Гороскоп за знаками Зодіаку на 21 січня. Розставляємо всі крапки над «і»

П'ятниця, 21 січня 2011, 08:58
День пов'язаний із завершенням справ, розстановкою фінальних точок. Цей період досить сприятливий з точки зору ділового спілкування, під час обговорення питань, що стосуються роботи і фінансів, багато хто сьогодні куди більш відвертий, ніж зазвичай.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Намагайтеся бути на виду, більше спілкуйтеся, проявляйте ініціативу в знайомствах. Це той день, коли можна обзавестися дуже корисними зв'язками, не прикладаючи особливих зусиль. Овни-бізнесмени знайдуть нових партнерів, наймані співробітники зустрінуть роботодавця своєї мрії. Нітрохи не гірше йде справа і з знайомствами особистого характеру: в починаються в цей день відносин величезний потенціал. Неприємності підстерігають закоханих Овнів: таким представникам знака загрожує сварка з близькою людиною. Найбільш ймовірна причина конфліктів – погані звички, з якими ви не хочете або не можете розлучитися.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельцям буде дуже важко вибрати правильну лінію поведінки, оскільки події цього дня виглядають суперечливими і встановити між ними причинно-наслідковий зв'язок під силу не кожному. Підказки інтуїції запізнюються, і все частіше ви ловите себе на думці, що просто не встигаєте за ходом подій. Особисті відносини нагадують мінне поле, пройти по якому без втрат вдасться лише самим розумним і досвідченим представникам знака. Навіть у стабільних парах можливі принципові розбіжності, врегулювання яких стане непростою справою.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Зараз не час лінуватися. Трудіться старанно – сьогодні ви можете домогтися не тільки зростання свого авторитету і розширення сфери впливу, але і підвищення заробітної плати. День підходить для проведення рекламних заходів, PR-акцій. Якщо ви плануєте вирушити на співбесіду, постарайтеся перетворити його в яскраву самопрезентацію. Емоційний фон сприятливий, і навіть у рідкісні моменти труднощів Близнюки не сумують. Це робить представників знаку особливо привабливими, тому зростає ймовірність нових знайомств.

Рак (22 червня – 23 липня)
У всьому, що стосується бізнесу і роботи, потрібна гранична, постійна і неослабна пильність. День дуже несприятливий, і дріб'язкового промаху буде достатньо, щоб ви втратили і гроші, і впливовість, і заступництво людини, на якого звикли розраховувати. Зберігайте свою репутацію як зіницю ока – саме вона сьогодні є вашим головним перевагою над конкурентами. Але зовсім безнадійним день не назвеш. Порадує зустріч зі старим приятелем, підніме настрій випадкове знайомство. Шанси відшукати свою «половинку» у Раків сьогодні невисокі, а от знайти друга або однодумця цілком можливо.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Постарайтеся привернути до себе увагу впливових людей. Їх розташування та підтримка вам дуже знадобляться для досягнення поставлених цілей, перемоги над недоброзичливцями і вирішення багатьох інших важливих питань. Це, звичайно, зовсім не означає, що самі ви не впоралися б; просто відчуття «міцного тилу» дозволяє менше хвилюватися про багатьох дрібницях. Близькі люди сьогодні не засмутять вас недовірою, докорами, критикою. Взаєморозуміння і поблажливість до слабостей один одного панують у сфері особистих відносин. У Левів, останнім часом турбуватися про майбутнє, з'являється впевненість у завтрашньому дні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Відмінні перспективи відкриваються перед Дівами, стурбованими питаннями кар'єри та фінансового благополуччя. Сьогодні у представників знаку напевно буде можливість натякнути керівництву, що вони давно заслуговують підвищення. А в бізнесменів з'явиться шанс збільшити прибуток, так що і вони в образі не залишаться. А от у любові Дівам, на жаль, не щастить. Якщо в цей день вас попало закохатися, хвилювання, сльози і розчарування будуть практично неминучі. Переживають і ті, хто вже не перший рік близький зі своїми «половинками»: коктейль з ревнощів, підозр і невисловлених докорів не сприяє гарному настрою.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Незважаючи на те, що ви не допускаєте помилок, цей день виявляється досить складним. Труднощі пов'язані з тим, що вам не вдається протистояти конкурентам, вдаються до нечесних методів. Ваги, які не бажають йти на угоду з совістю, змушені задовольнятися дуже і дуже малим. Зірки перевіряють вас на стійкість. У цей день дуже сильно буде спокуса відновити відносини, колись подарували вам багато надій, а пізніше принесли страждання. Не варто реставрувати повітряні замки – це порожній працю.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Ваші позиції неміцні, і звинувачувати в цьому нікого. Конкуренти беруть гору, користуючись інформацією, яку ви самі колись необачно розповсюдили. Єдина «користь» впливу несприятливих тенденцій в тому, що стає абсолютно ясно, хто вам насправді один, а хто ні. Скорпіони роблять вірні висновки, але, на жаль, занадто швидко забувають їх. Цікавість і спрага нових відчуттів штовхають вас на необачні вчинки. Пам'ятайте, що все, що ви хочете зберегти в таємниці, скоро стане загальновідомим, і робіть тільки те, чого потім не доведеться соромитися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні ви будете в центрі уваги, але це навряд чи вам сподобається. Вся справа в тому, що Стрільців сьогодні куди частіше лають і критикують, ніж хвалять і заохочують. Більш того, не виключені штрафи та стягнення. Колеги налаштовані до вас більш лояльно, ніж керівництво, але і вони раз у раз дозволяють собі різноманітні «шпильки». І в особистих відносинах присутня напруженість, але напруженість зовсім іншого роду. Справа в тому, що виникає необхідність обговорити складні питання, які ви раніше обходили мовчанкою. Природно, при цьому виникають розбіжності. Однак у вас є шанс спрямувати дискусію в конструктивне русло і зберегти мир.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День, коли для того, щоб залишитися на місці, доведеться бігти – і бігти дуже швидко. Якщо трапиться так, що ви зупиніться і виб'єтеся з сил, конкуренти негайно наздоженуть вас і переженуть. Так що не розраховуйте на легкий день і витрачайте енергію по можливості економно, щоб її вистачило до самого вечора. Обстановка буде напруженою не тільки в професійному, але і в особистій сфері. У цей день і у юних закоханих виникають розбіжності, і подружжя зі стажем сваряться частіше звичайного. Однак загрози для відносин немає – ви виявите мудрість і знайдете влаштовує всіх вихід зі складної ситуації.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Може здатися, що день цей призначений виключно для того, щоб навчити вас миритися з втратами – вже дуже несприятливо складаються обставини. Але це не зовсім так: Водолії, які не здадуться і зосередяться на пошуку нових партнерів, зможуть з їх допомогою змінити ситуацію на краще. З точки зору особистих відносин день неоднозначний. Можна зберегти мир і гармонію, але для цього доведеться закрити очі на деякі неприємні факти та явища. А от якщо дивитися на речі реально, конфлікт, на жаль, неминучий.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби, які розраховують на легкі перемоги у професійній сфері, будуть розчаровані. Намагаючись змінити ситуацію на краще, ви зробите помилку, якої негайно скористаються недоброзичливці і конкуренти. Найкраще, що можна зробити – це не робити нічого важливого, максимально сконцентрувавшись на вирішенні дрібних повсякденних завдань. Натомість у сфері особистих відносин явно переважає вплив позитивних тенденцій. Гармонійно і спокійно складаються стосунки з близькими, в такій обстановці навіть рутина здається приємною. Звичайні домашні справи не тільки радують, але і допомагають зібратися з думками і прийняти важливе рішення.