Гороскоп за знаками Зодіаку на 14 грудня. Беремо відповідальність на себе

Вівторок, 14 грудня 2010, 08:58
День, коли непогано було б знайти в собі хоч трохи сміливості і винахідливості: саме ці якості сьогодні абсолютно необхідні для успіху. Доведеться і з конкурентами боротися, і у непрості переговори вступати, і в складній обстановці брати на себе відповідальність.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Потрібно дещо змінити свої звички чи хоча б показати, що ви готові це зробити. Гнучкість стає обов'язковою умовою успіху, особливо якщо мова йде про відносини з оточуючими – не важливо, професійних чи особистих. Не варто думати, що, йдучи на поступки, ви демонструєте свою слабкість. І, навпаки, наполегливість, що переходить в упертість, аж ніяк не є синонімом сили. Можна планувати зустрічі з людьми, на яких ви хотіли б зробити сприятливе враження: ваше чарівність сьогодні нікого не залишить байдужим.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Початок цього дня вам не сподобається: воно пов'язане з проявами несправедливості, відчуттям, що вас недооцінюють, а ваших заслуг не помічають. Тому небажано планувати на першу половину дня важливі зустрічі, бесіди з керівництвом. Пізніше ви зрозумієте, що проти вас ополчився аж ніяк не весь світ, а лише кілька його представників, до того ж не найважливіших. Можна займатися домашніми справами, допомагати близьким, надавати послуги друзям. Але не чекайте гучних проявів подяки, похвали, захоплення вашими вчинками.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже вдалий день: Близнюки проявляють рішучість, показують себе з кращого боку, завойовують симпатії і користуються сприятливими можливостями. Але не можна сказати, що небо над вашою головою зовсім безхмарно – зіпсувати справу можуть дрібні прорахунки, прикрі помилки, непорозуміння. В особистих відносинах необхідна повна ясність. Саме ви повинні зробити перший крок, відкрито розповівши про те, що вас турбує. Ще один важливий момент – спокійне ставлення до критики; воно допоможе уникнути конфліктів.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже напруженою і неспокійною буде перша половина дня. Навколишні як ніби відчувають ваше терпіння; будьте готові до маси провокацій, спокус, викликів. Після полудня атмосфера стане більш сприятливою, ви зможете розслабитися, спокійно подумати про те, що відбувається. Вірогідні несподівані, але в той же час дуже вірні висновки. Настрій мінливий, і якщо в першій половині дня ви намагаєтеся тримати себе в руках, то ввечері даєте волю емоціям. Близькі будуть до вас поблажливі, а от з малознайомими людьми можуть виникнути серйозні конфлікти.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Це дуже сприятливий день: Леви володіють всіма якостями, необхідними для успіху. Особливо корисним виявиться ваше вміння зробити сприятливе враження на людей, яких ви бачите вперше. Можливі успішні ділові переговори і вдалі романтичні побачення. Ви привертаєте увагу оточуючих, легко завойовуєте симпатії. З одного боку, це дуже приємно, з іншого – може не на жарт турбувати вашу «половинку». Постарайтеся довести, що для підозр і ревнощів немає підстав. Хороший день для спілкування з дітьми.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Будьте готові до розбіжностей з колегами, суперечками з керівництвом. Ваші ідеї хороші, але поки що не всім вдається оцінити їх по достоїнству. Цей день пов'язаний з роботою на перспективу, плануванням майбутнього. Не варто чекати негайних результатів, розраховувати на швидке отримання нагороди. Та ж тенденція стосується і особистих відносин – поки не відбувається того, про що ви мрієте, але ви на вірному шляху. Можлива зустріч зі старими друзями, які зроблять вам цікава пропозиція. Хороший день для творчих починань, наукових пошуків.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День непоганий, але особливо перспективним його назвати не можна. Можуть відкритися цікаві можливості, проте для того, щоб ними скористатися, доведеться відмовитися від своїх планів, пожертвувати своїм спокоєм, а до того ж зв'язати себе серйозними зобов'язаннями. Якщо ви все ж вирішите ризикнути, будьте готові до того, що успіх легким не буде. Особисті відносини стають прохолодними, в них з'являється відстороненість, яка може завдавати занепокоєння. Проте серйозних приводів для хвилювань немає: вплив несприятливих тенденцій не буде довгим.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Це вдалий для вас день, але не варто розраховувати на те, що всі перемоги будуть здобуті без праці. Необхідно ретельне планування, уникайте спонтанних вчинків, особливо коли мова йде про спільні проекти. Небажано укладати угоди, обговорювати перехід на іншу роботу та інші питання, що стосуються кар'єри. У сім'ї атмосфера сприятлива, в колі близьких ви відчуваєте себе комфортно, серйозних розбіжностей не виникає. Середина дня змусить похвилюватися закоханих Скорпіонів, але всі пригоди закінчаться благополучно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Для вас це дуже гарний день. Стрільці відрізняються енергійністю, цілеспрямованістю, готовністю ризикнути, якщо в цьому виникне необхідність. Представники знаку демонструють лідерські якості і мають всі шанси домогтися підвищення по службі або стати на чолі якоїсь організації. З витратами будьте обережніше: ви схильні переоцінювати свої можливості. Близькі готові підтримати будь-які ваші ідеї та починання. Не зловживайте цим, інакше пізніше вам закинуть в егоїзмі. Вдалий день для подорожей, будь-яких виїзних заходів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Доводиться миритися з тим, що не всі ваші ідеї отримують високу оцінку. Крім того, ділові партнери можуть ставити під сумнів ваші досягнення, засумніватися в тому, що ви гідні довіри. Все це не на жарт дратує, але не можна давати волю негативним емоціям: сьогодні ви повинні стати для оточуючих прикладом гідної поведінки. Особисті відносини можуть складатися досить напружено з ранку, але пізніше в них запанує гармонія. Не змушуйте близьких швидко приймати рішення, дайте їм час на роздуми – це дозволить уникнути сварок.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День відрізняється сприятливим емоційним фоном, Водолії налаштовані оптимістично і не впадають у відчай, якщо виникають проблеми. Можливі труднощі при оформленні документів, будьте уважні при підписанні договорів: можливі помилки в реквізитах, особистих даних. Складні розрахунки краще доручити комусь іншому, ви сьогодні з цифрами не особливо ладите. Зате з близькими ви легко знаходите спільну мову, спілкування доставляє всім масу задоволення. Нові відносини розвиваються стрімко і гармонійно, радуючи всіх їх учасників.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День складається не найвдалішим чином: від Риб раз у раз потрібні вчинки, яких представники знака не хотіли б робити. Поки що можна відкладати остаточне рішення, тягнути час, але не варто думати, що всі хмари над вашою головою розсіються самі собою. Можливі суперечки з близькими. Намагайтеся не давати волі емоціям, ведіть розмову в конструктивному руслі. Якщо не переходити на особистості і не обмінюватися докорами, вдасться знайти спільну мову, домогтися якщо не повної гармонії, то стабільності у відносинах.