Гороскоп за знаками Зодіаку на 13 грудня. Зірки дають час на роздуми

Понеділок, 13 грудня 2010, 08:48
У цей день можна досить успішно вирішити будь-які професійні питання, якщо не надто поспішати. Можна обговорювати питання, що стосуються зміни роботи або області діяльності.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
У Овнів з'являються цікаві професійні ідеї, реалізація яких піде на користь представникам знака. Однак поки що все досить хистко, необхідно продумати деталі, врахувати можливі втрати. Якщо ви налаштовані на серйозний лад, то напевно зможете все передбачити, але для цього доведеться критично оцінити себе і свої можливості. Уникайте суперечок зі старшими родичами: розбіжності з дріб'язкового приводу можуть покласти початок конфлікту. День плануйте так, щоб у другій його половині у вас був час відпочити – сьогодні це особливо важливо.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці відмінно проявляють себе на роботі, заслуговують похвалу колег і розташування впливових людей. Представників знаку чекає цікавий день, який можна присвятити роботі над старими проектами або реалізації нових ідей: в обох випадках зірки вас підтримають. Вірогідні труднощі у спілкуванні з близькими, особливо важко знайти спільну мову з дітьми. Романтичне побачення може бути зіпсовано невдалим збігом, несприятливим збігом обставин. Увечері можливі сильні головні болі, безсоння, пригнічений стан.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Не варто будувати на цей день грандіозних планів: куди більше він підходить для вирішення поточних завдань. Крім того, можна підбивати підсумки, складати звіти, аналізувати події минулого. Саме тоді, коли ви бачите події в ретроспективі, стає легше зрозуміти, як потрібно діяти далі, щоб домогтися кращих результатів. Ймовірно поява у вашому оточенні нових людей, не виключені й зміни в особистому житті. Ви не повинні бути занадто довірливі: серед тих, хто сьогодні зізнається вам у найтепліших і ніжних почуттях, може виявитися обманщик.

Рак (22 червня – 23 липня)
Будьте готові проявити гнучкість і поступливість, наполягати на своєму будь-яку ціну не слід: втрати можуть виявитися несподівано великими. Пам'ятайте, що не завжди потрібно діяти на свій страх і ризик, шукайте можливість підстрахуватися, забезпечити собі шляхи до відступу. З'являються нові захоплення, день буде незвичайним, таким, що запам'ятовується. Не виключено початок нового роману, який зіграє серйозну роль у вашому житті. Пам'ятайте, що не можна поспішати з обіцянками: сьогодні ви схильні давати їх занадто легко.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Хороший день для початку роботи над великими проектами. Левам вдається впоратися з вирішенням складних завдань, причому представники знаку здатні подолати всі перешкоди самостійно. День відмінно підходить для зустрічей з потенційним роботодавцем, якщо ви не збираєтеся змінювати місце роботи, обговоріть з керівництвом питання про підвищення заробітної плати. В особистому житті теж все складається непогано, але можливі деякі проблеми з-за вашою зайвої наполегливості. Не будьте егоїстичні, намагайтеся вислухати і врахувати думку близьких, і ситуація стабілізується.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сприятливий день у фінансовому відношенні, Діви вчасно отримують гроші і правильно ними розпоряджаються. Можна обговорювати перспективи співпраці з новими партнерами, будувати робочі плани на наступний рік. Серйозність, з якою ви підходите до будь-якого питання, допомагає заручитися підтримкою впливових людей. Ваш авторитет у сім'ї дуже високий, постарайтеся не зловживати цим, не нав'язувати близьким своєї думки. Бажано запланувати на вечір якісь незвичайні розваги: трохи різноманітності вам не завадить.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези-керівники повинні бути особливо уважні до підлеглих: через несумлінність ваших співробітників можливі серйозні проблеми. Те ж стосується Терезів, які звертаються до когось за допомогою: слідкуйте за тим, щоб ваші прохання були виконані саме так, як треба. У сім'ї можливі розбіжності, ваша позиція незрозуміла родичам і здається необдуманою. Розмови можуть не дати потрібного результату, а якщо ви будете дуже упиратися, справа обернеться сваркою. Тільки по-справжньому закохані Ваги переживуть цей день без проблем.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можна вкладати гроші в бізнес: сьогодні ви без праці здогадаєтеся про те, які проекти будуть прибутковими, а які – ні. Можливо отримання цікавих ділових пропозицій від людей, з якими ви вже колись співпрацювали. З'являється досить багато нових завдань, впоратися з усіма навряд чи вдасться – вибирайте самі важливі. В особистому житті навряд чи відбудуться серйозні зміни без вашого бажання: у цій сфері вплив планетарних тенденцій незначно, розвиток подій залежить тільки від вас. Постежте за раціоном, є ризик харчових отруєнь.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Чудовий день для тих, хто знає, чого хоче. А ось Стрільцям, поки не визначилися з вибором, доведеться туго: вони беруться то за одну, то за інше завдання, але жодної так і не вирішують. Можливі конфлікти з керівництвом та колегами, спори із-за грошей. Не виключена гостра конкурентна боротьба. Не можна змішувати ділові та особисті стосунки, для початку службового роману день категорично не підходить. Постарайтеся приділити більше часу старшим родичам: вони потребують вашої підтримки. Покупки краще робити в середині дня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Постарайтеся не зациклюватися на дрібних повсякденних справах: цей день підходить для початку чого-небудь дійсно грандіозного! Можна взятися за виконання давньої мрії, реалізувати плани, що стосуються кар'єри і власного бізнесу. Успішною буде комерційна діяльність. Радують відносини з близькими: не виникає проблем з порозумінням, цілі виявляються загальними і важливими для всіх. Можна обговорювати питання, що стосуються переїзду, створення сім'ї, інших значних життєвих змін. Увечері можлива несподівана зустріч з людиною, колись які надали вам серйозну послугу.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Можна робити рішучі дії. Цей день підходить для початку роботи над новими проектами, участі в якихось заходах, які допоможуть вам привернути увагу впливових людей. Дуже важливе питання іміджу, не шкодуйте зусиль на те, щоб зробити сприятливе враження. Важливі питання вирішуйте самостійно, не чекаючи порад і допомоги. Можливі суперечки з близькими, але всі розбіжності вдасться врегулювати. Нагадають про себе давні родичі, можливі візити непрошених гостей. Увечері постарайтеся трохи погуляти – це допоможе уникнути безсоння.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сприятливий день для тих, хто займається творчою роботою – потенціал Риб дуже високий, з'являються чудові ідеї. Та й взагалі для професійної діяльності день непоганий, просто потрібно знайти можливість відволіктися від рішення типових завдань і переключитися на те, що вимагає нестандартного підходу. Керівництво оцінить вашу винахідливість. Можливі зміни в особистих відносинах: ви відкриваєте щось нове в людях, яких давно знаєте. Зростає інтерес до сімейних справах, зміцнюються родинні зв'язки.