Гороскоп за знаками Зодіаку на 30 листопада. Виправляємо помилки

Вівторок, 30 листопада 2010, 08:59
Цей день буде рівним і стабільним. Вдасться виправити допущені напередодні помилки, налагодити зіпсовані відносини.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День плідний, відмінно підходить для вирішення складних завдань. Ваше вміння не тільки відмінно виконувати доручення, а й керувати іншими неодмінно буде відмічено, так що можна розраховувати на підвищення по службі. Ви отримаєте перемогу в боротьбі з конкурентами, якщо втечете до хитрості. До речі, не завадить хитрість і в особистих відносинах. Звісно, обманювати близьких не треба, але про деякі свої плани і наміри краще поки не розповідати.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день куди простіше, приємніше і нехитрі понеділка. Можна займатися практично що завгодно; зірки обіцяють дві речі: не ставити перед вами складних завдань і в міру сил допомагати у вирішенні простих. Тельці взагалі непогано проводять час. Сьогодні їм вдається уникнути контактів з неприємними людьми, зате повною мірою насолодитися спілкуванням з особами симпатичними та цікавими. Ви подобаєтеся навколишнім; єдиний мінус – те, що ваша «половинка» може не на жарт ревнувати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Настав час відмовлятися від звичного методу дій і шукати нові способи одержання бажаного. Ви багато експериментуєте, причому багато ідей ваші на перший погляд здаються абсурдними, але все ж приносять очікувані плоди. Постарайтеся трохи менше часу витрачати на розмови: якщо ви в чомусь і переконайте опонентів, то справою, а не словами. Дуже хороший день для романтичних зізнань: цікавить вас особа прийме їх прихильно. Симпатичні вам люди чудово розуміють натяки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Будьте готові до випробувань. Цей день складається з вирішення безлічі взаємопов'язаних завдань, кожна з яких – маленька сходинка, крихітний крок до досягнення мети. Не можна зупинятися на півдорозі: зволікання відкидає вас назад, до вихідної точки. Якщо ви відчуваєте, що сил у вас обмаль, краще зовсім не братися за справи, відкласти їх до більш сприятливого моменту. Близькі будуть радіти за вас лише в тому випадку, якщо ви наслідуватиме їх порад.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вірогідні проблеми з особистими документами, діловими паперами, рахунками. Не виключені труднощі юридичного характеру. Виникає відчуття, що самостійно впоратися з ситуацією неможливо, але навіть якщо ви твердо вирішили звернутися до фахівця, знайте: вам все одно доведеться самостійно шукати відповіді на багато питань. Не всі задоволені вашими вчинками; сьогодні на адресу Львів звучить забагато претензій. Але представники знака не втрачають впевненості в собі і виходять переможцями з будь-яких суперечок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День гарний, хоча не так насичений подіями, як попередній. Зате можна перепочити, оглянутися навколо і почати будувати нові плани. Вас відвідують ідеї, які можна охарактеризувати лише одним словом – блискучі. Не поспішайте ними ділитися: поки ви не продумаєте все від початку до кінця, краще нікому про свої задуми не розповідати. Сьогодні ви отримаєте звістку, яка змінить ваше особисте життя. Те, що відбувається змушує хвилюватися, але переживання ваші швидше приємні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Потрібно зробити якийсь рішучий крок, до якого ви поки не зовсім готові. Не варто занадто довго зважувати «за» і «проти»; вам тільки здається, що ви роздумуєте – насправді ви шукаєте поважну причину, щоб нічого не робити. Чим довше ви будете себе обманювати, тим вище ймовірність невдачі. Шукати підтримки в близьких, на жаль, безглуздо. Це день, коли найбільше затребувана саме здатність діяти самостійно, часто – всупереч обставинам, громадській думці.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Хороший день для підбиття підсумків чужої роботи, аналізу помилок, допущених чужими людьми. Скорпіони – чудові критики, здатні робити конструктивні зауваження, нікого не ображаючи. Співпрацювати з вами – одне задоволення, так що не варто дивуватися великій кількості ділових пропозицій. В особистому житті теж намічаються зміни на краще. Можна покласти кінець нерозуміння, розставити всі необхідні точки. Ви говорите речі неприємні, але не образливі – вас обов'язково вислухають і правильно зрозуміють.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні багатьом Стрільцям доведеться платити за раніше допущені помилки, розбиратися з наслідками власних необдуманих вчинків. На щастя, до цих подій ви ставитеся по-філософськи спокійно. З вами дуже приємно мати справу, причому не тільки в професійному, але і в особистому сенсі. Тому не варто дивуватися підвищеному інтересу представників протилежної статі. Можна зав'язати пару-трійку знайомств, одне з яких обов'язково переросте в щось більш серйозне.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Трохи додайте темп: сьогодні розторопність вам не завадить. Особливо важливо це в першій половині дня, коли цілком вірогідні значні перемоги – потрібно лише не упустити сприятливу можливість. Чудовий день для переговорів з іноземцями, обговорення питань, що стосуються міжнародного співробітництва. Серйозне ставлення до життя в цілому не заважає вам дуріти і веселитися в суспільстві близьких людей. Козероги щедро діляться позитивними емоціями, а тому виявляються бажаними гостями.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Чудовий день для початку нових проектів будь-якого роду. Перший крок, який ви робите на обраному терені, такий вдалий, що другий може і не знадобиться. Можлива поява нових союзників і покровителів. Водолії-бізнесмени знайдуть інвесторів, підтримка яких дозволить розширити справа. В особистих стосунках треба більше інтуїції і довіри близьким, менше здорового глузду і логіки. Якщо просто міркувати, майже будь-яка складна ситуація може здатися безвихідній; якщо довіритися почуттям, виявиться рішення будь-якої проблеми.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сприятливий день для будь-яких розрахунків, складання проектів, макетів, бізнес-планів. Ви оперуєте цифрами так натхненно, що цілком можете зробити пару-трійку відкриттів, корисних якщо не для всього людства, то хоча б для вас і ваших знайомих. Риб сьогодні вирізняє особлива спостережливість. Представники знаку помічають те, що вислизає від інших, роблять вірні висновки і знаходять їм гідне застосування. Такий підхід дозволяє вирішувати багато проблем раніше, ніж про їх існування здогадається хтось крім вас.