Гороскоп за знаками Зодіаку на 9 грудня. Плекаємо ідеї з далеким прицілом

Четвер, 9 грудня 2010, 08:58
Настав час вирішувати проблеми, які довго залишалися без уваги. Однак потрібно мати на увазі ось що: ідеї, що з'явилися сьогодні, ви зможете оцінити по достоїнству тільки якийсь час опісля.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
У Овнів з'являється шанс досягти бажаного в діловій сфері. Зараз від вас не потрібно навіть особливої наполегливості: достатньо не упускати можливості, які самі йдуть у руки. Дуже гарний день для співпраці, ви легко знаходите вірний тон у спілкуванні з партнерами, захищаєте свої інтереси і при цьому не робите несприятливого враження. В особистому сфері можливі проблеми. Основна проблема їх у тому, що не всі ваші заяви були витлумачені правильно. Дайте необхідні пояснення, поки образа не зміцнилася.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сприятливий день для Тельців, які не бояться будувати плани на далеке майбутнє. Це саме той день, коли можна потроху починати роботу над реалізацією грандіозних, масштабних ідей. Нехай перші кроки будуть незначними, головне – вам вдалося вибрати вірний напрямок. Зміни особистого характеру можливі лише у Тельців, які, по-перше, цих змін дуже хочуть, а по-друге, готові піти заради них на великі жертви. Іншим представникам знака краще поки залишити все як є.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вірогідні цікаві пропозиції, нові ідеї, які здаються одночасно і привабливими, і легко реалізованими. Однак не варто думати, що щось дійсно хороше сьогодні дається дарма: за те, що вам потрібно, доведеться заплатити, і краще не скупитися. Якщо ви вже визначилися з метою, не шкодуйте сил для її досягнення. Так, протягом дня вам не раз буде важко, так, ви будете відчувати втому і спустошеність. Але прислів'я про працю, ставок і рибку сьогодні в черговий раз доведе свою правоту.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки повинні бути гранично обережними в роботі: за допущені сьогодні помилки доведеться дорого заплатити. Можливі проблеми в реалізації проектів, які були продумані та сплановані вами, виявляться недоробки, прорахунки. Зберігайте спокій: все, що відбувається сьогодні, це нормальна робоча ситуація, а ніяк не катастрофа. Професійні проблеми позначаються і на відносинах з близькими: вам важко забути про справи, розслабитися, приділити увагу дорогим людям.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Можливі фінансові втрати, не виключені штрафи та інші стягнення. Зате самолюбство не страждає: сьогодні ви почуєте масу компліментів і інших приємних зауважень на свою адресу. Будьте пильні – знайдуться підступні недоброзичливці, які спробують маніпулювати вами за допомогою лестощів! У цей день можна приймати важливі рішення, давати обіцянки – ви не передумаєте і напевно стримаєте слово. У сім'ї ймовірні значні зміни на краще, і відбудуться вони за вашою ініціативою. Близькі підтримають ваші ідеї та починання.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День дивний, а тому що запам'ятовується. Багато подій спочатку сприймаються як невдачі – але лише для того, щоб через якийсь час виявитися дуже привабливими можливостями. Вам вдається навіть несприятливі обставини використовувати в своїх інтересах, навіть недоброзичливців змушувати працювати на вас. Та ж тенденція спостерігається і в особистому житті. Спочатку здається, що «не щастить так не щастить», а потім з'ясовується, що везе, причому щастить і так, і сяк! Сьогодні зірки на вашому боці – радійте, користуйтеся.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Нетрадиційний підхід до вирішення типових проблем допоможе вам зміцнити свої професійні позиції. Сьогодні у Терезів є шанс навести порядок у відносинах з діловими партнерами, змінити умови співпраці на більш вигідні, налагодити нові зв'язки. Можуть виникнути труднощі юридичного характеру. Намагайтеся не привертати уваги державних організацій. Близькі оцінять ваші досягнення і щиро зрадіють вашим перемогам. Цей день відмінно підходить для домашнього свята, відпочинку в суспільстві найдорожчих людей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Складний день, який принесе помилки і втрати, якщо ви будете наполягати на своїх помилках. Настав час переглянути свої пріоритети, а заразом і скоригувати точку зору на багато актуальних питань. У ділових відносинах необхідні гнучкість і здатність до компромісу: наполягаючи на своєму в дрібницях, ви ризикуєте втратити в головному. Емоційний фон дня буде дуже нерівним, ви то дратуєтеся через дрібниці, то дивуєте оточуючих непохитним оптимізмом у справді складних ситуаціях.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям не слід чекати чогось особливого: ключова характеристика цього дня – «стабільність». Розвиваються раніше намічені тенденції, можна продовжувати роботу над розпочатими проектами, доводити справи до кінця. А от з реалізацією нових ідей краще трохи почекати. Близькі сьогодні не скупляться на критичні зауваження, причому навіть в відношенні ваших ідей, які зовсім недавно схвалювали. Така зміна Стрільців спантеличить і образить. Проте до вечора взаєморозуміння відновиться, і всі непорозуміння будуть залагоджені.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже вдалий день для тих, хто хоче вирішити фінансові питання. У всьому, що стосується грошей і прибутку, зірки на вашому боці. Козероги можуть відмінно заробити, знайти нове джерело доходів, укласти вигідні угоди. А ось робота може здатися нудною, нецікавою, більш стомлюючої, ніж зазвичай. Постарайтеся забезпечити собі гідний відпочинок, домовтеся про зустріч з друзями, візьміть квитки в театр. Сьогодні вам потрібно внести у своє життя щось нове, здригнутися, інакше ви занудьгуєте, а життєвий потенціал знизиться.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У Водоліїв дуже нерівно складаються стосунки з діловим оточенням. Керівництво вами цілком досить, а ось колеги – ні: ваші досягнення викликають заздрість, недоброзичливці активізуються, так що багато спільні проекти можуть опинитися під загрозою зриву. У цей день ви повинні бути гранично обережні у виборі ділових партнерів. Зірки обіцяють вам розуміння і підтримку родичів і друзів. А от у романтичних стосунках можливі проблеми, не виключені серйозні розбіжності з коханою людиною.

Риби (20 лютого – 20 березня)
У цей день Рибам непогано було б утриматися від гострих дискусій, суперечок з начальством і колегами і зосередитися на справах, що приносять реальну користь самим представникам знака. Обговорення питань світоустрою і глобальних проблем відкладіть – воно забирає енергію, яку можна використати з більшою користю. Не лякайтеся розбіжностей з коханою людиною: компроміс знайти можна, і це виявиться не так вже й важко. Вечір – прекрасний час для романтичного побачення, відпочинку удвох. Можливі несподівані пропозиції.