Гороскоп за знаками Зодіаку на 22 грудня. Проявляємо наполегливість, щоб домогтися результату

Середа, 22 грудня 2010, 08:57
З професійної точки зору цей день не надто сприяє: він пов'язаний з несподіваними проблемами, клопотами, затримками. Важливо не відступати після перших невдач, які будуть нічим іншим, як перевіркою на міцність.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни матимуть успіх у доведенні до переможного кінця розпочатих справ і проектів. Вплив негативних тенденцій незначно, перешкоди, що виникають на шляху представників знаку, будуть мініатюрними, малопомітним і цілком переборними. З новими ідеями будьте обережніше: вони не такі гарні й прості у виконанні, як здається на перший погляд. Приділяйте більше уваги старшим родичам: сьогодні ви зможете вберегти їх від багатьох неприємностей. Можливі нові знайомства, однак не варто покладати на них великі надії: мова йде про відносини досить легковажні.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Не відступаючи ні на крок, представники знаку просуваються до мети, при цьому блискуче вирішуючи другорядні питання і обеззброюючи недоброзичливців. Можна приступати до реалізації планів, що стосуються кар'єрного зростання або власного бізнесу. Більше впевненості в собі, менше страху й хвилювань – все вийде. Не варто переживати через дрібні труднощів і непорозумінь особистого характеру: у цій важливій сфері всі проблеми будуть швидко вирішені. Вам вдається знаходити спільну мову з новими знайомими, тому що почалися в цей день відносини будуть розвиватися стрімко.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Обережно, це дуже непростий і неоднозначний день. Надходить багато пропозицій, але аж ніяк не всі достойні того, щоб розглядати їх серйозно – куди більше буде спокус і провокацій, ніж дійсно гідних ідей. Чіткість у контактах необхідна: є ризик стати жертвою шахраїв, втратити гроші через надмірну довірливість. Нелегко дається і вирішення особистих проблем. Близнюки сьогодні схильні видавати бажане за дійсне, закривати очі на те, чого не хотіли б бачити. Не втрачайте зв'язку з реальністю.

Рак (22 червня – 23 липня)
Будьте уважні на роботі: дуже велика вірогідність помилок, необачних вчинків, необдуманих обіцянок. Вам важко зосередитися, правильно оцінити стосунки з колегами. Саме тому багато Раків сьогодні довіряють конкурентам і недоброзичливцям, а від друзів, навпаки, відсторонюються. Подібна плутанина має місце і в особистому житті. Занадто багато ви бачите в темному світлі, щирі почуття приймаєте за підробку, а погано замасковані фальшивки здаються вам безцінним оригіналами. Нічого не робіть – потрібно просто перечекати.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви несподівано отримають можливість значно збільшити свої доходи. Правда, при цьому збільшаться і навантаження; виняток становлять представники творчих професій: їм вдасться витягнути рибку зі ставка майже без зусиль. Сприятливий день для ділових переговорів, проте проводити їх краще у неформальній обстановці. Обережніше з покупками: зробити правильний вибір сьогодні буде важкувато. У спілкуванні з жінками потрібні стриманість і обережність. Не варто ділитися новими ідеями з представниками старшого покоління – ви не знайдете розуміння.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День складається непогано. Дівам легко даються несподівані, нестандартні, обескураживающие і обеззброюють конкурентів рішення. Представники знаку здатні домогтися значних успіхів у роботі, успішними виявляються багато спільні проекти. Дипломатичні таланти Дев виявляються дуже до речі на складних переговорах. Ви легко домовляєтеся з близькими, але надто охоче йдете на поступки; пізніше багато Діви пошкодують про те, що в цей день не наполягли на своєму. Діви-батьки повинні бути уважні до дітей: вони сьогодні особливо потребують уваги.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День принесе досить неприємні, на перший погляд, зміни. Намагайтеся всі події цього дня розглядати в контексті швидкого настання нового року – зараз ви звільняєтесь від старого, пригнічувала, що заважає руху вперед. Перш, ніж почнеться період оновлення життя, настає певний занепад, ось його-то ознаки ви і будете спостерігати сьогодні. Напруженість у відносинах з близькими заподіює неабияке занепокоєння. Пам'ятайте, що домовитися – можна, а сваритися необов'язково. Вам необхідні стриманість і терпіння, щоб зберегти мир.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Уникайте поспіху – все, що робиться похапцем, без належного обдумування, зважування та усвідомлення, буде мати неприємні наслідки. Інтуїція не дрімає, але підказки її настільки ж суперечливі, як і численні; керуючись ними, ви ризикуєте наробити купу помилок. Але не варто впадати у відчай: несподівано ви отримаєте підтримку від людини, яка може зробити для вас багато що. Є шанс врегулювати давні сімейні розбіжності або вирішити проблему, яка давно не дає вам спокою. Самопочуття буде хорошим, якщо ви не станете перевіряти організм на міцність.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вірогідні розбіжності з колегами та діловими партнерами, можливі проблеми при обговоренні проектів, реалізація яких запланована на початок наступного року. Труднощі виникають саме на стадії попереднього погодження; якщо ви вже встигли перейти до реалізації, все напевно пройде гладко. Небажані конфлікти з представниками державних організацій, особливо – податкових органів. День пов'язаний зі змінами в особистій сфері. Стрільці налаштовані романтично, що допомагає внести нотки різноманітності, прикрасити життя, зробити приємні сюрпризи близьким.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День вдалий і багатообіцяючий. Головне, що потрібно сьогодні від Козерогів – це вчасно визначитися з першочерговими цілями і завданнями, не кидайтеся від однієї справи до іншого, дійте послідовно, не залишайте справи незавершеними. Успіх багато в чому залежить від самодисципліни і здатності зберігати душевну рівновагу, коли не все складається так, як хотілося б. Те, як сьогодні будуть складатися особисті відносини, залежить виключно від вас – вашого настрою і бажання зробити життя кращим. Можна будувати довгострокові плани: ніщо не завадить їх реалізації.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День буде складним, проте вам вдасться впоратися із труднощами. Багато в чому допоможуть колеги і друзі. Взагалі, цей день пов'язаний з успіхом, в першу чергу, у спільних справах і починаннях. Тому не варто намагатися вирішити всі проблеми самотужки: ви витратите масу сил і часу, а в результаті все одно змушені будете звернутися до кого-то за допомогою. Зміцнюються родинні та дружні стосунки, а от романтичні зв'язки сьогодні перевіряються на міцність. Доведеться задуматися про власну поведінку, а заразом і про те, чи дійсно ваші почуття щирі і сильні.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День буде напруженим, неспокійним, але досить успішним. Головне – не впадати в паніку, якщо ви зможете тримати себе в руках, то й ситуацію вдасться утримати під контролем. Робота з документами потребує особливої уваги, якщо на цей день заплановані візити в якісь державні організації, не дивуйтеся затримок і проблем. В особистій сфері ситуація складається непогана: немає серйозної загрози ні для вашого спокою, ні для відносин, якими ви дорожите. Не виключені розбіжності зі старшими родичами, але вам досить швидко вдасться все залагодити.