Гороскоп за знаками Зодіаку на 15 грудня. Ламаємо стереотипи і знаходимо спільну мову з оточуючими

Середа, 15 грудня 2010, 08:52
Будь-яка спільна діяльність дається важко: ображаються й виявляють невдоволення сьогодні навіть ті, хто зазвичай не пред'являє до оточуючих взагалі ніяких вимог.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для Овнів цей день буде дуже складним. Представники знаку раз у раз потрапляють у складні ситуації, а часом і самі мимоволі провокують конфлікти. Але якщо домовитися з оточуючими ще якось вдається, то досягнення внутрішньої гармонії та душевної рівноваги здається завданням зовсім непосильною. Постарайтеся якомога швидше впоратися з усім, що необхідно зробити сьогодні, щоб у вас залишилося достатньо часу для прогулянки, відвідування басейну або танцювального залу. Фізична активність сприяє поліпшенню не тільки настрої, але і самопочуття.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям вдається показати себе з кращого боку: там, де інші втрачають голову і піддаються емоціям, представники знаку ведуть себе дуже спокійно, холоднокровно і розсудливо. Хороший день для початку роботи над новим масштабним проектів, завершити який планується в наступному році. До речі, багато планів, який ви сьогодні будуєте на 2011-й, будуть успішно реалізовані. Можливо важлива подія в особистому житті, що відбулися зміни вас напевно порадують. Перед багатьма Тельцями відкриваються нові горизонти. Не бійтеся робити важливі кроки – ви на вірному шляху.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Непоганий день. Близнюки ще в першій його половині зрозуміють, що для досягнення хороших результатів потрібно діяти самостійно, і це позбавить їх від багатьох хвилювань, марних надій і розчарувань. Можлива перемога над давнім супротивником. Вас чекає успіх у починаннях, пов'язаних з міжнародним співробітництвом, іноземними мовами, мультикультурним обміном. Головна позитивна тенденція в особистому житті – стабільність відносин і можливість передбачити дії близьких. Ви зможете вберегти коханої людини від серйозної помилки, опинившись у потрібний час у потрібному місці.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам буде досить важко зберегти свої позиції в трудовому колективі: буквально кожен крок представників знаку піддається жорсткій критиці, а будь-яка помилка привертає масу уваги. У такій обстановці важко зберігати спокій, але якщо ви будете дратуватися і піддаватися на провокації, ситуація лише погіршиться. Починаючи спільні проекти, пам'ятайте – вам доведеться буквально з боєм захищати свої позиції, оскільки партнери швидко перетворяться на суперників. У вирішенні особистих питань ви цілком можете керуватися виключно власною інтуїцією.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День напружений, але дуже цікавий, особливо для тих, у кого заплановані зустрічі і важливі переговори. Сьогодні Левам неважко наполягти на своєму, знайти однодумців і помічників. Представники цього знаку вселяють довіру і повагу, їх думки здаються вірними, а ідеї – гідними уваги. Проте пам'ятайте: все, що ви говорите повинно бути підкріплено фактами і обгрунтовано, інакше пізніше вас можуть звинуватити за брехні. Сьогодні багатьом Левам вдасться врегулювати особисті розбіжності, помиритися з близькими, поліпшити стосунки з коханою людиною. Можливо і початок нового роману.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Для Дів це досить складний день, оскільки великий ризик втратити те, що було зароблено на превелику силу. Представники знака повинні бути обережні і нерозбірливі у ділових відносинах. Небажано в цей день підписувати фінансові документи. А от у розмовах з керівництвом і впливовими людьми ви напевно доб'єтеся свого. День сприятливий для врегулювання сімейних розбіжностей: вам вдається не тільки домовитися з близькими, але і переконати їх у вашій правоті. Кохана людина піде на компроміс, якщо ви знайдете вагомі аргументи для обгрунтування своєї точки зору.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Будьте готові до відступу: ваші позиції неміцні, а ворог підступний. Доведеться шукати нові методи та шляхи, а заодно і помічників: старі союзники, здається, не готові підтримати вас сьогодні. Постарайтеся не планувати складних справ на другу половину дня: в цей час вам буде складно зосередитися. Можуть нагадати про себе старі знайомі, з якими ви воліли б не мати справи. Не ухиляйтеся від розмови: з нього можна отримати користь. Не виключено рішення давньої проблеми особистого характеру. Дехто буде засмучений вашим вчинком, але ви відчуєте себе впевненіше.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для багатьох Скорпіонів цей день буде пов'язаний із завершенням одного життєвого етапу і початком нового. Це може виражатися в помітних змінах = зміну роботи, розрив якихось особистих відносин, а має стосуватися виключно вашого ставлення до людей, ситуацій і світу в цілому. У будь-якому випадку, майте на увазі: ідеї, з'являються сьогодні, заслуговують на увагу, і ви не раз ще до них повернетеся, коли будете розмірковувати про те, як зробити своє життя кращим. Ваші вчинки і вислови можуть поставити близьких у глухий кут або викликати гостру негативну реакцію.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці виправдовують свою репутацію бійців і стоїків, прекрасно справляючись зі складними завданнями і не відступаючи перед ударами долі. Сьогодні вас чекає чимало випробувань, але всі їх ви подолаєте завдяки наполегливості, що вселяє повагу. Ймовірно дозвіл давнього професійного конфлікту; можна отримати задовільні відповіді на багато які вас цікавлять. В особистій сфері не відбудеться значних змін, але ви зможете розібратися в ситуації, що склалася, вирішити, як діяти далі. Цей день щедрий на добрі новини здалеку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги можуть розраховувати на професійні успіхи. У представників знака з'являється можливість випередити конкурентів, довести свою перевагу над суперниками. Не виключений кар'єрне зростання, можливе збільшення доходів. Бізнесмени знайдуть можливість розширити свою справу, якщо відступлять від звичних стереотипів. Прагнення до різноманітності та нових відчуттів може штовхнути зазвичай розсудливих Козерогів на необачні вчинки. Пам'ятайте, що ви можете добитися того, до чого прагнете, більш простим і безпечним шляхом.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям, на відміну від представників інших знаків, сьогодні неважко знайти спільну мову з діловим оточенням. Ви можете розраховувати на підтримку колег і керівництва, розташування впливових людей. Водоліям неважко зробити сприятливе враження на нових знайомих, тому день відмінно підходить для участі в громадських заходах, проведення презентацій, почала рекламних кампаній. Є шанс значно змінити особисте життя на краще, зважившись на незвичайний вчинок. Ви домагаєтеся свого, порушуючи традиції і ламаючи стереотипи.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День неоднозначний, але події його можна використовувати у своїх інтересах. Перше, що потрібно для цього зробити – це знайти людину, якій з вами по дорозі. Рухатися вперед поодинці важко, знайти когось, хто піде за вами теж нелегко, тим то просто піти за чиїмись стопах. Нехай вас не бентежить відсутність позиції лідера і лаврів першовідкривача: у долі є для вас більш цінні дарунки. День підходить для відвертих розмов. Завдяки гострої інтуїції, здатності «відчувати» вірний тон, ви легко знаходите спільну мову з оточуючими.