Гороскоп за знаками Зодіаку на 26 січня. У Близнюків – фантастична плідність, Терезам варто бути серйозніше

Середа, 26 січня 2011, 08:55
День пов'язаний з певними труднощами в спілкуванні: занадто високі вимоги люди сьогодні пред'являють один до одного, надто багато засудження та критики звучить в самих звичайних зауваженнях. Щирої симпатії один до одного недостатньо, щоб порозумітися: необхідні поступливість, тактовність, а також уміння пропустити необдумане зауваження повз вуха.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День, коли можна досягти багато чого, якщо докласти зусилля. Овни не з тих, хто легко здається, і сьогодні це послужить їм хорошу службу. Не бійтеся приймати виклики більш сильних супротивників: ваші шанси на перемогу дуже великі, та й союзники напевно вчасно прийдуть на допомогу. Подумайте про те, чи готові ви принести свої інтереси і принципи в жертву світу в сім'ї. Збереження рівних, доброзичливих відносин з близькими зажадає значних поступок. У справах бажано дотримуватися раніше складеного плану, оскільки будь-які імпровізації Овнів, швидше за все, сьогодні будуть невдалими.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Готовність ризикнути і випробувати свої сили на зовсім новому поприщі дозволяють Тельцям добиватися успіхів там, де інші, більш обережні, завбачливі і розсудливі, упускають привабливі можливості і зазнають невдачі. У вас є можливість блиснути талантами, про які раніше ніхто не здогадувався. Сьогодні ваша індивідуальність проявляється особливо яскраво, а тому й інтерес до вас дуже високий. Скористайтеся цим, щоб зав'язати знайомство з приємним і симпатичною людиною. Крім того, у Тельців буде шанс справити незабутнє враження на того, хто довго залишався байдужим до їх чарам.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ні секунди не витрачайте даремно – цей день відрізняється неймовірною, майже фантастичною плідністю. Чим більше справ ви сьогодні почнете, тим значнішими будуть успіхи. Не бійтеся експериментів, шукайте співпраці з новими людьми, намагайтеся бути в центрі уваги. Дивна річ: чим більше навколо вас суєти і безладдя, тим ефективніше ви працюєте. Прекрасний день для будь-яких зустрічей. Ви подобаєтеся новим знайомим і легко знаходите спільну мову зі старими. Велика спокуса помститися кривдникам недавнім (і можливість така у вас буде), але природну шляхетність Близнюків візьме верх.

Рак (22 червня – 23 липня)
Надмірне завзяття в роботі може стати проблемою. Сьогодні краще не потрапляти на очі керівництву і впливовим людям, а спокійно займатися повсякденними справами. Спілкування з колегами вимагає обережності: велика ймовірність, що ваші слова будуть неправильно витлумачені. З близькими ви поладите, якщо не будете доводити свою правоту дуже наполегливо. Ваша точка зору буде визнана єдино вірною трохи пізніше; зараз же потрібно просто набратися терпіння. Не самий підходящий день для екстремальних розваг і небезпечних експериментів: необережність матиме сумні наслідки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Це нелегкий день: потрібно прийняти важливе рішення, а часу на роздуми немає, та ін інформації, якою можна було б керуватися, замало. Зміни, що відбуваються сьогодні, спочатку приносять одні хвилювання, але незабаром стане ясно, що вони пішли вам на користь. Висока ймовірність корисних знайомств на конференціях, виставках та інших подібних заходах. Сприятливий день для розваг і відпочинку, порадують нові враження. Тільки не будьте занадто легковажні: вчинок, досконалий під впливом емоцій, напевно буде помилковим.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Потрібно зробити дуже багато, так що на легкий день краще не розраховувати. Вам доведеться докласти масу зусиль, але і нагорода буде щедрою. У самих наполегливих і працьовитих є шанс втілити в життя давню мрію. Якщо ви діяльні, енергійні та готові проявити ініціативу, шанси на зміни на краще в особистому житті значно зростають. Зробіть перший крок назустріч цікавому вам людині: ваші ідеї та пропозиції не зустрінуть відмови. День також підходить і для визнання в любові – якщо, звичайно, ви абсолютно впевнені у своїх почуттях.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Несприятливий збіг обставин змусить вас понервувати. Несподівано з'ясовується, що помилки, допущені вами нещодавно, були куди серйозніше, ніж ви думаєте. Доводиться провести чимало часу, ліквідуючи наслідки власних промахів – а інші в цей час займаються куди більш цікавими справами! Але не відволікайтеся. Якщо сьогодні ви будете неуважні, то ризикуєте лише посилити вплив негативних тенденцій. Серйозність у всьому стає тим самим якістю, яка у цей день може позбавити вас від неприємностей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони сьогодні не в формі: їм не вдається ні впоратися зі справами з звичайної легкістю, ні знайти людину, з якою можна було б розділити тягар відповідальності. Доводиться вирішувати дуже багато схожих завдань; ви швидко втомлюєтеся, притупляється увага, і помилки не змушують на себе чекати. По можливості, уникайте відповідальних доручень: справитися з ними блискуче сьогодні буде важко, а нічого іншого від вас не чекає. Можливі розбіжності з близькими. Вас критикують і повчають більше, ніж зазвичай. Постарайтеся не відповідати на подібну «турботу» отруйними зауваженнями, інакше конфлікт неминучий.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Доводиться прикладати досить багато зусиль, і день видається дуже виснажливим. Стрільцям не можна розслаблятися ні на хвилину: аж надто швидко змінюється ситуація. Дуже непросто складаються стосунки з людьми старшого покоління, а також з тими, хто займає більш високу позицію на роботі. Простіше порозумітися з конкурентами, ніж з власним керівництвом. Дуже нестабільний емоційний фон, і всього кілька хвилин потрібно, щоб Стрільці перейшли від свого звичайного позитивного настрою до зневіри. Можуть засмучувати будь-які дрібниці, дрібниці і непорозуміння.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Якщо розраховувати не стільки на удачу, скільки на власні сили, можна багато чого досягти. Плани доведеться скоригувати, відклавши відпочинок і розваги заради термінових і складних справ. Вас чекає кілька неприємних зустрічей і гострих дискусій. Майте на увазі: ваші опоненти скоріше оцінять твердість і наполегливість, ніж зговірливість. Легко досягти взаєморозуміння з коханою людиною. Ні непорозуміння, ні несприятливий збіг обставин не затьмарять ваших відносин. Для нових знайомств день не надто сприяє: ви занадто сильно хочете сподобатися, і саме це заважає зробити потрібне враження.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Доведеться понервувати, пережити кілька неприємних хвилин. Але цей зовсім не робить день невдалим! Більше того, зірки охоче допоможуть тим, кому вдасться зберегти спокій і розсудливість: у таких Водоліїв буде шанс здобути запаморочливу перемогу на найважливішому для них терені. Впевненість у собі – абсолютно необхідна якість для успіху. Не завадять також почуття гумору і вміння вчасно пустити в хід колючий іронію. Нагадає про себе давній шанувальник або людина, чиє увагу до вас раніше було настирливим. Можна відновити відносини, якщо вам цього хочеться: знайти спільну мову буде легше, ніж раніше.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День складний, виснажливий, пов'язаний з турботами і хвилюваннями. Будь-який необережний крок може спричинити за собою втрати, і Рибам доводиться виявляти максимум пильності. Важливо зробити сприятливе враження на консервативно налаштованих людей, тому варто продемонструвати свою вірність традиціям. Слухайте більше, говорите менше: сьогодні вам розкажуть щось дуже важливе. Можливі подарунки, сюрпризи. Вдалими будуть експерименти з іміджем; результат їх сподобається не тільки вам, але і вашій «половинці».