Гороскоп за знаками Зодіаку на 19 січня. Овни можуть змінювати роботу, Терезів чекає підвищення зарплати

Середа, 19 січня 2011, 08:59
Цей день відрізняється досить нестабільним емоційним фоном. Розвиток подій стрімкий, і дуже важко встигнути обміркувати все, що відбувається. У результаті багато хто сумнівається в успішному результаті, втрачають впевненість у собі.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Варто налаштуватися на діяльний лад тим, хто не задоволений місцем своєї роботи і вважає, що гідний кращого. Сьогодні можна зробити рішучі дії: є всі шанси потрапити на співбесіду у відому компанію або переконати потенційного роботодавця в тому, що ви гідні високої посади. Сьогодні ви особливо привабливі і привабливі. Особливо це стосується дам, які часом виглядають зворушливо-беззахисними і пробуджують у кожного зустрічного лицаря бажання негайно перемогти якого-небудь дракона чи зробити інший подвиг. Однак починаються в цей день відносини навряд чи перейдуть в серйозне русло.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Відповідний день для того, щоб розглянути нові пропозиції про співпрацю. Сьогодні вам вдається диктувати свої умови потенційним партнерам, і це нікому не здається дивним – навколишні бачать у вас фахівця, з яким варто мати справу. Вірогідні нові знайомства – ваша привабливість гарантує увагу представників протилежної статі. Однак ви обережні, і це цілком розумно: аж ніяк не всім людям, сьогодні пропонують вам бути разом у горі і радості, можна довіряти. Чарувати, не втрачаючи голови – ось сама розумна тактика для цього дня.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Перша половина дня може бути зіпсована професійними труднощами; багатьом представникам знака стане ясно, що на нинішньому місці роботи їх недооцінюють. Не варто турбуватися! Настав сприятливий момент для того, щоб пошукати організацію, в якій будуть раді співпрацювати з вами на ваших умовах. День щедрий на цікаві зустрічі, у вас напевно буде можливість зав'язати знайомство з дуже симпатичними людьми. Не варто форсувати події: сьогодні обмежтеся безневинним фліртом і дозвольте іншій стороні проявити ініціативу.

Рак (22 червня – 23 липня)
День відмінно підходить для того, щоб почати реалізовувати найсміливіші професійні плани. Сьогодні у найбільш діяльних представників знаку буде шанс домогтися підвищення по службі, а інші просто покажуть себе з кращого боку, зміцнивши тим самим свою репутацію заслуговує на довіру співробітника. З точки зору особистих відносин день буде цікавим, в першу чергу, для тих, хто нещодавно розірвав романтичні стосунки, але хотів би відновити їх. Але і в інших представників знаку не буде приводів для скарг, тому що в даній сфері переважає вплив позитивних тенденцій.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День вельми сприятливий для тих, хто прагне до реалізації професійних амбіцій. Інтуїція кар'єристів непомильна: вони точно відчувають, коли потрібно зробити крок вперед, а коли краще піти в тінь. Тому прислухатися варто, в першу чергу, до внутрішнього голосу: сьогодні здоровий глузд може завести вас у кар'єрний тупик. Складаються сприятливі обставини для початку романтичних стосунків, проте ви налаштовані дещо легковажно, тому справа навряд чи зайде далі романтичної пригоди. З іншого боку, час ви напевно проведете дуже приємно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Якщо діяти рішуче і швидко, можна не тільки домогтися успіхів, але і залишити конкурентів далеко позаду, убезпечивши себе від їхніх підступів. Важливим вашим перевагою стає вміння домовитися з сильними світу цього, не виявляючи при цьому перевищенням поступливості і зберігаючи почуття власної гідності. Зірки підготували для вас неабияке випробування – зустріч з людиною, який колись змушував ваше серце битися швидше. Старі почуття відроджуються в іншій формі, не варто йти в них на поводу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Порадують новини, що стосуються фінансів: багато представників знаку дізнаються, що найближчим часом їх заробітна плата збільшиться. Порадує не тільки перспектива грошових надходжень, але і те, що ваші старання і професійні якості нарешті помітили і оцінили. Однак варто мати на увазі, що і обов'язків стане більше. Терезам, що мріють про зміни в особистому житті, варто уважніше дивитися по сторонах. Зірки стверджують, що сьогодні поряд з вами опиниться дуже цікава людина, і вам не доведеться вибиватися з сил, щоб завоювати його симпатію.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вдалий день для тих, хто прагне до професійного успіху. Сьогодні можна шукати однодумців серед колег, формувати команду, за допомогою якої ви незабаром доможетеся успіху. З багатьма складними справами ви справляєтеся найкращим чином, обставини працюють на вас. Справжнє випробування чекає Скорпіонів, нещодавно пережили розрив з коханою людиною: минуле нагадує про себе, вас знову відвідують сильні почуття. Тримайте себе в руках – це не той день, коли варто йти назустріч своїм емоціям.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День сприятливий для тих, хто готовий працювати багато, наполегливо і з мінімальними перервами. Наполегливість, старанність, небажання відступати у несприятливих обставинах допомагають вам зміцнити свої позиції, завоювати довіру впливових людей, довіру керівництва і повагу колег. Сьогодні вам не доведеться докладати героїчні зусилля, щоб показати себе з кращого боку; скористайтеся цим і зміцните свої позиції. Вельми цікава картина складається у сфері особистих відносин. Зірки попереджають: вас чекає неабияке випробовування, пов'язане з якимись подіями минулого, давніми симпатіями.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День змусить задуматися про те, чи правильний ви обрали шлях до досягнення професійних цілей. Ваші амбіції не задоволені, більше того, люди, зовсім недавно були вашими союзниками і партнерами, несподівано починають шукати співробітництва з тими, кого ви зараховуєте до своїм недоброзичливцям. Самі невдачливі представники знаку і зовсім можуть залишитися самотніми воїнами в чистому полі. В особистій сфері складається цілком комфортна ситуація. Ви відчуваєте підтримку близьких, радієте взаєморозуміння з коханою людиною. Серйозні зміни малоймовірні, але їх відсутність чи вас засмутить.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Імовірність професійних втрат трохи вище, ніж хотілося б, і ви ризикуєте якщо не зовсім позбутися підтримки, до якої звикли, то втратити впевненість у своїх силах, втратити деяких своїх союзників. Сьогодні вам частіше звичайного відмовляють у допомозі, а відносини з недавніми партнерами стають напруженими. На жаль, не кращим чином складаються і особисті стосунки. Можливий конфлікт з коханою людиною, причому спровокувати сварку може будь-яка дрібниця. Намагайтеся не піддаватися на провокації, спокійно реагувати на закиди і критичні зауваження.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже ймовірні успіхи у професійній діяльності, причому пов'язані вони не стільки з досягненням якихось реальних результатів, скільки з формуванням репутації «людини, здатної на багато чого». Не складно здогадатися, що саме люди такого типу мають всі шанси піднятися по кар'єрних сходах. Так що постарайтеся зробити правильне враження на керівництво, і незабаром перед вами відкриються привабливі перспективи. З точки зору особистих відносин день досить складний. Тенденції суперечливі, і недовгі періоди взаєморозуміння можуть змінюватися серйозними сварками.