Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 грудня. Пред'являємо вимоги та самовдосконалюємося

Середа, 1 грудня 2010, 08:57
Один з найбільш сприятливих днів грудня, однак, для того щоб повною мірою скористатися можливостями, які він відкриває, доведеться зайнятися самовдосконаленням. Пред'явлення до себе серйозних вимог і постановка високих цілей стають важливими умовами успіху.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Представникам знаку нелегко тримати себе в руках: їх переповнюють суперечливі емоції й настільки ж суперечливі бажання. Овни й раді б зосередитися на роботі, але балакучі колеги та просто знайомі раз у раз відволікають представників знаку. Раз у раз доводиться шкодувати про втрачений марно час, втрачені можливості. Не звинувачуйте оточуючих у своїх помилках, інакше до дрібних професійних розчарувань додадуться великі особисті. Гармонійні стосунки з близькими вдасться зберегти Овнам, які виявлять в собі трохи здорового глузду, холоднокровності та поступливості.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день для вас цілком сприятливий. Тельцям вдається привести в рівновагу власні та суспільні інтереси, уникнувши звинувачень в егоїзмі. Представники знаку знаходять несподіваний спосіб вирішення давньої робочої проблеми, тим самим значно зміцнюючи свої професійні позиції. Можливі переговори про підвищення по службі або керівництві новим проектом. Міцні і ваші позиції в особистій сфері. Ваше слово вагомо, до нього прислухаються, ним керуються. Суперечок практично не виникає, і це дуже до речі: багато ваші рішення продиктовані інтуїцією, і ви навряд чи змогли б пояснити їх логічно.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Початок дня буде складним, повним безглуздостей, прикрих непорозумінь, які на перший погляд здаються не пов'язаними між собою. Але як тільки у Близнюків буде час серйозно замислитися про те, що відбувається, представники знаку зрозуміють, що до чого, і вирішать, що робити далі. Після цього позитивні тенденції будуть посилюватися з кожною годиною, і до вечора ви отримаєте парочку важливих перемог. Не можна розраховувати на безумовне розуміння і схвалення близьких, але цілком можливо отримати допомогу і підтримку з їх сторони. Просіть зрозуміло і дохідливо – вам не відмовлять.

Рак (22 червня – 23 липня)
Перша половина дня – дуже неспокійний, напружений, але в той же час цікавий час. До вас виявляють інтерес різні люди, перед вами стоять непрості завдання, при цьому вам вдається все встигнути, оскільки ви з толком використовуєте кожну хвилину. Поступово ритм сповільнюється, з'являється можливість перевести дух. Вечір – час, коли вас чекають маленькі радості, приємні сюрпризи. Раки будуть насолоджуватися увагою і турботою близьких, довірливо спілкуватися з друзями і просто отримувати задоволення від всього, що відбувається. Дуже гарний час для прийому гостей.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День пройде вдало, якщо ви будете уникати конфліктних ситуацій, протистоянь. Не потрібно ні з ким боротися: у сутичках ви даремно витрачаєте сили, які можна було б використати з більшою користю. Миролюбність – це саме та якість, завдяки яким день стане плідним, цікавим і успішним. Близьких зрозуміти буде досить важко: їхні ідеї здаються вам дивними, погляди на життя – спірними. Але всі розбіжності носять виключно тимчасовий характер. Незабаром позитивні тенденції наберуть чинності, і у відносинах знову запанує гармонія.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Перша половина дня пройде у справах, які багатьом Дівам здадуться абсолютно безглуздими. Дивні доручення керівництва, дурні бюрократичні формальності, порожні розмови з колегами віднімають багато часу і залишають відчуття досконалої спустошеності. На щастя, Дівам все ж таки вдасться перейти на якийсь тлумачний проект, інакше вони абсолютно впали б у відчай. Не можна сказати, що ви надто товариські й говіркі, а сьогодні вашим життям цікавляться багато. Доведеться терпляче відповідати на питання, далеко не завжди тактовні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Впевненість у своїх силах дозволяє Терезам рухатися вперед, навіть коли союзників і помічників у них стає все менше. Сьогодні вам доведеться нелегко, зате стане цілком очевидно, хто є вашим другом, а хто ні. Знайти правильне рішення допоможуть бесіди з досвідченими людьми, однак ви повинні не просто дослухатися отриманим радам, а спробувати переосмислити їх. У Терезів з'являються нові плани, часто – пов'язані з поїздками, подорожами, зміною місця проживання. Такі ідеї вимагають спокійного обдумування, до них варто повернутися на початку наступного року.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Представників цього знаку просто не впізнати: зовсім недавно вони рвалися в бій і готові були вести за собою однодумців, а сьогодні озираються по сторонах у надії, що хтось візьме їх під опіку. Покровителі з'являться, але особливо розраховувати на них не варто: ваші інтереси вони ставлять аж ніяк не на перше місце. Увага представників протилежної статі вам забезпечено, але, на жаль, не завжди воно буде приємним. Ведіть себе стримано і коректно, інакше ваші вчинки та висловлювання будуть розцінені як провокація і викличуть агресію.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не кидайте справи, за які взялися раніше. Терпіння і цілеспрямованість вам сьогодні дуже знадобляться. Зірки обіцяють успіхи Стрільцям-студентам, а також педагогам та представникам творчих професій. Тим, хто має справу з фінансами, буде важко зосередитися, особливо в середині дня. Важливі питання краще вирішувати ввечері. Для знайомств день не підходить: ви занадто довірливі і тим самим притягуєш до себе людей, чиї наміри аж ніяк не доброзичливі. А ось зустрічі зі старими друзями порадують. Можливе одержання приємних звісток від далеких родичів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день буде для вас дуже сприятливим. Беріться за нові справи, починайте роботу над великими проектами: зірки будуть вам протегувати. Можна також робити покупки і короткострокові інвестиції. Взагалі, чим більш енергійні та діяльні ви будете сьогодні, тим краще пройде місяць у цілому. Можливі провокації в особистій сфері, розбіжності з коханою людиною. Проблеми носять тимчасовий характер: якщо вдасться сьогодні уникнути пояснень і конфліктів, світ незабаром відновиться. А от якщо в цей день відбудеться сварка, відносини будуть напруженими протягом усього грудня.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Потрібно повернутися до старих ідей та проектів, що колись були добре продумані, але так і залишилися нереалізованими. Зараз ви будете працювати над ними в нових умовах і з новими людьми, а тому, напевно досягнете гарних результатів. Правда, можуть виникнути проблеми з самоорганізацією. Заздалегідь складіть список справ, намагайтеся укладатися в графік. Ви багато втратите, якщо будете лінуватися. Дуже важливо присутність поруч людину, яка не ставить під сумнів ваші здібності, вірить у те, що вам багато чого під силу.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Зосередьтеся на розробці нових напрямків. Це день – час планів на майбутнє і нових цілей. Варто оглянутися навколо: в оточуючих ви можете почерпнути гідні уваги ідеї. Ймовірно укладання вигідних угод, початок багатообіцяючих партнерських відносин. Ви здатні домовитися з ким завгодно про що завгодно, це стосується і професійної та особистої сфери. Але в останньому випадку вмовити – мало, потрібно і надихнути, і пообіцяти допомогу, і налаштувати людину на позитивний лад. Не скупіться на добрі слова!