Гороскоп за знаками Зодіаку на 20 грудня. Не рубайте з плеча

Понеділок, 20 грудня 2010, 08:57
День буде сприятливим для тих, хто вміє бути обережним. Необачні рішення можуть зруйнувати відносини, якими ви цінуєте, або спорудити нездоланні перешкоди на шляху до мети.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнів ніяк не можна назвати миролюбними: представники цього знака вкрай неохоче йдуть на поступки, займають тверду позицію навіть там, де в цьому немає ніякої необхідності, і не допускають компромісів. День може виявитися як дуже плідним, так і безглуздо-конфліктним – все залежить від того, наскільки добре ви впораєтеся з роллю командира і ватажка. Вас чекає чимало спокус. Овни легко захоплюються, забувають про дані обіцянки і власних засадах. На щастя, від вчинків, які могли б мати серйозні наслідки, вам все-таки вдасться втриматися.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Особисті стосунки складаються не кращим чином, можлива сварка з коханою людиною, не виключений і розлад зі старшими родичами. Світ у сім'ї починає здаватися чимось майже неможливим, особливо для тих, хто звик вирішувати будь-які проблеми швидко. Пам'ятайте, що сьогодні краще не робити якихось значних кроків. Просто покажіть близьким, що налаштовані ви дружелюбно, і дайте їм можливість проявити ініціативу. Настрій мінливий. На початку дня багато змушує хвилюватися і переживати, але вже через кілька годин ви починаєте до всього ставитися філософськи.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Хороший день для початку якогось масштабного проекту. Якщо ви не збираєтеся сьогодні займатися справами, задумайтеся про особисте життя. Настав сприятливий момент для того, щоб запропонувати коханій людині вступити в шлюб або задуматися про поповнення в сім'ї. Цей день також підходить для врегулювання давніх сімейних конфліктів. Якщо ви довго не могли налагодити відносини з кимось із родичів, сьогодні це можна виправити. Самопочуття буде хорошим протягом дня, а ось до вечора можуть загостритися хронічні захворювання.

Рак (22 червня – 23 липня)
Для Раків цей день буде непоганим. Представникам знаку щастить у дрібницях. Для значних починань обставини не настільки сприятливі, але у вас є можливість відкласти складні справи. Ви без праці отримаєте допомогу і підтримку не тільки близьких людей, а й нових знайомих. Життєвий потенціал високий, самопочуття буде непоганим. На користь йдуть фізичні навантаження, тривалі прогулянки, корисні ігри. Друга половина дня – слушний час для покупок: проблем з правильним використанням наявних коштів не виникає.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви більше звичайного схильні до необачних вчинків. Навіть здогадуючись про те, що деякі їхні дії можуть мати серйозні і неприємні наслідки, представники знаку все ж таки роблять по-своєму, сподіваючись на удачу і сприятливий збіг обставин. Майте на увазі, що вам дійсно щастить в першій половині дня, а от потім вплив позитивних тенденцій піде на спад. Постарайтеся що-небудь змінити в своєму житлі: навіть самі незначні зміни і перестановки дадуть значний сприятливий ефект. Непоганий день для початку косметичного ремонту.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День дискомфортний і напружений. Дівам важкувато порозумітися з оточуючими: несподівано з'ясовується, що близькі не поділяють поглядів представників знаку, а шукати компроміс зовсім не збираються. Не впадайте у відчай! Домовитися і прийти до єдиної думки незабаром вдасться досить скоро. Сьогодні ж потрібно просто постаратися уникнути конфлікту, зберегти мир. Настрій залишає бажати кращого. Діви починають сумніватися у своїх силах і можливостях, з жалем відмовляються від ідей, які здаються важкореалізовувана. Не вважайте рішення остаточними: незабаром ви передумаєте.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Рішучість Терезів дивує оточуючих. Представники знаку, зазвичай довго і ретельно зважувальні «за» і «проти», сьогодні приймають рішення майже блискавично, швидко орієнтуються в ситуації, керуються інтуїцією і ні у кого не просять поради. Ви відчуваєте, що йдете правильним шляхом, і не помиляєтеся – поставлені цілі дійсно незабаром будуть досягнуті. Будьте обережні при роботі зі складними інструментами: сьогодні можливі різноманітні побутові травми. Вдало складуться поїздки; особливо приємно проведуть час ті, хто вирушає в дорогу разом з дітьми.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Будьте обережні. Цей день пов'язаний з величезною кількістю спокус і провокацій. Здійснити помилку легко, а ось виправити її наслідки буде дуже важко. Особливо це стосується романтичних стосунків. Не розраховуйте на те, що вам щось вдасться втримати в секреті: сьогоднішні таємниці швидко стануть надбанням громадськості. Сьогодні ви легко прощаєте собі будь-які слабкості і промахи, але оточуючі не будуть такі поблажливі. Тому не варто дивуватися критики на свою адресу, неприємним зауважень і докорів близьких людей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Це легкий і приємний день, єдиний недолік якого – майже повна відсутність цікавих можливостей. Це, втім, не перешкодить вам весело провести час, побачитися з давніми знайомими, зробити сюрприз коханій людині. Непоганий день для нових знайомств, тому Стрільцям, що бажають розширити коло спілкування, не варто проводити весь день вдома. Можливі несподівані побутові труднощі, дрібні непорозуміння, що заважають насолоджуватися теплом сімейного вогнища. Але ви не втрачаєте гарного настрою та швидко справляєтеся з проблемами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день буде дуже плідним, якщо ви заздалегідь складете план дій і будете його дотримуватися. Багато чого зможуть домогтися представники знаку, здатні навіть у несприятливих обставинах чинити по-своєму, не слухаючи ні домовленостей, ні погроз. Покладайтеся на себе: навіть якщо вам відмовлять у допомозі, ви впораєтеся з труднощами. Можливі розбіжності з коханою людиною, виникають серйозні претензії один до одного. Рішення серйозних питань краще відкласти – сьогодні ви готові на багато що заради збереження миру, але пізніше пошкодуєте про те, що погодилися піти на поступки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
В особистому житті складається складна ситуація, можливо розчарування в людині, який вам дуже дорогий. Постарайтеся не поспішати з висновками, не довіряйте всієї отриманої інформації: не виключено, що хтось спеціально поширює неправдиві чутки. Якщо виникають сумніви в щирості вашої «половинки», не відкладайте відверта розмова – якщо сьогодні все не прояснити, можуть виникнути більш серйозні проблеми. В іншому день сприятливий. Водоліям вдається реалізувати свій творчий потенціал, вирішити питання стосовно організації сімейного дозвілля та облаштування побуту.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Доведеться похвилюватися: зірки начебто перевіряють вас на міцність, вірність прийнятим рішенням. Як би великий якою була спокуса, не відступайте від своїх принципів; зійшовши з раніше обраного шляху, ви неодмінно заблукаєте. Дуже нерівно складаються стосунки з родичами – кількість сварок і примирень сьогодні дуже велике. Потрібно подбати про власне здоров'я, провести профілактичні заходи. Ефективні методи народної медицини, ароматерапія. Будуйте плани так, щоб закінчити найскладніші справи до середини дня.