Гороскоп за знаками Зодіаку на 17 січня. Виправляємо помилки та відновлюємо стосунки

Понеділок, 17 січня 2011, 08:50
Перш, ніж приступити до якогось новій справі, подумки озирніться назад, і переконайтеся, що все в порядку, ніхто не ображений, ніхто не тримає на вас зла. Сьогодні можна врегулювати навіть дуже давні розбіжності і відновити відносини з цікавими вам партнерами.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Багато чого з того, що ви сьогодні говорите, буде використано проти вас. Тому варто бути стриманішим у висловлюваннях, особливо в компанії людей, які не кажуть вам довіри. Невдалий день для публічних виступів, проведення важливих переговорів, здачі усних іспитів. Зате дуже легко дається будь-яка робота з цифрами. Сьогодні Овни зрозуміють, з чим було пов'язане відчуття душевного дискомфорту, з'являлося у них в останні дні. Більш того, несподівано з'ясується, що можна без особливих зусиль добитися значного поліпшення ситуації. Скористайтеся випадком.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям буде дуже важко визнати, що в недавньому суперечці з керівництвом вони не в усьому були праві. Втім досить простого усвідомлення помилки – виступати з публічним покаянням не доведеться. Трохи відступите тому, скорегуйте курс, і знову рухайтеся вперед; в цьому випадку вечір відкриє перед вами нові можливості. Вкрай небажано змішувати особисті симпатії та ділові інтереси: це призведе до неприємностей в обох життєво важливих сферах. Крім того, небажано давати і брати гроші в борг.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Для Близнюків цей день буде пов'язаний з досить неприємним відкриттям. Отримана інформація змусить не тільки змінити плани, але і задуматися про те, чи заслуговує довіри ваше найближче оточення. Сумніватися доводиться навіть у людей, з якими ви разом не один пуд солі з'їли. Особливо важко доведеться бізнесменам, що планували розширення бізнесу: для реалізації задуманого необхідно швидко знайти нових союзників. Несприятлива фінансова картина, можливі значні втрати, затримка запланованих надходжень.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки повинні зробити непростий вибір, і сьогодні ніхто не допоможе представникам знака ані ділом, ані радою. Розраховувати варто тільки на власну інтуїцію, яка неодмінно підкаже що-небудь корисне, і зробить це дуже вчасно. Надходять цікаві ділові пропозиції, на які потрібно відповісти швидко, не намагайтеся тягнути час. Відносини в родині стабільні, і, хоча повного взаєморозуміння немає, конфлікти теж маловірогідні. Представники знаку можуть отримати приємні звістки від далеких родичів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Для Левів цей день буде пересічним: в міру втомливим, не прикрашеним якимись значними подіями, не пов'язаним з сильними емоціями. Але представники знаку не сумують: вони користуються перепочинком у справах, щоб обміркувати плани на майбутнє, розробити стратегію, яка дозволить випередити всіх конкурентів. Можна планувати на вечір романтичні побачення, вони обіцяють бути досить приємними. Львів-дам очікує підвищену увагу представників протилежної статі, але день підходить для легкого флірту, а не для початку серйозних відносин.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви відмінно справляються з реалізацією чужих ідей, але страждають від нестачі власних. Тому представникам творчих професій день не обіцяє великих успіхів. Якщо заплановані ділові переговори, намагайтеся більше слухати і менше говорити: сьогодні вам буде важко донести свою точку зору до співрозмовників. Можливі вдалі покупки і інвестиції. Майте на увазі: бажано віддати перевагу безготівковим розрахункам. У ваше життя можуть несподівано втрутитися сторонні; це буде не дуже приємно, але по-своєму корисно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Для вас цей день буде пов'язаний з внутрішніми змінами – формується новий погляд на життя. Говорити про душевний комфорт поки рано, оскільки перехідний період рідко буває легким, але відкриваються нові горизонти цілком компенсують всі тимчасові незручності. Дуже добре день підходить для зустрічей з іноземцями, обговорення міжнародних проектів. Атмосфера в родині напружена, особливо важко доведеться молодим подружнім парам. Несподівано з'ясовується, що плани близьких не тільки не збігаються з вашими, а й суперечать їм.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже плідний день. Вам вдається працювати у вищій мірі ефективно, домагаючись успіху навіть там, де інші не раз зазнавали невдачі. Ви практично не потребуєте допомоги, але несподівано виявляєте, що поруч з вами достатньо людей, готових розділити будь-які тяготи. Союзникам, які з'являються в цей день, можна довіряти. Закохані будуть сваритися. Скорпіони намагаються зберегти мир, але роблять це досить незручно: якось недоречно пожартують, то висок невдалий комплімент. Інтуїція, відмінно допомагає у справах, в особистій сфері раз у раз потрапляє в халепу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці дуже спокійні, їх ніщо не виводить з рівноваги. Саме тому представники знака сьогодні виявляються оточені тими, хто мріє спертися на чуже міцне плече. Будьте обережні – дехто може звикнути до вашої допомоги, і ви так і залишитеся в положенні «кам'яної стіни» на тривалий час. Дуже гарний день для творчої діяльності. Стрільцям вдається не тільки по-новому поглянути на нові предмети і явища, але й зацікавити інших, поділитися своїми емоціями та переживаннями.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам, які запланували на цей день ділові зустрічі і переговори, варто запастися терпінням. Практично ніхто не розуміє вас правильно; доводиться по кілька разів повторювати одне й те саме, щоб бути хоча б почутим. Особливо складним день буде для здають іспити. Натомість у сфері особистих відносин домінують позитивні тенденції, і тут вас чекають дуже приємні сюрпризи. Вечір добре підходить для відпочинку в колі друзів, однак у розвагах потрібно знати міру – не варто лягати спати надто пізно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вірогідні поїздки, які виявляться досить марними, але дуже приємними. У дорозі можливі романтичні знайомства, здатні покласти початок серйозних відносин. Діловий потенціал знижений, зосередитися на роботі буде важкувато. Зате вам вдається придумати масу розваг для себе і оточуючих, так що нудьгувати не доведеться нікому. Життєвий потенціал знижений, потрібно поберегти здоров'я. Перевантаження будь-якого роду небажані. Якщо ви займаєтеся фізичною роботою, будьте подвійно обережні: висока ймовірність травм.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Неоднозначний день. На перший погляд, все складається непогано, але Риб терзають невиразні підозри. І дійсно, як тільки ви починаєте обмірковувати ситуацію, що склалася, виявляється маса неприємних фактів, які раніше не впадали в очі. Пам'ятайте, що робити висновки краще ввечері; до ідей, які відвідують вас у першій половині дня, не варто ставитися надто серйозно. Будьте уважні до свого раціону: підвищена вірогідність алергічних реакцій на продукти харчування. Кулінарні експерименти краще відкласти.