Гороскоп за знаками Зодіаку на 7 грудня. День примирення

Вівторок, 7 грудня 2010, 08:58
Вівторок визначено приємніше та комфортніше понеділка. Люди легше ладнають один з одним, більш охоче шукають компроміси, рідше сваряться. Рішення, прийняті напередодні, переглядаються й часто скасовуються.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день буде дещо спокійніше попереднього: в ньому менше боротьби і більше реальних досягнень. Досить напруженим буде спілкування з керівництвом, можливі критика і стягнення. При цьому ніхто не ставить під сумнів ваші професійні якості, і відразу після неприємного «розбору польотів» можуть прозвучати привабливі пропозиції про співпрацю. В особистій сфері приходить час пояснень. Ви готові, нарешті, розповісти близьким, що і навіщо робили, а заодно і між іншим – вибачитися за завдані образи.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Як би старанно і ретельно ви не були, критики вам не уникнути. Якщо вчинки ваші бездоганні, неодмінно знайдеться людина, незадоволена вашим зовнішнім виглядом і який вважає за необхідне повідомити про це нам. Можна ставитися до цих подій з гумором, але варто мати на увазі – ваші критики абсолютно серйозні і жартів не розуміють. А ось той, хто сьогодні здатний сміятися разом з вами – виразно друг, однодумець, а, можливо, і не тільки. Ймовірно цікаве знайомство, яке покладе початок романтичних стосунків.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День відрізняється вкрай нестабільним емоційним фоном, Близнюки то випромінюють оптимізм, то перебувають в тузі, причому від зовнішніх обставин це ніяк не залежить. Якщо розглядати цей день виключно з точки зору подій, що відбуваються, оцінити його можна як цілком нейтральний, що підходить для завершення старих справ, укладання угод. Але ви надзвичайно гостро реагуєте на все, що відбувається, розривається між драмою і комедією, а найбільше страждаєте через те, що вас ніхто не розуміє.

Рак (22 червня – 23 липня)
День, коли Ракам дуже щастить у фінансових питаннях. Можливі несподівані грошові надходження, незаплановані премії, вигідні угоди. Представники знаку процвітають у комерційній діяльності, у найенергійніших може з'явитися нове джерело доходів. Хороший день для реалізації давніх планів, що стосуються власного бізнесу. У професійній сфері ви надзвичайно діяльні, а ось в особистому чекаєте прояву ініціативи від інших. Не ображайтеся, якщо чекати доведеться дуже довго: навколишні про ваші бажання поки не здогадуються.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День, коли можна домогтися багато чого, якщо знайти хороших союзників. Які-небудь однодумці виявляться без праці, але справа стоїть мати стільки з тими, хто, по-перше, розуміє вас, а по-друге, поділяє ваші інтереси. Решті довіряти не можна – ви ризикуєте дуже багатьом! День зовсім не підходить для того, щоб перетворювати ворогів у друзів, а недоброзичливців – в покровителів. В особистих стосунках теж краще обійтися без «перевертнів» поки залиште все як є, не поспішайте приймати і втілювати в життя важливі рішення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Будьте готові відстоювати свою точку зору. Цей день зажадає жорсткості, непохитність і безкомпромісності, в тому числі і в спілкуванні з вашими друзями, однодумцями, союзниками. Розбіжності виникають і на роботі, і вдома. Навколишні впевнені, що ви готові принести власні інтереси в жертву спільній справі, але це зовсім не так. Постарайтеся звести суперечки до мінімуму. Скільки б ви не пояснювали причини своїх вчинків, ймовірність того, що вас зрозуміють правильно, невелика. Так що просто йдіть своїм шляхом, і поступово несхвалення зміниться розумінням, а потім і повагою.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Спокійний день. Деякі проблеми намічаються, але якщо їх не помічати, вони зникнуть з горизонту або підуть до кого-небудь іншому. Дуже хороший день для Терезів-керівників: співробітники з першого разу розуміють ваші вказівки і виконують їх найкращим чином. А ось Терезам-підлеглим доведеться важче: сьогодні (втім, чи тільки сьогодні?) Вони безумовно розумніші за своїх начальників, але повинні приховувати це. У колі близьких можна розслабитися: тут вас люблять і цінують, сумнівів у цьому не виникає. Чудовий день для імпровізованих свят, вечірок, прийому гостей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день може ознаменуватися серйозними змінами в особистому житті. Постарайтеся зрозуміти, чи готові ви до них, і дійте відповідно до прийнятого рішення. Розвиток подій залежить від вас. Інтуїція підкаже, що потрібно робити, а здоровий глузд не дасть переступити межу розумного і допустимого. А ось у діловій сфері внутрішнього голосу краще не довіряти: сьогодні він буде куди частіше, ніж звичайно говорити дурниці. Краще керуватися порадами досвідчених людей і сформованими традиціями ведення бізнесу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день проходить без великих перемог і грандіозних звершень, зате приносить маленькі радості професійного та особистого характеру. Стрільці налаштовані оптимістично і чудово розуміють, що сьогоднішні успіхи – це лише передвісники майбутніх змін на краще. Знадобиться вміння домовлятися, давати (або хоча б обіцяти) людям те, чого вони чекають. Потрібно поберегти здоров'я: можливі нездужання, дрібні травми. Багато Стрільці будуть страждати від безсоння. Пам'ятайте, що сьогодні вам особливо корисні прогулянки і фізична активність на свіжому повітрі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Змушує турбуватися стан фінансових справ: очікувані надходження затримуються, багато представників знаку змушені звертатися за допомогою до знайомих або родичів. Не варто всерйоз переживати – ця проблема носить локальний характер, ситуація незабаром зміниться на краще. А ось труднощі у відносинах з близькими можуть затягнутися надовго, якщо сьогодні ви не будете поблажливі до чужих слабкостей, уважні і терплячі. Хвилинного роздратування досить, щоб надовго зіпсувати атмосферу в сім'ї.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Доводиться робити те, що у вас не дуже добре виходить. Наприклад, Водолії з яскраво вираженими гуманітарними схильностями змушені займатися розрахунками, а математикам доводиться писати вірші. Не ухилятися від неприємних обов'язків: якщо ви з ними впораєтеся, нагорода зірок буде дуже щедрою. Можна і потрібно робити покупки: сьогодні вам дуже щастить на гарні речі. На хороших людей везе дещо менше, особливо якщо ви шукаєте не тільки попутника і компаньйона, але і супутника життя – для романтичних знайомств цей день не підходить.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже складним буде день для Риб, нещодавно пережили розрив з близькою людиною або пройшли через інше випробування особистого характеру. Дуже сильним буде почуття провини, відчуття, що все можна було б виправити зовсім недавно, якби ви сказали щось «правильне» зробили щось потрібне. Страждаючі Риби обривають телефони своїх «колишніх» поки не усвідомлюючи, що ні до чого хорошого це не призведе. Навіть ті представники знаку, яким і скаржитися-то начебто нема на що, відчувають дивний душевний дискомфорт. Зосередьтеся на роботі – день пройде куди продуктивніше.