Гороскоп за знаками Зодіаку на 8 грудня. Міняємо тактику на ходу

Середа, 8 грудня 2010, 08:58
Важкий день, що вимагає то терпіння й стриманості, то рішучості. Доводиться то поступатися, то наполягати на своєму, тому вибрати тактику та дотримуватися її з ранку й до вечора не вдасться.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни раз у раз потрапляють у безглузді й незручні ситуації. Ви – просто чемпіон по всяких "недоречно" і "невпопад". Спочатку до цього вдасться ставитися з гумором, але незабаром тенденція почне дратувати не на жарт. Терпіння не завадило б, але сьогодні вам ніде його взяти. Так що не дивуйтеся спорах і сварок, постарайтеся просто не надто гарячкувати. Можливо погіршення самопочуття, не виключено головні болі. Непогано було б трохи менше працювати, і трохи більше відпочивати, але якщо ви не можете собі цього дозволити, постарайтеся, принаймні, зменшити навантаження на очі.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці виявляють рідкісну цілеспрямованість. Скільки б перешкод не виникало на шляху, представники знаку свого неодмінно доб'ються. Так, успіхи даються нелегко, а іноді і не даються взагалі, але Тельців це не збиває з пантелику. Між тим, якщо б ви зупинилися і подумали, то напевно прийшли б до висновку, що йдете не туди. Це день можливостей навіть не втрачених, непомічених а просто. Причому дана тенденція спостерігається і в роботі, і в особистому житті, ви шукайте ідеал, не звертаючи уваги на чудову людину, який давно прагне завоювати ваше розташування.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Представники цього знаку сьогодні не настільки рішучі, як зазвичай. Близнюки обережні, довго думають, ретельно зважують слова. Інтуїція підказує, що не можна рубати з плеча, потрібно виявити передбачливість – і ви дієте абсолютно вірно, вважаючи за краще спостерігати за подіями, а не бути їх безпосереднім учасником. Це день правильних рішень. Проблема лише в тому, що багато ваших ідеї дуже важко втілити в життя. Постарайтеся знайти однодумців: їх підтримка буде справді безцінною.

Рак (22 червня – 23 липня)
День виявляється зненацька спокійним. Раки настільки впевнені в собі, що ніщо не може їх збити з шляху. Критика? Поради? Зауваження? Раки все терпляче вислухають, але надійдуть по своєму і будуть абсолютно праві. Інтуїція представників знаку непомильна, єдина проблема полягає в тому, що підказки її часто запізнюються. Дуже хороший день для закоханих, у яких сьогодні буде можливість обговорити багато хвилюючі питання. Будьте щирі і не сумнівайтеся, що вас зрозуміють правильно. Крім того, день підходить для великих покупок.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сьогодні представникам знака не завадив би людина, що нагадує про те, що іноді потрібно зупинитися і перепочити. Ви схильні братися за дуже багато завдань відразу, кидати розпочаті справи на середині лише для того, щоб перемкнутися на інше зацікавило вас заняття, а потім і його відкласти. Але якщо подібна непослідовність у роботі пробачити (знайдеться людина, яка завершить ваші починання), то в особистому житті вона створює ситуацію вкрай напружену. Своїми нелогічними діями ви не на жарт дратуєте близьких, так що не варто дивуватися їх невдоволення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже часто доводиться рятувати і виручати тих, хто вам абсолютно не симпатичний. Що робити – без вас ці люди пропадуть, а допустити цього ніяк не можна. День дуже стомлює, до того ж його не можна назвати плідним. З позитивних емоцій, мабуть, можна відзначити лише почуття виконаного боргу: ось з ним проблем не виникне. Відносини з близьким разлажіваются, оскільки ви ніяк не можете зрозуміти, чого ж від вас хочуть. Постарайтеся набратися терпіння, вислухайте навіть ті зауваження, з якими не згодні, до вечора з'ясується, що справа в простому нерозуміння, дурному непорозумінні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День плідної роботи, як не можна краще підходить для нових починань. Терезам вдається знайти найкращий спосіб вирішення будь-якої проблеми, причому представники знака не бояться відступити від традицій або спробувати щось абсолютно нове. Імовірність помилок є, але ви їх побачите та виправите раніше, ніж виникнуть проблеми. Близькі будуть здивовані багатьма вашими рішеннями, і підтримають їх лише після того, як ви зробите всі необхідні пояснення. Якщо мова йде про довгострокові плани, потрібні переконливі аргументи – подбайте про них заздалегідь.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Намагайтеся спокійно ставитися до всього, що відбувається навколо. Багато неприємні події цього дня не будуть мати ніяких наслідків, якщо ви не станете реагувати на них занадто болісно. Сьогодні можна просто закривати очі на те, що вам не подобається, до завтрашнього дня багато проблем зникнуть з горизонту. Єдине, що не можна залишати без уваги, це відносини з близькими. Якщо сьогодні вас запідозрять в егоїзмі, гармонія буде порушена надовго. Тому не забувайте приділяти увагу тим, хто вам дорогий, не скупіться на приємні слова.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День відмінно підходить для переговорів: навіть самого наполегливого опонента Стрільці неодмінно переконають у своїй правоті. Можна підписувати документи, укладати довгострокові угоди. Прекрасний день для зустрічі з майбутнім роботодавцем або потенційним клієнтом. Серйозність нагоді вам не тільки в ділових, але і в особистих відносинах. Якщо ви покажете, що здатні приймати зважені рішення, багато недавні непорозуміння та суперечки будуть забуті. Пам'ятайте, що на капризи і необдумані вчинки сьогодні потрібно накласти табу – легше знайдете спільну мову з близькими.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вам доведеться вирішити непросте завдання, причому дізнатися, чи правильний ви зробили вибір, вдається лише через якийсь час. Неясність дратує, але зараз з нею можна тільки змиритися. Не мучте себе роздумами про те, що від вас не залежить, перейдіть на повсякденні справи – у них ви досягнете успіху. Вам потрібна підтримка близьких, але для того, щоб отримати її, ви повинні розповісти про те, що вас турбує. Обійдіться без натяків, говоріть прямо: вас зрозуміють. Кохана людина готовий багато в чому піти вам назустріч.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Легкий і спокійний день, не дуже підходить для роботи: рівень ділової активності дуже низький. Байдикувати, якщо можете собі це дозволити, і намагайтеся не братися за складні справи, якщо трудитися все ж потрібно. Спостерігається дефіцит хороших ідей, зате немає недоліку в позитиві і оптимізмі. Ви – бажаний гість у будь-якій компанії, що приносить із собою веселощі і радість. Нітрохи не гірше, ніж для відпочинку з друзями, цей день підходить для романтичного побачення. А ось на початок серйозних відносин краще не розраховувати.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби доб'ються успіхів у справах, з якими не змогли впоратися інші. Сьогодні представники цього знака дуже енергійні, їх не лякають труднощі і перепони. Здатність зберігати спокій навіть тоді, коли оточуючі втрачають голову, стає ще однією перевагою Риб. Крім того, Риби сьогодні абсолютно чарівні, так що у знаках уваги недоліку не буде. У знайомствах будьте розбірливі: по-перше, ви можете собі це дозволити, а по-друге, велика ймовірність, що відносини, що почалися в цей день, будуть дуже серйозними.