Гороскоп за знаками Зодіаку на 26 листопада. Безкорисливим сьогодні пощастить

П'ятниця, 26 листопада 2010, 08:55
Дуже складний день для всіх, хто має справу з грошима, причому неважливо, своїми або чужими. Навіть люди, що володіють завидним фінансовим чуттям, припускаються помилок. Зате тим, хто абсолютно безкорисливий і до наживи не прагне, щастить.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Стримайте запал: сьогодні вам важко утримати свою енергію в конструктивному руслі. Діяльним Овнам важкувато змиритися з тим, що кращий спосіб досягти бажаного – це нічого не робити, але сьогодні це саме так. Тому вашими кращими друзями повинні стати спокої, терпіння та лінь. Не дивуйтеся! Саме лінь допомагає вам уникати суєти, не витрачати сили даремно, не втручатися у свідомо програшні затії. У всьому, що стосується близьких людей, ваша інтуїція сильна й непомильна. Саме тому ви даєте відмінні поради, вгадуєте бажання, знаходите вірний тон.

Телець (21 квітня – 21 травня)
У представників знаку накопичилося багато справ, маса невирішених питань чекає відповіді. Трудитися доведеться не покладаючи рук, а надії на гідну нагороду, на жаль, примарні. Постарайтеся привернути увагу впливових людей, без удаваної скромності розповідайте про свої перемоги і досягнення: є шанс отримати відмінну пропозицію про співпрацю. Розраховувати на спокійний відпочинок вдома не доводиться – близькі раз у раз ставлять перед вами нові завдання. З іншого боку, ніхто з членів сім'ї не ставить під сумнів ваші таланти, здібності та можливості, що дуже приємно.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Менше робити, більше думати – так можна описати тактику, якій сьогодні стоїть дотримуватися Близнюкам. Думати, на жаль, доведеться в основному про неприємне. Але без аналізу давніх помилок та обліку несприятливих факторів неможливо скласти слушну план. Хочете домогтися успіху? Готуйтеся міркувати логічно й холоднокровно, ні до кого не проявляючи поблажливості. Ви вимогливі до близьких, близькі вимогливі до вас. Сприятливий грунт для сварок? Нітрохи не бувало! Парадоксальним чином всі складні ситуації улагоджуються напрочуд швидко.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки турбуються аж ніяк не про себе. Дивна поведінка ділових партнерів змушує вас сумніватися в успіху спільної справи. Близькі раз у раз роблять вчинки, спостерігати за якими без сковуючої серце тривоги неможливо, але й втрутитися не вдається. Нарешті, несподівано з'ясовується, що ваші власні вчинки спорудили перепони на шляху дорогих вам людей. Цей день можна назвати яким завгодно, тільки не спокійним. Пошукайте в своєму характері хоч яке-небудь подібність егоїзму – сьогодні воно здорово полегшить вам життя.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Ви в центрі уваги: вас розглядають і оцінюють, ваші досягнення аналізують, ваші промахи роздивляються під мікроскопом. Останнє не надто приємно, але трохи самоіронії принципово міняє справу. Дуже сприятливий день для Львів, які відчувають, що рухатися вперед їм заважає брак досвіду і корисних зв'язків – сьогодні можна обзавестися і тим, і іншим. З близькими ви просто феноменально терплячі, при цьому навряд чи комусь вдасться сісти вам на шию. Будь-які конфлікти вирішуються мирно, цим можна скористатися, щоб вирішити питання, через які вже було зламано чимало списів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не будьте надмірно уперті: на поступки йти все одно доведеться, і чим більше ви упорствуете, тим менш вигідними будуть умови, на які врешті-решт доведеться погодитися. Дуже хороший цей день для тих, хто не пов'язаний професійними зобов'язаннями, чітким розкладом, корпоративними правилами. Намагайтеся використовувати будь-яку можливість для того, щоб проявити власну індивідуальність: зірки протегують яскравим особистостям. Дівам без зусиль вдається зробити сприятливе враження на нових знайомих. Проблема представників знаку скоріше в тому, що вони подобаються дуже багатьом.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Найбільшу прикрість цього дня кличуть Відповідальність. Саме зустрічі з нею Терези повинні всіляко уникати. Вибирайте самі неважливі справи, лінуйтеся, відкладайте рішення складних питань: те, що вам дійсно потрібно, нікуди не втече. Нехай вас випереджають конкуренти та тіснять недоброзичливці – ті й інші лише самі собі створюють проблеми. Пройде зовсім небагато часу, і вони пошкодують, що проявили стільки завзяття. З найближчими людьми можна розслабитися, говорити те, що приходить в голову, віддаватися нехитрим розвагам. Вас люблять, немає причин сумніватися в цьому.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Сьогодні ви можете довіряти і власної інтуїції, і друзям, і долі. Чим менше ви хвилюєтеся, тим швидше вирішуються ваші проблеми. Можна відверто лінуватися: охочих попрацювати замість вас буде предостатньо. Що вам відмінно вдається сьогодні, так це постановка цілей, причому не тільки для себе, а й для оточуючих. Дивним чином здогадуючись про те, хто чого насправді хоче, ви багатьом людям допоможете впоратися з їх внутрішніми протиріччями. Чудовий день для спілкування з близькими: ви радуєте їх, вони – вас, а сприятливий збіг обставин – всіх.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Твердість і неприступність – ось якості, які вам сьогодні допомагають домагатися свого й досягти успіху в будь-яких починаннях. Вас умовляють відмовитися від поставленої мети, піти на поступки, обмежитися напівзаходами? Нехай вмовляють, а ви не слухайте. Найкоротший шлях до бажаного – прямий, що б не говорили численні «доброзичливці». Дуже вдалий день для Стрільців-чоловіків: їм забезпечені зацікавлені і захоплені погляди представниць протилежної статі. А ось ставлення до Стрільцям-дамам неоднозначно: одних вони відлякують своєю духовною силою, а інших нею ж зачаровують.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже важливі дві речі. Перша – свобода дій. Позбавляйтеся від старих зв'язків: сьогодні вони пов'язують вас по руках і ногах, заважаючи рухатися вперед, змушуючи знову і знову повертатися до минулого, причому до найнеприємніших його моментів. Друга важлива річ – це розуміння, тут, на жаль, все залежить не від вас, а від ваших близьких. Саме цим людям доведеться відійти у бік, щоб ви могли ухвалити непросте, але дуже важливе рішення. Зрештою складна ситуація вирішиться найбільш вдалим для вас спосіб, але кілька несприятливих моментів все ж таки доведеться пережити.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Біда Водоліїв у їх нерішучості. Представники цього знака відмінно знають, як домогтися поставленої мети, але то необхідні методи здаються їм занадто жорсткими, то мета – сумнівною, то союзники – ненадійними. При цьому вас не можна дорікнути в ліні або недостатньої цілеспрямованості, просто все складається трохи не так, як вам хотілося б. Найважче спілкуватися з людьми, які щиро вірять в вас: саме їх ви боїтеся розчарувати, а це сковує ще більше. Постарайтеся переключитися на справи, в яких нестрашно схибити, і день пройде куди спокійніше.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Надходять ділові пропозиції, але ви не повинні поспішати приймати їх – люди, які обіцяють великі гроші, змусять вас працювати до сьомого поту. Робота відніме занадто багато часу, поглине ваші сили та енергію, змушуючи надовго відмовитися від особистих інтересів, відпочинку, творчості. Так що спочатку розставте пріоритети, порадьтеся з близькими, зважте всі «за» і «проти». В особистих відносинах тон задають партнерство, взаємовиручка, виправдане довіру один до одного. Можна говорити відкрито про те, що раніше замовчувалося – до конфлікту це не призведе.