Гороскоп за знаками Зодіаку на 24 січня. Зміцнюємо особисті відносини

Понеділок, 24 січня 2011, 08:58
Перший день тижня підійде для того, щоб зміцнити особисті відносини. Зараз ви зможете подивитися на свої взаємини більш об'єктивно, краще зрозуміти ті проблеми, які виникають у відносинах, причини цих труднощів. Це допоможе знайти правильні способи вирішення тих чи інших ситуацій.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сьогодні Овнам не тільки можна, а й треба йти на поводу у своїх бажань. Інтуїція підказує представникам знака, чим варто зайнятися, щоб провести час захоплююче, цікаво і з користю. До речі будуть різноманітні розваги поза домом, зміна обстановки надасть надихаюче дію на представників знаку. Не виключені дрібні розбіжності, суперечки з близькими людьми. Небажано вирішувати серйозні побутові питання – як раз вони мають всі шанси стати каменем спотикання. Не варто в цей день починати якісь спільні проекти з членами сім'ї: інтереси суперечливі, справа може закінчитися сваркою.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ви – та сама людина, яка може зробити цей день цікавим і веселим – принаймні, для себе і своїх друзів. Тельці відмінно справляються з організацією вечірок, свят, інших розважальних заходів. Але не можна сказати, що день буде абсолютно позбавленим труднощів. Можливі проблеми в сім'ї. Навряд чи вдасться зберегти спокій тим, у кого є діти: нащадки раз у раз підносять батькам-Тельцям неприємні сюрпризи. Доводиться вирішувати проблеми підростаючого покоління, причому це виявляється справою не тільки втомливим, але і накладними.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День, коли надзвичайно важливими стають благородство і гідна поведінка по відношенню до людини, що відчуває до вас сильні почуття. Не можна користуватися чужими слабкостями, домагатися свого за допомогою ультиматумів – використовуйте мирні і чесні способи для досягнення своїх цілей. Рідкісним Близнюкам вдасться уникнути конфліктів із близькими. Можливі сварки на побутовому грунті, дуже неоднозначно і складно складаються відносини з домашніми. День зовсім не підходить для якихось спільних починань: загальні справи будуть кинуті незакінченими.

Рак (22 червня – 23 липня)
У багатьох Раків в цей день виникнуть труднощі у спілкуванні з батьками та дітьми. Якщо вам потрібні помічники, союзники й однодумці, шукайте їх серед представників свого покоління. Зростає інтерес до протилежної статі, Раки виявляють ініціативу у спілкуванні, у зв'язку з чим ймовірність знайомств різко збільшується. Але ви не дуже перебірливі і часто робите вибір занадто поспішно. Несприятлива фінансова картина; не можна брати гроші в борг, витрачати чужі кошти. Перш, ніж робити велике придбання, порадьтеся з надійною людиною; найімовірніше, вас просто відговорити від покупки дорогої речі.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Значно частіше, ніж в інші дні, виникають ситуації, що вимагають досить жорсткого, навіть агресивної поведінки. Там, де воно є неприйнятним і навіть небезпечно, виручають спокійна твердість, впевненість у своїх силах. Левам потрібно поводитися дуже мудро, щоб не потрапити в пастки, розставлені недоброзичливцями. Вплив негативних тенденцій приносить напруженість в особисті стосунки. Близькі незадоволені вами людина, чоловік, думка якого для вас особливо важливо, відчуває сильне розчарування. Не можна залишати все як є – необхідно розібратися в ситуації, інакше справа дійде до конфлікту.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День світських розваг, активної участі в подіях, що привертають увагу публіки. Вам слід поводитися дуже обережно: пліткарі скористаються будь-яким вашим промахом, щоб завдати удару по вашій репутації. Чутки сьогодні поширюються з фантастичною швидкістю. Постарайтеся провести більше часу з членами сім'ї; для спілкування з ними і зміцнення родинних зв'язків цей день добре підходить. Багатьом Дівам потрібні пораду або допомогу представників старшого покоління. Дев зрілого віку порадують новини, отримані від вирослих дітей.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У спілкуванні з коханою людиною та друзями будьте дипломатичні і поступливі. Це потрібно не тільки для збереження миру у відносинах, але і для того, щоб отримати чесні відповіді на деякі ваші запитання. Зміцнюйте сімейні зв'язки: цей день пов'язаний з труднощами, подолати які буде значно легше, об'єднавши зусилля. Сьогодні Терези схильні будувати плани на далеке майбутнє, у той час як зосередитися варто було б на підготовці до подій найближчих днів. У видатках будьте економніше: ви занадто легко витрачаєте великі суми.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Розбіжності, що стосуються майна та фінансів, можуть призвести до конфлікту з людиною, яку ви звикли вважати однодумцем. Будьте готові змінити свої плани через нововиявлених обставин, відмовитися від якихось приємних, але необов'язкових витрат. Стосунки з близькими сьогодні взагалі складаються непросто, але особливо засмучує неможливість знайти спільну мову з коханою людиною. Вибрати вірну лінію поведінки вдасться небагатьом Скорпіонам: більшості представників знаку заважають емоції.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Люди, з якими вам сьогодні доведеться мати справу, знають вас як людину завзятої і рішучу. Непогано було б проявити та інші якості – зговірливість, поступливість, здатність вести діалог. У спілкуванні з друзями ці властивості характеру вам дуже допоможуть. Відповідний день для початку якихось загальних сімейних справ, проектів, в яких візьмуть участь ваші родичі. Можна розраховувати на розуміння і підтримку близьких, навіть якщо відносини останнім часом складалися нерівно. День відмінно підходить для того, щоб згладити гострі кути, і ви цим напевно скористаєтеся.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День пов'язаний з несподіванками. Ймовірний, наприклад, незапланований прийом гостей. Слід мати на увазі, що непрохані візитери залишаться у вас надовго, так що будьте готові потіснитися і змиритися з деякими незручностями. Чимало приводів для радості виникне у Козерогів, що цінують сімейні зв'язки. Порадують новини, що стосуються батьків та інших представників старшого покоління. Чудовий привід для домашнього свята знайдуть представники знаку, охочі підняти настрій дітям. Романтичне побачення також залишить виключно позитивні враження.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День відкриває перед Водоліями практично необмежені можливості у сфері задоволень, радощів, розваг. Побалувати себе – ось завдання, до вирішення якої вам сьогодні слід поставитися з усією серйозністю: позитивні емоції зайвими не будуть. У Водоліїв-батьків сьогодні буде особливо багато клопоту з дітьми: їхня проблеми стають вашими, доводиться негайно вживати серйозних заходів. Не виключені також труднощі у спілкуванні з молодшими братами і сестрами, іншими представниками більш юного покоління.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам доведеться проявити всі свої дипломатичні здібності – тільки так можна уникнути серйозних проблем у цей складний день. Спілкування з коханою людиною вимагає особливого такту: на жаль, є серйозна загроза для майбутнього відносин, які ви хотіли б зберегти. Підтримка близьких допоможе Рибам домогтися поставлених цілей, подолавши виникають на шляху труднощі. День добре підходить для початку сімейного бізнесу або іншого спільного проекту, який об'єднає родичів, які прагнуть значно поліпшити своє матеріальне становище.