Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 грудня. Добиваємося загальних перемог

Четвер, 16 грудня 2010, 08:59
На зміну суперництву приходить співпраця. Зараз можна починати роботу над спільними проектами. Краще всього братися за справи, що дозволяють швидко домогтися перших результатів, – загальні перемоги зближують.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам доведеться визнати, що не тільки вони мають право розпоряджатися і командувати. Представники знака повинні бути готові надати комусь іншому роль лідера. Виконувати чужі розпорядження – не саме захоплююче заняття, але сьогодні воно піде вам на користь, а до того ж дозволить позбутися від зайвої відповідальності і багатьох турбот. Гарне враження залишить час, проведений із близькими. Вам вдається врегулювати давні розбіжності, мирно вирішити багато питань. Можливі цінні подарунки, приємні сюрпризи.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Завдяки ретельно продуманій стратегії Тельці зможуть домогтися від керівництва того, чого давно хочуть – наприклад, підвищення заробітної плати або поліпшення умов роботи. Наполягайте на своєму: сьогодні мало хто зможе надати вам гідний опір. Можна братися за масштабні проекти, у вас є всі шанси отримати підтримку впливових людей. День відрізняється стабільним емоційним фоном, відносини з близькими будуть рівними, день обійдеться без серйозних потрясінь. Небажано подорожувати на самоті.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Непоганий день з точки зору ділових відносин. Сьогодні Близнюки зможуть розібратися в багатьох протиріччях, а заодно і зрозуміти, з ким варто продовжувати спілкування, а від кого краще триматися подалі. У деяких випадках доведеться діяти дуже жорстко, розриваючи зв'язки, що заважають вашому успіху. В особистому житті таких потрясінь не очікується: тут все цілком спокійно, приємно і передбачувано. Не виключені розбіжності, але вам вдасться будь-яку дискусію скерувати в конструктивне русло, і всі труднощі будуть подолані.

Рак (22 червня – 23 липня)
Можете розраховувати на значні зміни на краще у професійній сфері. У найдіяльніших представників знаку буде шанс домогтися підвищення по службі і реалізувати свої амбіції. Правда, для цього доведеться показати, що ви можете бути не тільки добрим виконавцем, але і відповідальним керівником, здатним швидко прийняти рішення в складній ситуації. День підходить для того, щоб проявити ініціативу в особистих відносинах – наприклад, запросити на побачення людини, який вам давно симпатичний.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Доведеться докласти чимало зусиль, щоб порозумітися з діловими партнерами. Представники знаку стикаються з нерозумінням, недобросовісною конкуренцією, неправдивими звинуваченнями. Довести свою правоту дуже важко, але в другій половині дня вам це все ж таки вдасться. У цей же час надійдуть цікаві ділові пропозиції. В особистому сфері розуміння і гармонії більше, але й тут проблеми не виключені. Важко домовитися з представниками старшого покоління, особливо складно буде Левам, що планували провести цей день з батьками.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви домагаються значних успіхів завдяки вмінню домовлятися з людьми, успішно співпрацювати навіть з тими, хто не поділяє інтересів представників знаку. Цей день добре підходить для проведення переговорів, підписання документів, початку роботи на новому місці. Вам вдається вирішити давні протиріччя, врегулювати старі конфлікти, які заважали роботі. В особистих стосунках вкрай небажано прояв упертості – саме воно може призвести до сумних наслідків. В іншому ж дня можна назвати сприятливим.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сьогодні можете розширити коло спілкування. Цей день добре підходить для початку як ділових, так і особистих відносин. Можна домовлятися про довгострокову співпрацю: ви не пошкодуєте про те, що погодилися на умови нового партнера. Вірогідні поїздки. У дорозі можуть виникнути розбіжності з попутниками, проблеми з документами, але ви не пошкодуєте про те, що вирушили в дорогу. Дуже гарний день для купівлі будь-яких речей, що прикрашають інтер'єр – від килимів і штор до предметів мистецтва.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день дозволить довести свою перевагу над конкурентами, але принесе серйозні фінансові проблеми. Можливе зменшення доходів, не виключені штрафи, втрата додаткового заробітку. Все це змушує турбуватися – і з-за хвилювання і невпевненості ви робите серйозні помилки. Постарайтеся ставитися до всього того, що відбувається філософськи, якщо ви не втратите здатність міркувати тверезо і холоднокровно, то напевно знайдете спосіб кардинально змінити ситуацію на краще.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Представники цього знаку сьогодні несподівано з'ясують, що люди, зовсім недавно обіцяли їм підтримку і заступництво, не збираються тримати слово. За нову справу, важливе і складне, доведеться братися самостійно, а успіх прийде трохи пізніше, ніж ви очікували. Вірогідні розбіжності з близькими, особливо важко прийти до єдиної думки з питань, що стосуються фінансових справ. Вам дорікають то в марнотратності і необдуманих витратах, то в надмірної економії. Багатьом Стрільцям доведеться присвятити вечір рішенням побутових проблем.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги повинні бути дуже послідовні і передбачувані для оточуючих. Пам'ятайте, що чим менше ви дивуєте людей, з якими маєте справу, тим краще. Якості, які допомагають вам завоювати прихильність потенційних ділових партнерів і просто нових знайомих, це надійність, стабільність, вміння твердо стояти на ногах. Але все це не означає, що ви не повинні дозволяти собі фантазувати, мріяти, експериментувати. Близькі люди зрозуміють, як потрібні вам нові враження, і охоче погодяться на несподівані пропозиції.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Будьте обережні на ділових переговорах: сьогодні ви схильні приймати рішення дуже поспішно, і цим можуть скористатися люди, які прагнуть використати вас у своїх інтересах. Проявіть більше твердості, наполягайте на тих умовах, які вигідні вам, не поспішайте погоджуватися на всі пропозиції. Справжніх успіхів доб'ються сьогодні ті, хто високо себе цінує і не згоден на компроміси. А ось в колі близьких, навпаки, краще проявити м'якість та дружність. Можливий несподіваний подарунок від давнього знайомого.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День досить складний, хоча багато подій його в кінцевому підсумку підуть вам на користь. Готуйтеся до того, що вам доведеться багато чого змінювати у своєму житті в цілому і у відносинах з людьми зокрема. Останнє стосується, в першу чергу, ділової сфери. Тут стає очевидним, що позиція, яку ви обіймали раніше, неефективна, але як діяти далі, поки не ясно. Пам'ятайте, що не можна кидатися з однієї крайності в іншу, а кожен крок повинен бути добре обдуманим. Зважте всі «за» і «проти» і вирішите, куди рухатися далі.