Гороскоп за знаками Зодіаку на 6 грудня. День фінансових перспектив

Понеділок, 6 грудня 2010, 08:49
З ділової точки зору день цей вельми неоднозначний. Говорити про нові перспективи не доводиться, зате у фінансовому відношенні день сприятливий. Можна домогтися підвищення зарплати або перегляду умов співробітництва.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для Овнів, які точно знають, чого хочуть, і готові заради цього на все, день буде дуже вдалим. Представників знака не мучать ні совість, ні сумніву – вони йдуть вперед, не озираючись на інших, і часом не помічають, що ступенями, які ведуть до успіху, їм служать чужі голови. У нових знайомих ви викликаєте щось середнє між переляком і захопленням, а от знайомі давні неприємно здивовані: їм незрозуміло, куди поділися ваші кращі якості і чому ви не хочете ними користуватися. Ви ж відмовляєтеся від усього, що хоча б теоретично може перешкодити успіху.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Дуже важливо все робити правильно – тобто у відповідності з власними високими вимогами. Навколишні сьогодні ваших промахів можуть і не помітити, але пізніше їх неодмінно виявлять, і вам доведеться довго і нудно виправляти помилки. Тому будьте акуратні, трудіться захоплено, доводьте до кінця все, за що беретеся, і не лінуйтеся перевіряти роботу союзників і помічників. Прекрасний день для спілкування з близькими: вони готові слухати вас годинами, співпереживати, підтримувати, радіти вашим успіхам. А от нові знайомства небажані.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки готові до великих змін і роблять все можливе, щоб всі ці зміни відбулися якомога швидше. Сьогодні представники знаку здатні на багато що – змінити роботу просто тому, що «захотілося», відмовитися від співпраці зі старими партнерами і почати шукати нових, розірвати договори, порушити загальноприйняті правила. Що штовхає вас на настільки дивні вчинки? Жага нових вражень. Вона ж змушує ризикувати перевіреними надійними відносинами заради скороминущого захоплення. Якщо ви вчасно не зупинити, ситуація може вийти з-під контролю.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сьогодні вам потрібні не стільки свобода і незалежність, скільки підтримка колег і впевненість у тому, що у вас є надійний тил. Ви, звичайно, можете спробувати впоратися з усіма проблемами самостійно, але це забере дуже багато часу і сил. А ось спільні зусилля приведуть до відмінних результатів куди швидше. Зміцнюйте особисті відносини. Якщо ви у сварці з кимось із близьких – миритеся, якщо давно не бачили друзів – поспішіть нагадати про себе. У цей день доброзичливе спілкування і розуміння для вас особливо важливі і цінні.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Представники знаку чудово розуміють, що для досягнення успіху їм необхідно прийняти якісь нетривіальні заходи. Сьогодні ви не просто порушуєте традиції – ви руйнуєте їх, розбиваєте в прах, керуєтеся виключно власною інтуїцією і, всупереч здоровому глузду і очікуванням оточуючих, виходите переможцем з найскладніших ситуацій. Ваша енергія стихійна, направити її в мирне русло майже неможливо. Але якщо Левам все ж таки вдасться це зробити, вони зроблять щось зовсім неймовірне, грандіозне, велике!

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вчинки Дев кілька нелогічні, але це не заважає представникам знака домагатися бажаного, а заодно й дечого ще. Вам щастить і, що приємно, везе саме в тих сферах, які для вас особливо важливі. Можна не прикладати зусиль для досягнення мети, а просто користуватися сприятливим збігом обставин. День підходить для вирішення будь-яких практичних питань. Якщо мова йде про гроші, майно, роботу, ви безпомилково вибираєте єдино вірну стратегію. Не помиляєтеся ви і в оцінці чужих емоцій, а ось розібратися з власними почуттями ніяк не вдається.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день відмінно підходить для вирішення складних питань, прийняття стратегічних рішень. Терезам вдається враховувати безліч факторів, лавірувати між Сциллою і Харибдою, розрубувати гордієвих вузли, і робити інші неможливі речі. Бажаючих йти за вами слідом предостатньо, але розділити відповідальність навпіл ніхто не хоче, тому для початку партнерських відносин це не найкращий день. Актуальним стає питання душевного комфорту: кожен раз, коли з'являється вільна хвилинка, ви думаєте про те, що щось у вашому житті не так, і поступово занурюється у сум.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони можуть зробити дуже вигідні інвестиції у свій або чужий бізнес. Навколишнім ваше рішення видасться дещо екстравагантним, але незабаром вони пошкодують про те, що не пішли ваш приклад. А ось зустрічі з потенційними діловими партнерами небажані: вам буде несподівано важко схилити їх до співпраці. Буде багато знайомств і зустрічей, не завжди приємних, але все ж вносять в життя різноманітність, якого вам останнім часом не вистачало. Сьогодні ви можете закрутити комусь голову або розбити серце, але самі ледве чи відчуєте щось окрім легкого інтересу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці схильні до експериментів (у тому числі необдуманим) і непослідовні, але сьогодні це приносить їм тільки удачу. Інтуїція підказує правильні рішення, логіка вторить їй, хоч і з деяким запізненням. Дуже гарний день для будь-яких переговорів: вам вдається наполягти на своєму, досягти самих вигідних умов. Завдяки підтримці близьких ви відчуваєте себе впевнено навіть в ті рідкісні хвилини, коли не все йде так, як хотілося б. День відмінно підходить для зустрічі з давніми знайомими: ви швидко знайдете спільну мову, виявите нові «точки дотику».

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам сьогодні належить вирішувати завдання, по-перше, непрості, а по-друге, нестандартні. Спочатку буде важкувато: далеко не всі представники знаку швидкої зрозуміють, що йти потрібно не прямим і загальновідомим шляхом, а власним і вельми заплутаним. Однак до середини дня Козероги увійдуть у смак, і тут-то у них і почнуть з'являтися чудові ідеї. Ви відмінно розумієте людей, легко знаходите спільну мову навіть з тими, хто зовсім недавно зовсім не хотів з вами розмовляти. Будь-які труднощі особистого характеру долаються в лічені хвилини.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже гарний день для початку ділового співробітництва. Сьогодні Водолії виглядають дуже перспективними партнерами, виробляють найкраще враження, правильно розпоряджаються своїми і чужими грошима. Мати з вами справу хочуть багато, так що вибирати потенційних помічників і союзників можна довго і прискіпливо. А ось в особистих відносинах, навпаки, довіряти потрібно першому враженню, тому що воно не обдурить і не підведе. Обережніше з чужими порадами: якщо слідувати їм занадто захоплено, можна загнати себе в пастку.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби легко захоплюються новим, і зовсім не важливо, що чи хто цим новим виявляється – цікавий бізнес-проект, іноземна мова, екстремальний вид спорту чи випадково потрапив у поле зору представник протилежної статі. Щоправда, захоплення ваші цілком безневинні, і характер вони носять скоріше теоретичний: є про що поговорити, але немає про що шкодувати. І все ж до бажань, які виникають у цей день, не варто ставитися легковажно: вони є своєрідними натяками на те, чого ж вам дійсно не вистачає для повного щастя.