Астрологічний прогноз на 14 грудня. Зміцнюємо сімейні узи фізкультурою

Вівторок, 14 грудня 2010, 09:00
9-й/10-й місячний день (розпочнеться о 11.57). «Упорядкування». Місяць у Рибах, Овні (з 9.14). Хороший день для будь-яких справ, як важливих, так і незначних.
гороскоп

Ранок вівторка астрологи радять присвятити тільки тим справам, які давно розпочаті і вимагають тільки продовження. Праця в цей день примножить досвід і розсудливість. Рекомендоване фізичне навантаження, догляд за рослинами, тваринами.

Коли Місяць переходить у знак Овна, виявляються такі якості як поспішність, нетерплячість та імпульсивність.

У відносинах цінується ініціативність, сміливість та оригінальність. Однак пам'ятайте про такт та дипломатію.

Починайте в цей час все, що вимагає сміливості, рішучості та швидкості дій. Краще залишити на потім точні розрахунки й складання звітів.

Сприятливі короткі операції та поїздки, не варто займатися справами, які не вирішити одним наскоком. Не слід підписувати договори, укладати контракти та вести важливі переговори.

Фінанси швидко розпорошуються. Не беріть багато готівки, є ризик відразу все витратити.

У 10-ту місячну добу, яка настане ближче до полудня, неприпустимо виявляти будинку негативні емоції. Уникайте будь-яких конфліктів з родичами.

Ситуація зміниться ближче до вечора. Настане відповідний час для розвитку партнерських відносин, зміцнення родинних зв'язків і особистих контактів.

Тому неприємні події, що трапилися в цей день, швидше за все, будуть короткочасними й не отримають розвитку.

На думку небесних світил, день підходить для активного відпочинку: надлишок сил добре спрямувати на зміцнення здоров'я.

Астрологи європейської школи настійно рекомендують у цей період розпочати оздоровчі програми, які з часом мають стати звичкою. І краще цим зайнятися не поодинці.

Всі оздоровчі сімейні заходи принесуть фантастичний ефект і будуть сприяти зміцненню сімейних відносин. У сім'ях, де всі займаються спортом або будь-якими оздоровчими програмами, як правило, ніхто практично ніколи не хворіє.

В одязі переважні сіро-зелена та блакитна гама. Відмовтеся від червоного кольору.

Камінь дня – бірюза (припиняє сварки).