Гороскоп за знаками Зодіаку на 25 листопада. Отримуємо задоволення від результатів праці

Четвер, 25 листопада 2010, 08:57
Хороший робочий день. «Робочий» – тому, що працювати дійсно доведеться, а «добрий» – тому що і результати не розчарують, і сам процес буде доставляти деяке задоволення.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Чудовий день. Завзяття, ентузіазм, рішучість – якості, притаманні більшості Овнів – відмінно вписуються в картину дня. Конкуренти не можуть за вами догнати: поки недоброзичливці намагаються знайти причину ваших успіхів, ви підкорюєте нові вершини. Єдине, що може викликати проблеми, – ваше прагнення говорити перше, що приходить на розум. Особливо важко сьогодні з цим боротися під час розмов з керівництвом. острах розповісти близьким про ваші перемоги і досягнення. Як тільки навколишні зрозуміють, що вами можна пишатися, вони усвідомлюють всю недоречність своїх претензій.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці захищають свої інтереси так завзято й захоплено, що в підсумку часом забувають про здоровий глузд. У результаті виникають ситуації одночасно забавні і неприємні – ви то різко висловиться зопалу, то поставите ультиматум того, з ким можна було б домовитися, то відмовитеся від співпраці з партнером, який посміє засумніватися у вашому професіоналізмі. Поступово впевненість у власній правоті стає менш непохитною, ви розумієте, що вести себе можна було пом'якше. Покваптеся виправити помилки, поки їхні наслідки не стали серйозною перешкодою на шляху до успіху.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Важко доведеться тому, хто сьогодні спробує контролювати Близнюків. Представники цього знаку ставлять свободу на чільне місце, а над субординацією і дисципліною просто сміються. Бунтарський характер Близнюків проявляється дуже яскраво, крім того, їм вдається зібрати навколо себе однодумців, налаштованих настільки ж рішуче. У результаті в районах проживання Близнюків раз у раз виникають революційні ситуації. Тільки з найближчими ви стаєте воістину миролюбними, м'якими, поступливими. А вже закохані Близнюки – це приклад такту, дипломатичності, делікатності.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки даремно кулаками не махають. Кожен рух представників добре обдуманий і спрямований на одержання конкретного результату. Крім того, саме Раки сьогодні є найбільш успішними лідерами та керівниками, яким вдається і інтереси підлеглих враховувати, і ідеального виконання своїх розпоряджень добиватися. Демонструючи колегам, партнерам і конкурентам твердість і рішучість, у колі близьких Раки стають м'якими, уважними і турботливими. Ідеальний день для сімейних розваг, прийому гостей, домашнього відпочинку.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви так стрімкі у своєму русі вперед, що забувають обороняти тил. На жаль, дуже велика ймовірність того, що недоброзичливці підкрадуться ззаду. Ви, звичайно, все одно отримаєте над ними гору, але бій відніме чимало часу, який можна було б використати з більшою користю. Простіше буде представникам знака, не тільки вміє працювати самостійно, а й здатним швидко зібрати – і очолити! – Команду однодумців. Зірки попереджають про деяке непостійність почуттів та уподобань. Особливо це стосується юних представників знаку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Хтось вирішив звалити на Дев всю саму нецікаву, нудну, одноманітну роботу, яка повинна бути зроблена сьогодні. Але для представників знаку це не проблема – вони справляються з усім необхідним так швидко і ефективно, що у них залишається час на чисте творчість. Цей день дійсно пов'язаний з відмінними ідеями, реалізуючи які, ви будете поступово просуватися до однієї з головних своїх цілей. Настрій Дев напрочуд мінливе. Представникам цього знаку емоційна нестабільність зазвичай не властива, але в даний день, схоже, є винятком з правил.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День порадує представників цього знаку можливістю відкласти те, чим займатися не хочеться, і зосередитися на приємних та цікавих справах. Домінує прагнення до порядку і оптимальної організації простору. Тому Ваги натхненно розбирають різноманітні «завали», переставляють меблі, і взагалі всіляко створюють гармонію своїми руками. Змінюється на краще фінансова ситуація, планові грошові надходження будуть своєчасними. Є бажання витрачати і можна дозволити собі покупки – приємне поєднання, що піднімає настрій.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Все, що сьогодні роблять Скорпіони, йде їм на користь. Навіть якщо Скорпіон не робить зовсім нічого, перемога все одно дістається саме йому. У чому причина? Почасти в інтуїції представників знаку, почасти – в їх здатності помічати дрібниці і робити правильні висновки. Ви надзвичайно уважні до близьких, оскільки розумієте, що дорогі вам люди потребують порад, допомоги, турботи. До кінця дня з'явиться втома, але радість від того, що ви зробили все, що потрібно було, і добилися відмінного результату, виявиться куди сильніше.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
З одного боку, день буде складним, тому що боротися доведеться. З іншого боку, боротися Стрільцям є за що, і це не може не радувати. На жаль, відчути радість перемоги вам сьогодні не вдасться – справжній успіх прийде трохи пізніше, поки ж всі дуже непевно, а позиції ваші не настільки вже міцні. Рішучість, з якою Стрільці рухаються вперед, вселяє повагу оточуючих. При цьому за представниками знака слідують, в основному, люди, які не бажають приймати самостійні рішення і нести за них відповідальність, так що говорити про корисні і надійних союзників не доводиться.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Хто це займається чимось страшно цікавим і таємничим, ні з ким не ділячись ні планами, ні секретами? Це Козероги, яким сьогодні особливо потрібні незалежність і свобода дій. Навіть самі віддані союзники тільки дратують представників знаку, оскільки постійно вимагають якихось пояснень і раз у раз задають дурні питання. На жаль, і близьким людям ваша поведінка не зовсім зрозуміло, а від них високим парканом не відгородишся. Так що пуститися в одкровення і поділитися інформацією все-таки доведеться. У розмовах з новими знайомими уникайте зайвої серйозності.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії сьогодні – справжні «універсальні солдати», яким абсолютно все під силу і по плечу. Представники знаку блискуче користуються власним досвідом і швидко вчаться на чужих помилках, легко засвоюють потрібну інформацію і не витрачають часу на порожні розмови. Плани, що з'являються сьогодні у Водоліїв, суцільно реалізовується і у всіх відносинах хороші. Особисті відносини – не виняток із загальної картини: тут теж все добре. Зірки побалують Водоліїв вдалими збігами і приємними зустрічами, а представники протилежної статі – знаками уваги і романтичними зізнаннями.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби несподівано опиняються в гущавині конфлікту – не в самому, треба зауважити, комфортному і приємному місці. Але можливості сховатися, на жаль, немає: доведеться примиряти ворогуючі сторони, шукати компроміси, до яких не додумалися інші, доводити, що поганий мир кращий за добру сварку. Все це забирає чимало життєвої енергії, так що ввечері не виключені головні болі, безсоння, плаксивість. На щастя, і в підтримці не бракує. Кохана людина охоче прийде вам на допомогу, підніме настрій, запропонує приємно провести час. Ви кілька сентиментальні, але це лише додає вам чарівності.