Гороскоп за знаками Зодіаку на 21 грудня. Шукаємо нестандартні рішення

Вівторок, 21 грудня 2010, 08:55
Відповідний день для будь-яких спеціальностей, які вимагають творчого підходу та нестандартних рішень. Сьогодні дійсно легше придумувати щось нове, ніж йти второваним шляхом, причому стосується це навіть тих, хто зазвичай воліє перевірені методи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день не назвеш видатним: він швидше спокійний, нейтральний, ні до чого не зобов'язує. Не чекайте від себе якихось особливих перемог, але й від інших не вимагайте героїчних вчинків. Обмежуйтеся тим, чого легко досягти, не варто починати масштабні проекти. З грошима звертайтеся гранично обережно, можливі проблеми з-за неуважність. Сімейні стосунки складаються гармонійно, розбіжності можливі тільки по дрібницях. Знайдіть час для занять спортом – сьогодні вони надзвичайно благотворно позначаються і на настрої, і на самопочутті.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям варто зосередитися на головному і трохи менше уваги звертати на дрібниці. Від вашої зібраності і цілеспрямованості сьогодні багато що залежить. Небажано вплутуватися в сумнівні авантюри, ризикувати; розбірливість у знайомствах не зашкодить. Юним представникам знака потрібно зосередитися на навчанні – тут, проявивши дещицю старанності, можна домогтися значного прогресу. В особистому житті не виникне проблем, якщо ви не станете створювати їх самі. Не поспішайте засуджувати людей, які вам дорогі: можливо, ви неправильно оцінюєте їх мотиви.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дбайливо ставтеся до свого здоров'я: день може принести нездужання, перевтома, загострення хронічних захворювань. Небажано відправлятися в розважальні заклади, краще віддати перевагу спокійному відпочинку вдома. Гармонія панує в сімейних відносинах, вас радують увага і турбота близьких людей. Не варто робити великі покупки і довгострокові інвестиції, краще обмежитися необхідними витратами. Нові знайомства не виключені, проте зірки радять бути обережними, оскільки призвести вони можуть до серйозних неприємностей.

Рак (22 червня – 23 липня)
Відповідний день для проведення ділових переговорів, важливих зустрічей, обговорення професійних питань. Крім того, Раки відрізняються зосередженістю і акуратністю, що дозволяє їм чудово справлятися зі складними завданнями і знаходити відповіді на питання, які виявилися не під силу іншим. На жаль, на стан фінансових справ це ніяк не позначиться – сьогодні ви навряд чи можете розраховувати на грошові надходження. Проблеми в особистих відносинах виникають через найдосконаліших дрібниць, однак рішення їх аж ніяк не завжди дається легко.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день навряд чи буде легким. Левам доведеться займатися вирішенням різноманітних задач, кожна з яких забере чимало часу і сил. На жаль, допомога навряд чи буде отримано вчасно, так що готуйтеся долати труднощі самостійно. Велика ймовірність серйозних розбіжностей з коханою людиною, деякі представники знаку задумаються про те, чи можливо подальший розвиток відносин. День пов'язаний з погіршенням фінансового становища, серйозними витратами. Небажано відвідування розважальних закладів – воно може стати причиною нездужання.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви перебувають не в кращому стані й настрої – здається, що всі позитивні емоції залишилися в минулому, майбутнє видається похмурим, оточуючі не вселяють довіри, а власна персона здається напрочуд несимпатичної. Покваптеся привести себе в порядок – повірте, справа того варта! Справи краще відкласти: все одно сьогодні у вас все буде валитися з рук. З новими знайомими теж не варто поспішати – у вашого чарівною чарівності, здається, вихідний. Отже, зірки рекомендують вам спокійний відпочинок і спілкування тільки з найближчими людьми.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам доведеться пережити непростий день, пов'язаний з помилками, розчаруваннями та невдачами. На щастя, ви зустрічаєте випробування спокійно і зберігаєте оптимізм, навіть якщо досягти бажаного не вдається. Досягти успіху в справах заважають конкуренти і недоброзичливці, проблеми в особистому житті породжені підозрілістю ваших близьких. Зірки не радять вживати будь-яких було рішучих дій, краще зачаїтися і почекати моменту, коли вплив несприятливих тенденцій піде на спад. Без сумнівів можна займатися тільки шопінгом – покупки будуть вдалими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Бажано на якийсь час забути про турботи і як слід відпочити. Якщо ви все ж віддасте перевагу провести день в справах і клопотах, будьте готові до перепадів настрою, нездужання, безсоння; все це – наслідки перевтоми, нездатності вчасно зупинитися, щоб відновити сили. Сьогодні зірки рекомендують вам спокійні прогулянки, шопінг в гомеопатичних дозах, а також спілкування з прекрасним; відправляйте в галерею або музей. Стабілізувати емоційний фон допоможе спілкування з близькою людиною. Радійте приємним хвилинам, які дарують романтичні відносини.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Попереду чимало часу присвятити вирішенню чужих проблем. Справа ця, треба визнати, досить обтяжлива і малоцікаве, але вибір у вас навряд чи буде. Намагайтеся тримати емоції під контролем – ситуація не покращиться ні на йоту, якщо ви будете дратуватися через дрібниці і влаштовувати «розбір польотів» кожному, хто веде себе не так, як ви очікували. Можливі конфлікти з коханою людиною, сварки з друзями. Різниця у світогляді здається критичною, однак, якщо ви зараз збережіть хоча б видимість спокою, скоро ситуація зміниться на краще.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги зможуть значно полегшити собі життя, якщо складуть докладний план дій і будуть його дотримуватися. Інакше ви занадто часто будете відволікатися на дрібниці, не варті уваги, а очікуваного результату так і не отримаєте. Фінансова ситуація сприятлива, проте зірки радять обмежитися запланованими покупками. В особистому житті ситуація цілком стабільна. Небажано відкладати домашні справи заради розваг, відмовлятися від спілкування з членами сім'ї. Закоханим варто приділяти більше уваги своїй «половинці» – від цього може залежати подальший розвиток відносин.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Чекає плідний день. Можна добитися значних успіхів у роботі, прекрасно провести переговори, знайти нового роботодавця або спонсора. Не бійтеся пропонувати оригінальні ідеї – навколишні довіряють вам, а тому, напевно поставляться до них серйозно. Ймовірно вдале завершення проектів, над якими під вашим керівництвом працювали багато людей, можливі грошові надходження. Сильно вплив позитивних тенденцій і на особисте життя. Хоча кардинальних змін тут не відбудеться, ситуація буде розвиватися в потрібному вам напрямі, що не може не радувати.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вірогідні приємні сюрпризи особистого характеру: порадують зміни у відносинах з близькою людиною, вдасться навести порядок у сімейних справах. Покращиться фінансова ситуація, з'явиться привід і можливість влаштувати свято для друзів і родичів. Відповідний день для навчання та творчості. Серйозні фізичні навантаження небажані. У професійній сфері події також складаються досить вдало. Можна знайти нових партнерів або зміцнити стосунки зі старими – зірки готові допомогти і в тому, і в іншому. Вас чекають цікаві справи, успіх в яких буде сприяти кар'єрному зростанню.