Гороскоп за знаками Зодіаку на 17 грудня. Спокій, тільки спокій

П'ятниця, 17 грудня 2010, 08:55
Намагайтеся не впадати в паніку і шукайте вихід зі складної ситуації, навіть якщо буде здаватися, що все і всі проти вас.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Перша половина дня стане серйозним випробуванням для Овнів. У цей час представники знаку будуть відчувати себе незатребуваними, недооціненими, нікому не потрібними. Спроби довести оточуючим, що ви – особистість унікальна і цінна для суспільства, призведуть лише до погіршення ситуації. Проте вплив негативних тенденцій не буде довгим. У другій половині дня вам представиться можливість проявити себе, в черговий раз переконатися в тому, що ви здатні на багато що. Не втрачайте віри в свої сили, і підсумки дня вас порадують.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Перша половина дня виявляється вдалою. Ви не піддаєтеся на провокації, не впадаєте в паніку через невдачі, і взагалі не приймаєте близько до серця те, що не дає спокою іншим. Непохитна упевненість Тельців у власній правоті дозволяє представникам знака домагатися успіху на ділових переговорах. Пізніше можуть виникнути проблеми через те, що ви ніяк не бажаєте самостійно реалізовувати власні плани та ідеї. Навколишні навряд чи будуть здатні підтримати всі ваші витівки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день стане справжнім іспитом на стриманість і самоконтроль. Чимало часу доведеться присвятити справі настільки ж складного, як і марної. Замість того, щоб вирішувати актуальні завдання, ви будете змушені займатися пошуком чужих помилок, аналізом фактів, які не становлять для вас інтересу. Головне – не кидати розпочату справу. Як тільки ви доведете його до кінця, ситуація почне стрімко змінюватися на краще. Близнюки, які прагнуть до гармонії в особистих стосунках, повинні бути готові вислухати близьких.

Рак (22 червня – 23 липня)
Перша половина дня дуже складна. Ви стаєте об'єктом досить суворої критики, ваші помилки і дрібні промахи привертають загальну увагу. Постарайтеся зберегти душевну рівновагу, не засмучуйтесь через дрібниці, використовуйте будь-яку можливість для того, щоб отримати приємні емоції. Дуже важливо позитивно налаштоване оточення; спілкування з дратівливими, смутними, недружніми людьми – вірний шлях до депресивного настрою. Використовуйте вільний час для того, щоб виконати якесь своє давнє бажання.

Лев (24 липня – 23 серпня)
На початку дня належить подолати чимало труднощів. Зокрема, не виключені конфлікти з керівництвом та колегами, перевірки, юридичні проблеми. Найгірше те, що у вас зовсім немає можливості зосередитися і прийняти правильне рішення – доводиться переключатися з однієї справи на інше. Цей день пов'язаний зі значними витратами енергії, а це значить, що вам буде потрібно спокійний, відновлює сили відпочинок. Від відвідування світських заходів у цей день краще відмовитися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Незважаючи на те, що день не позбавлений труднощів, Діви проведуть його відносно спокійно. Вся справа в тому, що представники знаку відокремлюють важливі проблеми від другорядних, з першими справляються по мірі їх надходження, а на другі просто не звертають уваги. Дуже багато складні ситуації вирішаться самі собою, якщо не впадати в паніку і не бити тривогу. Взагалі, в цей день філософський спокій стає самим ефективним засобом боротьби з впливом негативних тенденцій. Дуже непоганий день з точки зору особистих відносин.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вдалий день. Спокійно, без суєти і зайвих хвилювань вирішуючи одну задачу за одною, ви не тільки заслуговуєте схвалення керівництво, а й стаєте претендентом на високу нагороду, яка може виражатися як у вигляді збільшення зарплати, так і у вигляді підвищення по службі. День добре підходить для переговорів з потенційними партнерами, в тому числі тими, хто сумнівається в можливості плідної співпраці – ви зможете довести, що з вами варто мати справу. В особистому житті навряд чи відбудуться значні зміни.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Представники знаку не втрачають можливість вирішити і професійні, і особисті проблеми одним махом. Сьогодні ви можете скористатися старими знайомствами або перевіреними зв'язками в ділових інтересах, допомогти комусь із близьких влаштуватися на роботу або подолати бюрократичні перепони. Дуже добре справляються представники знаку і з подоланням труднощів особистого характеру. Правда, доводиться визнати, що рішення деяких проблем ви просто відкладаєте на невизначений термін, але зараз вас це мало турбує.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Представники цього знаку сьогодні дуже довірливі, що й стає причиною багатьох хибних кроків. Особливо неприємно те, що у вашому оточенні з'являються люди, здатні на провокації, маніпуляції і обман, а інтуїція сьогодні, на жаль, не підкаже, на кого можна розраховувати, а від кого краще триматися подалі. Втім, ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що найближчі люди заслуговують вашої довіри. Сьогодні ви можете поділитися з коханою людиною будь-яким секретом – ваша таємниця не стане загальним надбанням.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Один з тих днів, коли з чужими грошима краще справи не мати, а свої забути вдома – цілішим будуть. З керівництвом спілкуйтеся обережно, не проявляйте надмірної ініціативи, коли мова йде про складні проектах. Не виключено, що хтось спробує перекласти на вас відповідальність за чужі помилки. В особистих стосунках теж не все гладко, але тут, принаймні, можна не побоюватися впливу недружніх сил. Розвиток ситуації багато в чому залежить від того, чи вдасться вам правильно оцінити минулі події і зробити вірні висновки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У цілому все складається непогано, але Водолії раз у раз ловлять себе на думці, що могло бути і краще. Головне – не звинувачувати нікого в ваших уявних невдачі: образи залишаться надовго і будуть псувати відносини навіть тоді, коли самі невдачі забудуться. Бажано зосередитися на самостійній роботі, спільні проекти на час відклавши. Працювати над спільною справою можна лише в тому випадку, якщо ви є безперечним лідером і визнаним керівником, а тому просто віддаєте розпорядження. У відносинах з близькими значних змін не відбудеться.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Щоб день пройшов вдало, зосередьтеся на ділі, яке становить для вас найбільший інтерес. Намагайтеся не відволікатися на вирішення другорядних завдань, дійте без зайвого поспіху, робіть відповідно до заздалегідь складеними планами. Риби-керівники повинні бути особливо вимогливі до підлеглих. Впевненість у собі надзвичайно важлива в особистому житті: хтось спробує знизити вашу самооцінку, «призначити» вас винуватцем всіх проблем. Не будьте занадто довірливі – ні лестощі, ні безпідставні докори не приймайте близько до серця.