Гороскоп за знаками Зодіаку на 25 січня. Обираємо новий шлях

Вівторок, 25 січня 2011, 08:51
День пов'язаний з різкою зміною орієнтирів, пріоритетів і цілей, вибором нового шляху в житті. Неважливо, скільки вам років: якщо ви незадоволені станом своїх справ, робіть рішучі дії, щоб змінити ситуацію – зірки готові підтримати вас.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вплив негативних і позитивних тенденцій урівноважене, день можна назвати нейтральним. Цікаво, що сьогодні Овни будуть більш плідно працювати не в першій половині дня, а ввечері. Тому не варто планувати на ранок серйозні справи, важливі зустрічі. Близькі чекають від вас відповіді на якийсь непросте питання. Прийняти рішення потрібно самостійно: ніхто не збирається давати вам поради; нести відповідальність за його наслідки теж доведеться вам і тільки вам. Пам'ятайте, що навіть ви не завжди в силах вплинути на обставини, і не обіцяйте більше, ніж зможете зробити.

Телець (21 квітня – 21 травня)
На зміну підйому попереднього дня приходить занепад. Ви втомилися – надлишок емоцій, в тому числі і позитивних, породив відчуття спустошення, безглуздості відбувається. Трохи зменшіть темп, постарайтеся скинути напругу. Непогано було б сходити в басейн (просто поплавати, а не брати участь у змаганнях), позайматися йогою. Корисні також медитації. Ви не дуже балакучі, і це насторожує близьких. Цей день навряд чи підходить для зустрічі з далекими родичами, відвідування багатолюдних заходів. Разом з одним або коханою людиною можна піти в кіно, в театр, на концерт.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День пов'язаний з дивовижними, неймовірними, приголомшуючими новинами. Отримавши несподівана звістка, Близнюки розгубляться не на жарт, і в цьому немає нічого дивного: необхідно якомога швидше скористатися інформацією, а як це зробити – незрозуміло. Ви потребуєте хорошому пораднику, не соромтеся попросити підказки у когось з досвідчених колег, старших родичів або мудрих друзів. Пам'ятайте про свої особисті зобов'язання, обіцянки, дані коханій людині. Зірки спокушають вас – доведеться зібратися з силами, щоб протистояти спокусам.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже хочеться внести ясність і отримати остаточні відповіді на всі питання – навіть на ті, яких ви ніколи і не ставили. Сьогодні Раки в більшій, ніж зазвичай, ступеня, схильні проявляти наполегливість у спілкуванні, чинити тиск на співрозмовника. У справах це деколи навіть допомагає, а от у сфері особистих відносин виявляється зовсім недоречно – люди дратуються і говорять не зовсім те, що думають, і вже зовсім не те, що вам приємно почути. Ведіть себе делікатніше, і день стане помітно приємніше для всіх.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Проявіть ділову хватку! Є шанс добитися грандіозного успіху, але час дії цього дивного пропозиції обмежене, так що поспішайте! Після першої перемоги не варто розслаблятися і спочивати на лаврах – не за горами нова удача, так що продовжуйте свій тріумфальний хід. Зазвичай в подібні дні особисте життя відходить на другий план, але на цей раз ми маємо справу з приємним винятком. У любові Левам теж напевно пощастить, потрібно лише прислухатися до підказок інтуїції і зробити щось незвичайне.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Стабілізується ситуація в особистих відносинах. Спірні питання з'ясовано, акценти розставлені, можна насолоджуватися життям. Негативні емоції минулих днів часом нагадують про себе, але ви готові «відпустити» минуле. Сьогодні легко помиритися після сварки, домовитися про якісь загальні плани на майбутнє. З професійної точки зору день нейтральний, значимі зміни тут малоймовірні. Ви добре впораєтеся з власною роботою, справите сприятливе враження на ділових переговорах, але серйозних перемог не отримаєте.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Усе ще дають про себе знати тенденції минулого дня, але в цілому ситуація стабілізується. Ваги готові визнати свої помилки і помилки, принести вибачення скривдженим і пробачити тих, хто випадково поранив їх власні почуття. Однак пам'ятайте, що сьогодні краще не шукати великих компаній, а обмежитися спілкуванням з близькими. Дуже хороша активна творча діяльність. Побудувати будинок навряд чи вдасться, а для посадки дерева зараз, мабуть, не сезон, але вам неодмінно потрібно знайти собі заняття, що дозволяє отримати конкретний і значимий результат!

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Прагнення отримати нові враження негайно і в що б те не стало штовхає Скорпіонів на дивні і навіть небезпечні вчинки. Втім, представникам знаку щастить, і навіть з небезпечних пригод вони виходять цілими, неушкодженими і задоволеними. Проте в ризиковані авантюри краще не пускатися – сьогоднішнє легковажну поведінку може надовго зіпсувати вашу репутацію. Краще продемонструйте всім зацікавленим особам, що розсудливість вам не чуже. Ви чарівні і привабливі, так що увага представників протилежної статі до вас цілком з'ясовно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці сьогодні налаштовані не просто на бойовий, а на якийсь практично наполеонівський лад. Що, у вас ще є недоброзичливці і конкуренти? До вечора від їх бастіонів каменя на камені не залишиться, можете не сумніватися. Суперники тащаться далеко позаду, ковтаючи пил і відчайдушно заздрячи вашим успіхам. Вам щастить і в справах, і в любові. Варто скористатися цим, щоб втілити в життя давню мрію. Пам'ятайте, що сьогодні практично ніхто не може вам відмовити, і повідомляйте про свої бажання максимально дохідливо.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Поліпшується настрій, підвищується ділова активність, повертається інтерес до життя. Козероги дивляться в майбутнє з оптимізмом і впевненістю, що всі їхні плани будуть реалізовані. Представники знаку здатні на нестандартні рішення та оригінальні вчинки, що дає їм перевагу над конкурентами і суперниками. Ви легко завойовуєте симпатії, навіть коли не хочете цього. Сьогодні багато Козероги отримають несподівані пропозиції, почують романтичні визнання від людей, які раніше здавалися абсолютно байдужими.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Зростає творчий потенціал, Водолії відмінно проявляють себе в будь-яких справах, що вимагають нестандартного підходу. Представники знаку здатні подолати перепони, знайти новий шлях до мети або зробити корисний винахід. Головне – не обмежувати власну фантазію і не замислюватися щохвилини про те, чи відповідають ваші дії існуючим традиціям. Ви легко стаєте душею компанії, привертаєте увагу і завойовуєте симпатії. Але відносини, що починаються в цей день, навряд чи будуть серйозними: вам властиве деяке легковажність, і для спілкування ви обираєте людей, яким воно не чуже.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День пов'язаний з заворушеннями і глибокими переживаннями. Вразливі Риби беруть близько до серця абсолютно все, тому збереження спокою стає для них абсолютно непосильним завданням. Найбільш велика ймовірність стресових ситуацій у тих, хто запланував на цей день переговори і зустрічі. Нетерпіння, властиве вам сьогодні, стає головним ворогом гармонії в особистих стосунках. Ви прагнете до негайного виконання всіх своїх бажань, мало замислюючись про те, що такою поведінкою ставите близьких у складне становище.