Гороскоп за знаками Зодіаку на 23 грудня. Відмовляємося від стереотипів

Четвер, 23 грудня 2010, 08:55
Настав сприятливий момент для початку нових партнерських відносин, довгострокового планування. Дуже важливо творче ставлення до вирішення будь-яких питань і завдань. Чим раніше ви відмовитеся від стереотипів, тим кращих результатів вдасться добитися.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День складний. Овнам хочеться багато чого змінити у своєму житті, у зв'язку з чим представники знаку здійснюють вчинки необдумані, необачні, багато чим ризикують, часто невиправдано. Оточуючі не можуть розділити вашу позицію і ставлення до ситуації, тому виникають розбіжності, які загрожують перейти в серйозний конфлікт. Дуже важливо налаштуватися на миролюбний лад. Якщо ви готові прощати, виявляти поблажливість і терпіння, день мине рівно і без втрат. Небажано планувати на цей день якісь серйозні розмови, з'ясовувати стосунки.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День пов'язаний з втратами, причому саме в тих сферах життя, які зараз для вас є пріоритетними. Саме тому Тельці сьогодні повинні бути гранично уважні, коли мова йде про важливі для них питання; на все менш значиме і цінне можна просто не звертати уваги. До засудження оточуючих ставитеся спокійно: зараз іншим людям важко зрозуміти, якими міркуваннями ви керуєтеся. Можливе одержання несподіваною підказки; спостережні Тельці напевно помітять знаки, які посилає доля. Решті ж таки варто звертати увагу на збіги – вони не випадкові.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День напружений, пов'язаний з небезпечними ситуаціями, ризиком. Близнюки не губляться, але вибрати вірну лінію поведінки їм вдається не завжди. Представники знака повинні бути готовими швидко міняти тактику, відступати, якщо експеримент виявиться невдалим. Парадоксально, але сьогодні мети швидше досягають ті представники знаку, які йдуть обхідними шляхами. Надмірна наполегливість не допомагає і у вирішенні особистих проблем, а лише створює додаткові труднощі. Близнюки-батьки повинні бути дуже обережні, якщо вирішать втрутитися в життя дітей: вірогідність серйозного конфлікту дуже висока.

Рак (22 червня – 23 липня)
Доведеться змиритися з тим, що ваші позиції не настільки міцні, як хотілося б. Ваші конкуренти діяльні та енергійні, боротися з ними важко, а на якусь особливу підтримку з боку розраховувати не доводиться. Однак назвати день абсолютно невдалим все ж не можна. Сьогодні ви можете завершити якісь давні справи, привести в порядок документи. До домашніх негараздів ставитеся спокійно і з гумором. Ніщо з того, що відбувається не варто приймати занадто серйозно: вплив негативних тенденцій короткочасно і незабаром зійде нанівець.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви настільки впевнені у власній правоті, що не відмовляються від своїх поглядів навіть тоді, коли виникають досить вагомі підстави для того, щоб у них засумніватися. Людям, які сьогодні зважаться з вами сперечатися, можна тільки поспівчувати: вони витратять масу часу, сил і енергії даремно. На жаль, ви рідко прислухаєтеся до порад; між тим, багато рекомендацій варті уваги. Небажано робити великі покупки, великий ризик витратити гроші даремно. Для зустрічі з коханою людиною найбільше підходить вечір – в цей час ви не будете схильні до сварок і з'ясування відносин.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Підсилюйте оборону: сьогодні для вас особливо важливо зберегти те, що представляє цінність. Вороги діють рішуче і навряд чи відступлять після того, як ви перший раз дасте їм відсіч. Варто переглянути відносини з керівництвом – ваше очевидне небажання йти по уторованим дорогах може стати причиною конфліктів. Розбіжності з близькими теж не виключені, але вони мають характер поверхневий і випадковий і зовсім не є відображенням якихось реальних проблем, які існують у відносинах. Можливі несподівані подарунки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У Терезів є шанс зміцнити свої позиції й домогтися значного прогресу у важливих справах. Перша половина дня принесе деяку напруженість у ділові та особисті відносини: у цей час особливо важко знайти спільну мову з оточуючими, а вже домовитися про спільну роботу практично неможливо. Однак з кожною годиною вплив негативних тенденцій слабшає, і вечір обіцяє бути цілком приємним і млосним. Він відмінно підходить для романтичного побачення. Можливі і нові знайомства. Ви чарівні; користуйтеся цим.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам доведеться присвятити масу часу вирішенню чужих проблем. На власних труднощах зосередитися ніколи, і представники знаку їх просто не помічають. День виходить неспокійним, напруженим і метушливим – а до того ж досить безглуздий. Проте ви не будете розчаровані: несподівана удача виявиться дуже до речі. Хороший день для того, щоб обдумати події минулого, спробувати відновити розірвані зв'язки, помиритися після сварки з близькою людиною. А ще ви сьогодні обираєте виключно вдалі подарунки для тих, хто вам дорогий.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці повинні бути готові до невдач – успіхами, на жаль, цей день представників знаку не порадує. Кілька знизити вплив негативних тенденцій вдасться тим, хто виявить у собі здатність зберігати олімпійський спокій у будь-яких обставин. Якщо ж піддаватися на провокації – втрати неминучі. Дуже напружено складаються відносини з близькими. Ви незадоволені багатьом, багато хто незадоволений вами. Постарайтеся зупинити обмін докорами, покажіть близьким, що цінуєте їх і поважаєте їх думку, у цих випадках сварка залишиться сваркою і не переросте в конфлікт.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Повільно, але впевнено рухайтеся вперед. Складаються сприятливі обставини для тих, хто вміє долати перешкоди заради досягнення поставленої мети. У вас є шанс перемогти давніх недоброзичливців, взяти верх над конкурентами; те й інше потребуватиме зусиль, але праці марними не будуть. У сфері особистих відносин складається цілком комфортна ситуація, в основі якої – розуміння і взаємодопомога. Непоганий день для початку якихось нових спільних справ і проектів; загальні інтереси сприяють зміцненню відносин.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Для Водоліїв цей день буде важким: позиції представників дня неміцні, доведеться відступати, лавірувати, ухилятися від атак недоброзичливців. Все це – не найприємніше для Водоліїв заняття, тому і настрій може зіпсуватися не на жарт. Не чекайте від цього дня дуже багато чого. Швидше за все, ви зможете впоратися з якимись нескладними справами, але серйозних успіхів чи досягнете. З близькими порозумітися простіше, але лише в тому випадку, якщо ви готові на значні поступки. Не можна нав'язувати комусь свою думку, намагатися диктувати свої умови, ставити ультиматуми; все це – вірний шлях до конфлікту.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Це не самий удалий день, проте Риби, наділені високою чутливістю і гострою інтуїцією, не турбуються: дух наближаються змін вже витає в повітрі, вселяючи оптимізм. Вірогідні незначні, але обнадійливі успіхи у професійній сфері, не виключено і вдалий збіг обставин, який покладе початок приємним процесам в особистому житті. Цей день порадує тих, хто відрізняється спостережливістю і здатністю прогнозувати результат тих чи інших подій. Можна задуматися про довгострокові інвестиції та великі покупки.