Гороскоп за знаками Зодіаку на 29 листопада. Будемо дипломатами

Понеділок, 29 листопада 2010, 08:58
Цей день обіцяє бути вдалим для людей, від природи наділених дипломатичними здібностями. Саме вони необхідні для досягнення успіху. Вірогідні конфлікти між представниками різних верств суспільства, начальниками і підлеглими, керівниками та виконавцями.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День сприятливий для самостійної роботи, розв'язання професійних і навчальних завдань. Проблемна лише одна сфера – ділове спілкування. Тут ви опиняєтеся то занадто вперті, якось недоречно прямодушні, то до небезпечного довірливі. На важливі переговори краще взяти з собою надійного асистента, який слідкуватиме за тим, щоб ви не сказали зайвого, не дали необачного обіцянки. До речі, такий же «асистент» не завадив би і на романтичному побаченні – але ви навряд чи захочете запросити третього зайвого, чи не так? Тому тут доведеться керуватися власним здоровим глуздом.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день розпочнеться непогано, але незабаром буде затьмарений фінансовими і майновими проблемами. На жаль, вашими опонентами в суперечках стають не чужі люди, а родичі, хоч і не найближчі. Там, де до питань ділового характеру домішуються особисті відносини, конфлікти спалахують часто і розгораються швидко. Не виключена галаслива сварка. На жаль, і в стосунках з коханою людиною не все гладко. Ви сваритесь через дрібниці, але справжня причина розбіжностей куди серйозніше, ніж здається на перший погляд. Прийшов час відкритої розмови і непростого рішення.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде не дуже цікавим – ні серйозних випробувань, не великих перемог. Маленькі радощі, втім, будуть неодмінно: не дарма ж Близнюки вміють буквально витягувати позитивні емоції з повітря. Можна подолати розбіжності з колегами, розташувати до себе начальство, знайти впливових покровителів. Тут вам допомагають чарівність і почуття гумору. Ці ж якості допомагають вирішувати особисті проблеми швидко, безпомилково і ефективно. Близнюки хочуть чітких відповідей на прямі запитання, і відповіді ці виявляються саме такими, які потрібні представникам знака.

Рак (22 червня – 23 липня)
День зажадає від вас сміливості. Доведеться вести непрості розмови з керівництвом і впливовими людьми, відстоювати свою правоту перед тими, з ким всі інші вважали за краще погодитися. Ви вийдете зі складної ситуації переможцем, але переможцем неабияк пошарпаним і втомленим. Постарайтеся запланувати на вечір щось дійсно приємне, надихаюче, довгоочікуване. Порадуйте себе – ніхто не зробить цього краще за вас, але багато хто охоче розділять з вами приємні заняття та захоплююче дозвілля.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Проявіть максимум ділової активності – цей день дуже гарний для амбітних Львів. Можна розраховувати якщо не на негайне підвищення по службі, то на цікаве пропонування або одержання гарантій швидкого кар'єрного росту. Не варто занадто зациклюватися на грошах: сьогодні ви працюєте, в першу чергу, на перспективу. Близькі розуміють вас і роблять все можливе, щоб підтримати і надихнути на нові подвиги. Леви-дами будуть оточені увагою чоловіків, але навряд чи захочуть зробити вибір на користь когось одного.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День складається вдало, тому що Діви складають його саме таким чином. Сьогодні представники знаку кують своє щастя з похвальним завзяттям, ні на хвилину не втрачаючи контролю над ситуацією. Людині, який спробує стати у вас на шляху, можна тільки поспівчувати. Безумовно легким день назвати не можна: є ризик небезпечної сутички з сильним супротивником. Але вам вдається вибрати вірну тактику, узяти гору з допомогою накопиченого життєвого досвіду, спритності і приголомшливо гострої інтуїції. Ви будете пишатися своїми сьогоднішніми перемогами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ваші вчинки приводять до зовсім не таким результатам, на які ви розраховували. День сповнений несподіванок; переважають приємні сюрпризи, але й розчарування не виключені. Останні пов'язані, в основному, з тим, що ви занадто високо оцінювали інших людей, були про них дуже хорошої думки. Що ж, доведеться отримати суворий урок реальності. З іншого боку, той, кому вдасться сподобається вам сьогодні – це напевно людина, гідна уваги і поваги. Якщо в цей день починаються романтичні стосунки, то складатися вони будуть дуже гармонійно, рівно і щасливо.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
«Зроби те, не знаю, що», – приблизно так звучать розпорядження, які сьогодні отримують від керівників Скорпіони. Ні, мета-то перед представниками знака ставиться чітка, а от як її досягти, ніхто чомусь пояснити не хоче. Мовчить і ваша інтуїція, яка могла б дуже стати в нагоді. Як же бути? Шукати людину, яка візьме на себе вирішення всіх проблем. Вам потрібен не просто помічник, але помічник розумний, тямущий, здатний самостійно долати труднощі. І такий обов'язково знайдеться, якщо ви озирніться по сторонах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вірогідні проблеми з особистими документами, діловими паперами, рахунками. Не виключені труднощі юридичного характеру. Виникає відчуття, що самостійно впоратися з ситуацією неможливо, але навіть якщо ви твердо вирішили звернутися до фахівця, знайте: вам все одно доведеться самостійно шукати відповіді на багато питань. Не всі задоволені вашими вчинками; сьогодні на адресу Львів звучить забагато претензій. Але представники знака не втрачають впевненості в собі і виходять переможцями з будь-яких суперечок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Спокійний, зважений підхід до подій – ось секрет успіху Козерогів. Там, де інші біжать стрімголов, представники цього знака чинно рухаються вперед, впевнені в тому, що ніхто їх не обжене. І адже саме так і відбувається! Ви не допускаєте помилок, вам не доводиться переробляти зроблене, щось удосконалити, модернізувати. Просто все відразу виходить добре. Ця ж тенденція спостерігається і у сфері особистих відносин: безпомилкові, відмінно продумані дії призводять до чудового результату. Цей день дуже гарний у всіх відносинах.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День непогано підходить для паперової роботи та інших занять, що вимагають не стільки творчості, скільки уваги й акуратності. Ви помічаєте не тільки свої, але і чужі помилки; про останній повідомляйте гранично делікатно: на жаль, сьогодні досить високою є імовірність появи у Водоліїв нових ворогів. Дуже важлива тактовність у відносинах з представникам старшого покоління: вони можуть неправильно зрозуміти будь-яке, навіть найбезневинніше ваше зауваження. Якщо непорозуміння виникнуть, постарайтеся розібратися в них негайно.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Постарайтеся позбутися від надмірної серйозності, додати в життя елемент гри. Саме легковажне, поверхове ставлення до проблем допомагає знайти їх рішення. Як тільки ви заглиблюєтесь в деталі, відкриваються все нові й нові шари труднощів; якщо ви зариєтеся занадто глибоко, вас просто засипле дрібними неприємностями. В особистих стосунках дуже важливе вміння слухати. Розуміти не обов'язково; досить робити зацікавлений вигляд і вчасно кивати. Так, вас використовують як «жилетку» для сліз, але чому б не побути цим «предметом гардеробу» для дійсно дорогої людини?