Гороскоп за знаками Зодіаку на 24 листопада. День спокус

Середа, 24 листопада 2010, 08:56
Шансів добитися успіху більше у тих, хто не соромиться вдаватися до інтриг, маніпуляцій. Навіть найбільш принциповим буде нелегко чинити опір спокусі порушити власні правила – аж надто привабливим виглядає результат.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день буде складатися непогано для кар'єристів. За роботою представників цього знака спостерігають зацікавлені особи, і причепитися їм не до чого: Овни справляються з роботою бездоганно, демонструють кмітливість, винахідливість, високий професіоналізм та вміння ладити з людьми. День відмінно підходить для проведення переговорів – навіть у найскладнішій ситуації вам вдасться домогтися свого. В особистій сфері картина також буде сприятливою, якщо ви не станете демонструвати легковажне ставлення до серйозних питань. Уміння приймати рішення швидко, спираючись не тільки на інтуїцію, а й на логіку, послужить вам добру службу.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці демонструють завидні дипломатичні здібності. Там, де потрібно домовлятися, переконувати, схиляти на свій бік представників знака немає рівних. Вирішувати доводиться не тільки свої, але і чужі проблеми, однак діяльність такого роду йде вам на користь. При цьому вам вдається захистити свої інтереси, твердо відмовлятися від тих умов, які вам не підходять. В особистих стосунках, на жаль, не обійдеться без труднощів: виникає дуже багато причин для розбіжностей з близькими, і причин вагомих. Тут потрібно піти на розумні поступки, причому чим раніше, тим краще.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День розпочнеться вкрай неспокійно і напружено. Плещучи через край енергія примушує Близнюків вживати дії настільки ж поспішні, настільки й радикальні. Саме тому ранок – не найкращий момент для ділових переговорів або обговорення важливих питань: варто комусь з вами не погодитися, і ви вирішите негайно і назавжди припинити відносини з цією людиною. Людям, що спостерігає за вами з боку, такий підхід здасться і дивним, і невиправданим; в результаті раз у раз виникають суперечки. Друга половина дня спокійніше, так що спілкуватися з дійсно важливими для вас людьми краще саме в цей час.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки відчувають занепокоєння: у представників знаку виникає відчуття, що удача пропливає повз їх широко розставлених клешнею. Що ж, інтуїція вас не обманює – тим, хто хоче домогтися успіху, сьогодні потрібно не терпляче чекати, а швидко бігати і вчасно йти в атаку. На щастя, ви зорієнтуєтеся у ситуації до того, як всі найцікавіші можливості будуть втрачені. Вам дають поради всі, кому не лінь, при цьому надходять рекомендації напрочуд суперечливі. Так що обмірковувати ситуацію і приймати рішення все одно доведеться самостійно; майте це на увазі, і вам не доведеться витрачати час на порожні розмови.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День праці – плідної, досить стомлюючого і щедро оплачуваної. Успіхи Львів не залишаються без уваги, а ідеї представників знаку викликають інтерес. День щедрий на ділові зустрічі, успішні переговори, привабливі пропозиції. Він відмінно підходить для зміни роботи, проби своїх сил на новому терені, вступу на посаду. Люди, які сьогодні проявляють до вас інтерес, незабаром стануть вашими союзниками. Аналогічна тенденція спостерігається і в особистих відносинах: вам неважко завоювати довіру, прихильність до себе людей, домогтися прихильного ставлення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День дуже непростий, один з тих, коли «справді не знаєш, де знайдеш, де втратиш». Те, що ви спочатку розцінюєте як проблеми і неприємності, на ділі виявляється новими можливостями, які не можна залишати без уваги. Спокійне відношення до дрібних втрат сприяють зміцненню ваших позицій, допомагає заслужити повагу цікавих вам людей. На жаль, спостерігається і зворотна тенденція. Удача, яка сама йде до рук, тягне за собою масу труднощів, легкий успіх стає попередником великих проблем. Претендуйте тільки на те, що заслужили: якщо ви захочете більшого, зірки покарають вас за жадібність.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Хто б міг подумати, що Терези зазвичай такі миролюбні й спокійні, здатні і на різкі висловлювання, і на відверті провокації? Сьогодні представники знаку самі на себе не схожі; замість того, щоб, за звичаєм, згладжувати гострі кути, вони натхненно загострюють тупі. Немає приводу для сварки? Не біда, прийдуть Ваги й принесуть цей привід з собою. Сам цей день не здасться представникам знака важким, а от пізніше, коли доведеться розбиратися з наслідками своїх вчинків, представники знаку пошкодують про скоєне. З іншого боку, саме сьогодні вони зроблять, нарешті, те, чого зробити давно не вирішувалися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Порадують несподівані грошові надходження. На щастя, різке поліпшення фінансового становища не підштовхує Скорпіонів до рішучих витрат; замість того, щоб негайно витратити гроші, представники знаку розмірковують про те, як використовувати їх найкращим чином. У багатьох Скорпіонів з'являються чудові ідеї, пов'язані з якимись довгостроковими проектами. Останнє може тлумачитися досить широко: від отримання другої вищої освіти до вступу в шлюб. Однак загальна тенденція така – те, що сьогодні приходить вам в голову, заслуговує на увагу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Обережніше з грошима. Очікувані грошові надходження затримуються, потрібно бути економніше. Для бізнесменів це може означати також тимчасова відмова від роботи над проектами, які вимагають інвестицій. Вичікуйте, якщо хочете отримати прибуток. Тим, хто працює з людьми, будуть потрібні гнучкість, спритність, уміння говорити багато і неоднозначно. Для Стрільців це не найприємніша ситуація, тому вони відчувають дискомфорт. У сфері особистих відносин ситуація куди сприятливішими: тут торжествує така улюблена вами ясність. Можна говорити прямо, не потрібно приховувати свої почуття від близьких.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги діють дуже рішуче, сміливо і ефективно. Сам підхід представників цього знака до вирішення проблем у багатьох викликає здивування – дуже вже він оригінальний, мало зрозумілий людям із «середньостатистичним» складом розуму. Так що Козерогам, яких оточують люди, позбавлені фантазії, сьогодні буде важкувато. З іншого боку, саме зараз можна знайти союзників, які поділяють ваші погляди; така співпраця буде плідною. Зміни, що відбуваються в особистому сфері – ні що інше, як «зміна акцентів». У цілому все залишається як і раніше, але для вас ситуація починає грати новими фарбами.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Гроші й Водолії сьогодні несумісні: представники знаку із запаморочливою швидкістю спустошують будь-які запаси, до яких мають доступ. Часом, звичайно, Водоліїв відвідують думки про те, що непогано було б заощадити, але реалізувати їх ніяк не вдається. Постарайтеся, принаймні, обійтися без залучення позикових коштів. У навколишніх ваші слабкості викликають виключно позитивну реакцію, сьогодні вам що завгодно зійде з рук. На вас не можливо ні сердитися, ні ображатися; на щастя, в силу природного шляхетності натури, ви цим не зловживаєте.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Доведеться бадьоро працювати плавниками, щоб відплисти від незавидною необхідності нести відповідальність за чужі помилки. Не будьте героями – ваше самопожертву ні в кого не викличе захоплення, та й справі на користь не піде. А ось розумний егоїзм, обережність і чітке розуміння того, в чому ж саме полягають ваші інтереси, послужать хорошу службу. Домінуюча тенденція в особистих відносинах – легковажність. Серйозність намірів (і чужих, і своїх власних) змушує вас насторожитися, а часом і лякає. А от для того, щоб просто приємно провести час у компанії симпатичної особи, не зв'язуючи себе планами та зобов'язаннями, день цілком підходить.