Гороскоп за знаками Зодіаку на 24 грудня. Львів осяє блискуча ідея, Водоліїв чекають вигідні пропозиції

П'ятниця, 24 грудня 2010, 08:56
Хоча ділова активність дещо знижена, з вирішенням найбільш актуальних завдань вдасться впоратися. Можливі незаплановані зустрічі, імпровізовані вечірки, на яких, серед інших, будуть обговорюватися питання довгострокової співпраці.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам цей день сподобається: представникам знака вдається знайти гідне застосування своєї енергії і добитися відмінних результатів. Зникає напруженість у відносинах з діловими партнерами, неважко досягти взаєморозуміння з керівництвом. До вашої думки прислухаються навіть найвпливовіші люди. Непогано день підходить і для сімейних справ будь-якого роду – від планування ремонту до підготовки до свят. Ви відмінно справляєтеся з усім, за що беретеся, і знаходите спосіб отримати все, що вам потрібно.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Це день дуже «робочий» в усіх відношеннях. Неважливо, чого ви хочете і які цілі ставите перед собою: для отримання бажаного доведеться потрудитися. Майте на увазі, що перша половина дня значно плідніше другий, тому важливі справи відкладати не варто. Вечір пов'язаний з несподіваним відкриттям особистого характеру або отриманням известия здалеку. Вірогідні сильні емоції, під впливом яких ви зважитеся на вчинок, з метою якого раніше не вистачало хоробрості. Високий життєвий потенціал, ви енергійні і майже не відчуваєте втоми.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Будьте уважні: у середині дня складуться сприятливі обставини для реалізації однієї з ваших блискучих ідей, так постарайтеся ж не упустити цей момент. Взагалі, сьогодні вміння діяти швидко вам дуже знадобиться: саме завдяки йому ви і конкурентів випередите, і з накопиченими проблемами впораєтеся. Можливо нове романтичне захоплення, швидкоплинне, але надихаюче. Будьте готові до емоційної струсу, сильним переживанням. Вечір покладе кінець давньої проблеми, у вас будуть всі підстави зітхнути з полегшенням.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам вдається домогтися прогресу в найбільш важливому для них справі. Щоправда, заради цього доводиться відкласти вирішення інших завдань, але великого лиха в цьому немає. Сприятливий день для творчої роботи, написання творів, вивчення гуманітарних дисциплін. Вечір підходить для обговорення ділових питань у неформальній обстановці: вам вдається знайти союзників і помічників. Домашні справи можуть здатися особливо нудними і втомливими, та й взагалі день не підходить для вирішення побутових питань. А от зустріч з друзями, похід в кіно або на вечірку будуть дуже до речі.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви виявляють рідкісну винахідливість, завдяки якій їм і вдається в цей день домогтися значних успіхів. Представникам знаку вдається і атаки недоброзичливців відображати, і власних цілей досягати, не витрачаючи при цьому сил і часу даремно. Творчий потенціал ваш не просто високий, але колосальний; це день дивовижних осяянь, блискучих ідей, геніальних винаходів. Можна робити великі покупки, займатися облаштуванням будинку. Вам вдається виконати бажання близьких людей, радість яких не знає меж.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Перша половина дня – час підбиття підсумків, аналізу, оцінки своїх і чужих вчинків. Ви судіть дуже суворо, не знаєте поблажливості ні до себе, ні до інших, і мало дбаєте про те, щоб висловлювання ваші були коректні. Все це створює напружену обстановку і може призвести до конфліктів, якщо ви вчасно не згадаєте про делікатності. Друга половина дня пов'язана з незвичайними вчинками, зміною сформованих звичок, ламкою стереотипів. З одного боку, ви радієте, що відбувається, з іншого – турбуєтеся: вже дуже нестандартно складається ситуація.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези покажуть себе блискучими стратегами. Сьогодні представникам знака вдається будувати на плани настільки ж запаморочливі, як і блискучі. Але ділитися своїми задумами ніяк не можна: якщо ви будете надто говіркі, вашими ідеями скористається хтось інший. Сприятливий день для ведення ділової та особистої переписки, літературної творчості. Ваги фантазують, будують ілюзії, але не виявляються у них в полоні. Це день, коли ви дійсно творите своє життя, робите її саме такою, якою хочете бачити.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День розпочнеться з неприємного известия. Спочатку Скорпіони будуть дуже засмучені, але потім зрозуміють, що ситуацію все ж можна використати у своїх інтересах. Це день незвичайних задумів, які навряд чи хтось із вашого оточення зможе до кінця зрозуміти і по гідності оцінити. Не варто турбуватися через відсутність однодумців: ви і самі чудово впораєтеся із ситуацією. Можлива напруженість в особистих відносинах, закоханим Скорпіонам важко буде домовитися зі своєю «половинкою». Будьте обережні: дріб'язкова сварка може затягнутися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
У Стрільців сьогодні навряд чи з'являться нові ідеї, зате представники знаку напевно знайдуть можливість втілити в життя якісь старі задуми. День також підходить для переговорів з новими діловими партнерами і перегляду умов співробітництва зі старими. Ви дуже переконливі і здатні будь-якого залучити на свій бік. Хороший день для відвідування світських заходів, як розважальних, так і культурних. На перших ви будете насолоджуватися загальною увагою, на друге – отримаєте масу приємних вражень.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вірогідні значні успіхи в роботі, особливо це стосується представників знаку, чия діяльність пов'язана з інформаційними технологіями і точними науками. Козерогам-керівникам вдається домогтися від співробітників ефективної та плідної роботи, Козероги-підлеглі виконують доручення начальства швидко і точно, отримуючи можливість зайнятися особистими справами. День принесе приємні зустрічі. Він хороший для побачення, романтичної прогулянки: вам вдається створити незабутнє настрій. Вдалими будуть кулінарні експерименти.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день ознаменується отриманням пропозиції несподіваного і привабливої. Покваптеся прийняти його: другий шанс може і не випаде. Сміливість і рішучість особливо придадуться представникам знака, зайнятим комерційною діяльністю. Можливі розбіжності з колегами, проте в середині дня ви отримаєте підтримку людини, що користується загальною повагою. З представниками старшого покоління домовитися вдасться лише в тому випадку, якщо ви будете нескінченно поступливі, терплячі і доброзичливі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Буде досить важко зберігати спокій: концентрація дрібних неприємностей дуже висока, до того ж колеги, ділові партнери, друзі і родичі раз у раз вимагають вашої уваги. Доводиться розмірковувати над декількома питаннями одночасно, залагоджувати чужі конфлікти, долати непорозуміння. На жаль, ніхто не оцінює ваших старань. Сьогодні вас куди більше лають, ніж хвалять. Постарайтеся не турбуватися: якщо у вас зіпсується настрій, ситуація стане ще гірше. Порадує спілкування з дітьми, повернення до давнього хобі.