінг.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям потрібно звернути особливу увагу на стан фінансових справ: ваші витрати, до того ж не завжди виправдані, перевищують усі розумні межі. Варто також навести лад у стосунках з партнерами, згадати про старі обіцянки і домовленостях – ваша недбалість у їх виконанні може призвести до серйозних неприємностей. Постарайтеся не хвилювати близьких людей через дрібниці і ділитися з ними виключно позитивними емоціями. Стрільці, нещодавно посварені з коханою людиною, повинні пам'ятати про те, що спроби примирення увінчаються успіхом лише після того, як ви усвідомлюєте свої помилки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Особливо вдалим день буде для Козерогів, які планують поїздки або зустрічі з друзями і родичами, що живуть в інших містах. Настав підходящий момент для великих покупок та інвестицій, вирішення питань, що стосуються нерухомості, придбання транспортних засобів. Можна задуматися і про початок власної справи – день як не можна краще підходить для попередніх переговорів. Емоційний фон відрізняється стабільністю, тому сьогодні можна легко вирішити особисті та сімейні проблеми, уникнувши при цьому серйозних потрясінь і позбавивши близьких від марних хвилювань і тривог. Можливі випадкові зустрічі з давніми знайомими.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям треба проявити наполегливість – без неї сьогодні навіть більш-менш значних перемог не здобути. Не можна залишати справи незавершеними, а питання – невирішеними, і навіть самі виснажливі і нудні проекти слід доводити до кінця, якщо ви не хочете нажити собі впливових ворогів і пропустити вперед конкурентів. Дуже складний день чекає закоханих і перебувають у шлюбі Водоліїв: настав час вирішувати, що для вас важливіше – власні амбіції, чи почуття близької людини. Пам'ятайте, що про вчинок, скоєний під впливом емоцій і скороминущого роздратування, вам напевно доведеться пошкодувати.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам щастить у коханні: сьогодні представники цього знака легко зав'язують знайомства, справляють незабутнє враження на представників протилежної статі і чудово ладнають зі своїми «половинками». Однак пам'ятайте: ваше легковажність може представляти загрозу навіть для самих серйозних відносин, а тому прагніть поводитися розсудливо. В інших відносинах день теж непоганий: вплив позитивних тенденцій буде сильним у всіх сферах життя. Єдине, від чого зірки радять утриматися, це експерименти з іміджем, придбання екстравагантних предметів туалету і екзотичних косметичних засобів – все це буде марною тратою грошей.