Гороскоп за знаками Зодіаку на 18 січня. Пливемо за течією

Вівторок, 18 січня 2011, 08:53
Головне – не вживати ніяких дій для того, щоб порушити природних хід подій. Якщо правильно пристосуватися до обставин, можна багато чого домогтися, якщо ж намагатися боротися, ви швидше витратите даремно сили і час, ніж досягнете потрібного результату.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Найсприятливіша сфера для Овнів – переговори і зустрічі. Тут вдається практично все: і потрібне враження справити, і відповідних умов домогтися, і на своєму настояти, і розбіжності врегулювати. Не важливо, обговорюєте ви справи або особисті стосунки – вас розуміють, і розуміють буквально з півслова. Гірше виходить працювати в поодинці. Ви раз у раз помиляєтеся, допускаєте прорахунки, повертаєтеся до вже завершеного етапу, щоб щось підкоригувати. Для навчання день не самий відповідний, тому що нова інформація засвоюється погано.

Телець (21 квітня – 21 травня)
У професійній сфері відбуваються несподівані зміни, через які вам доведеться відмовитися від вже розпочатого проекту і взятися за новий. Але найгірше те, що вам практично ні на кого покластися, а робити все самостійно дуже і дуже важко. Допомога настигне в останній момент. Емоційний фон дня нестабільний, зміни у вашому настрої відбиваються на відносинах з близькими. Дуже багато Тельців сьогодні схильні порушувати домовленості, не замислюючись про те, що це може когось образити або засмутити.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам доводиться миритися з тим, що не все йде так, як хотілося б. У ваші справи надто часто втручаються люди, від яких ви воліли б триматися подалі – в результаті, по-перше, виникають труднощі, а по-друге, ви втрачаєте спокій. Дуже важко провести переговори в правильному ключі; якщо заплановану на цей день зустріч відкласти неможливо, принаймні, не вирушайте на неї на самоті. Вірогідні розбіжності з близькими, але питання, по яких ви не можете прийти до єдиної думки, другорядні, так що серйозного конфлікту не виникне.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ви занадто вразливі, а тому приймаєте дуже близько до серця події, що не мають до вас прямого відношення. День пов'язаний із сильними переживаннями й хвилюваннями, рівень тривожності у Раків дуже високий. Постарайтеся знайти час для занять, які допомагають заспокоїтися, проведіть якийсь час наодинці з собою. Якщо ви плануєте романтичне побачення, почніть його з невеликої прогулянки. Від відвідування розважальних закладів краще відмовитися. Небажано змінювати імідж, перефарбовувати волосся, купувати речі, що не відповідають вашому звичайному стилю.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам відмінно вдаються справи, що вимагають серйозного вдумливого планування, ретельного опрацювання деталей, педантичного ставлення до дрібниць. Польотом фантазії представники знаку похвалитися не можуть, зате чужі проекти їм вдається довести до досконалості. Надходять цікаві ділові пропозиції здалеку. Пам'ятайте: якщо ви сьогодні відповісте згодою, то зміни торкнуться не тільки професійну, але й особисту сферу вашого життя. Цей день чудово підходить для нових знайомств: ви інтуїтивно вибираєте людей, спілкування з якими зробить вас щасливішим.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День не пофарбований в яскраві тони, його можна назвати нейтральним і спокійним. Діви діють відповідно до раніше складеним планом, і ніщо не може збити представників знаку з обраного шляху. Вдається успішно завершити довгострокові проекти, розпочаті не вами. Діви, що приступають до роботи на новому місці, покажуть себе з кращого боку. Ситуація в особистому житті серйозно не змінюється, але в ній з'являються деякі приємні для вас риси. Нові цілі ставлять перед собою самотні представники знаку, залишаючи позаду складний період життя і відкриваючи серце для нових уподобань.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Труднощі цього дня пов'язані з недоліком взаєморозуміння у професійній сфері. Особливо важко порозумітися з тими, хто менш вас обізнаний про тонкощі роботи – клієнтами, посередниками, сторонніми організаціями. З колегами домовитися простіше, але і тут не обходиться без підводних каменів: не виключені інтриги, таємні змови. Натомість ситуація в особистому житті зрозуміла і приємна. Ви відчуваєте себе дуже комфортно в колі близьких людей і разом з ними будуєте плани на майбутнє, в яке дивіться з виправданим оптимізмом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже сприятливий день для тих, хто хоче змін в особистому житті. Неважливо, до чого ви прагнете: привернути до себе увагу симпатичною особи, зміцнити симпатію, що вже зародилася, або відродити згаслу пристрасть – все можливо, варто тільки постаратися! Єдине, чого варто побоюватися – це службові романи. Вони принесуть більше труднощів, ніж радості, і не обійдуться без присмаку розчарування. Так що на роботі все ж доведеться працювати, а ось в інших місцях можна фліртувати, кокетувати, зачаровувати і розбивати серця.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день не можна назвати безумовно вдалим: для Стрільців він буде досить складним, хоча і завершиться успіхом. Тому представники знака повинні бути готові до випробувань, причому випробувань несподіваним і абсолютно новим. Труднощі і перешкоди з'являються там, де ви їх найменше чекаєте, а от потенційно складні ситуації вирішуються швидко і без втрат. В особистих стосунках не все гладко; особливо складним буде ранок – в цей час Стрільці ризикують посваритися навіть з найближчими і розуміють людьми. Вечір значно краще підходить для спілкування.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Ви знаєте, що здатні на багато що, і сьогодні зможете довести це оточуючим. Є шанс заручитися підтримкою впливових людей, знайти покровителів і інвесторів. Дуже вдалий день для учнів, особливо для тих, хто осягає тонкощі точних наук. Тільки гроші Козероги вважають поганенько, тому без марних витрат вдасться обійтися лише самим економним представникам знака. Проблем особистого характеру не виникне, якщо ви зможете обійтися без з'ясування відносин, докорів, ультиматумів. Одного вашого бажання зберегти мир буде достатньо, щоб вляглися дрібні сварки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії роблять сміливі кроки, і день виявляється насиченим абсолютно неймовірними подіями. Якщо ви не хочете розлучатися зі своїми планами і пріоритетами, будьте в цей день дуже обережні! Одного необдуманого дії може бути достатньо, щоб ваше життя докорінно змінилася. Ви дуже привабливі для представників протилежної статі – настільки, що це може стати проблемою. Відносини пар, що склалися захмарюються ревнощами, і відігнати цю хмару не так-то просто. Постарайтеся, принаймні, не давати додаткових підстав для підозр.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Тримайтеся ближче до людей енергійним, діяльним і впливовим. Поодинці ви досягнете скромних результатів, а от у тандемі з особливою описаного типу зможете і гори звернути, і моря осушити – дивлячись що вам цікавіше. Дуже важливо не переоцінювати свої фізичні сили; працюйте головою, а важкий неінтелектуальний працю залиште іншим. Вчинок, якого не очікують від вас оточують, потягне за собою зміни в особистому житті. Ви нічого не втратите, але придбаєте репутацію людини, поряд з яким нудьгувати не доводиться.