Гороскоп за знаками Зодіаку на 27 січня. Погляньмо правді в очі

Четвер, 27 січня 2011, 08:54
День пов'язаний з проникненням у суть речей, пошуком справжніх причин подій, що відбуваються. Виграють ті, хто не боїться поглянути правді в очі. Видовище може виявитися досить неприємним, але воно необхідне для того, щоб скласти план подальших дій.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Доведеться понервувати: день вам доведеться зробити нелегкий. Можна розраховувати на перевірених союзників, але і від нових контактів не варто відмовлятися. Сьогодні у вас буде можливість значно розширити коло спілкування. Щоправда, варто мати на увазі, що зачарувати представників протилежної статі вам сьогодні буде важче, ніж в інші дні. Проти ділових і дружніх зустрічей зірки нічого не мають, а ось романтичні побачення краще відкласти. Вірогідні втрати, запобігти яким буде нелегко. Постарайтеся не перекладати відповідальність за свої помилки на інших: цього вам не пробачать.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Для вас цей день сприятливий. Є маса можливостей, якими можна скористатися, і не бракує у відмінних ідеях. А це означає, що потрібно добиватися своїх цілей і здобувати перемоги, ні хвилини не витрачаючи задарма. Нове справа спочатку здасться складним, але ви швидко в усьому розберетеся і досягнете перших успіхів. Можна розширити коло спілкування; з ділової точки зору корисні контакти з іноземцями. Ваш авторитет у сім'ї високий, навряд чи ваші судження будуть поставлені під сумнів, а плани – критиці. Романтичні відносини, що починаються в цей день, будуть серйозніше, ніж ви очікуєте.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складається вдало. Ділових Близнюків чекає маса приємних сюрпризів: від отримання привабливих комерційних пропозицій до появи блискучих бізнес-ідей. Якщо професійні успіхи – це не зовсім те, до чого ви прагнете в першу чергу, приділіть увагу творчості; ваш потенціал високий, на брак натхнення скаржитися не доводиться. Непогана і ситуація в особистій сфері, хоча тут вірогідність кардинальних змін на краще нижче. Ви можете проявити ініціативу в романтичних стосунках, рішучі дії вітаються.

Рак (22 червня – 23 липня)
День чи обійдеться без розчарувань, але звинувачувати в них нікого: просто руйнуються ілюзії, які ви будували і підтримували довго і старанно. У такий день важко зосередитися на справах, адже емоції дуже сильні. А між тим, питання, які потребують уваги, серйозні, так що краще було б озброїтися здоровим глуздом і приступити до їх вирішення. Ви гостро потребуєте підтримки, але шукайте її не зовсім там, де могли б отримати. Зверніться до людей старшого віку: від них можна отримати і мудра порада, і реальну допомогу.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Конфліктні ситуації на роботі виникають досить часто, і далеко не завжди Левам вдається зрозуміти, що потрібно зробити, щоб згладити гострі кути. Досить часто представники знаку роблять недоречні, необдумані зауваження. Можна навіть потрапити в незручну ситуацію, якщо вчасно не прикусити язика. Загострюється конкурентна боротьба. Багато Леви несподівано дізнаються, що недавні союзники змінили ім. Не можна сказати, що у сфері особистих відносин панує повне взаєморозуміння, але в цілому ситуація цілком комфортна. Можна запросити на побачення симпатичного вам людини: зробити сприятливе враження буде неважко.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Є шанс заручитися підтримкою впливових людей для реалізації якогось важливого проекту. День підходить для прояву ініціативи в діловій сфері. Можна пропонувати для розгляду свої ідеї – їх зустрінуть прихильно. Сприятливий день для нововведень у роботі та формування нових традицій в сім'ї. Зміцнюються родинні зв'язки, відносини з коханою людиною стають більш довірливими. Ви легко йдете на поступки в дрібницях, а коли мова йде про принципово важливих питаннях, відстоюєте свою точку зору твердо, але без зайвої жорсткості.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Наполеглива праця – вірний і надійний шлях до успіху. У Терезів немає причин скаржитися на несправедливість долі: кожному дається по заслузі. День добре підходить для проведення серйозних переговорів, оскільки ніщо не відволікає ні вас, ні ваших співрозмовників від предмета обговорення. Можна вирішувати фінансові питання, в цьому допоможе інтуїція. Стосунки з близькими приносять приводи для хвилювань. Дуже важко зберігати спокій, але ж воно абсолютно необхідно, щоб у всьому розібратися. Не йдіть на поводу в емоцій: сьогодні вони можуть завести вас у глухий кут.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можливі проблеми в діловому спілкуванні. Дуже багатьом Скорпіонам цей день принесе конфлікти з колегами і суперечки з керівництвом. Труднощі виникнуть і у тих, хто планував реалізувати якусь бізнес ідею разом з друзями: несхожість у поглядах на фінансовий бік справи неминуче призведе до суперечок. У тих, хто не змішує особисті уподобання та комерційні інтереси, день пройде вдаліше. Несподівана зустріч покладе початок серйозних романтичних стосунків, якщо ви вчасно проявіть ініціативу. Можливий цінний подарунок від далеких родичів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можливі серйозні втрати і неабиякі проблеми. Дуже важко протистояти нападкам недоброзичливців, навіть звичайної енергії Стрільців недостатньо, представникам знака безумовно не завадить підтримка. Перевірені союзники не відмовлять у допомозі, але набагато більше порадує те, що на вашу сторону несподівано постане дуже впливова людина. Напруженість, причини якої невідомі, присутній в особистих відносинах і руйнує їх гармонію. Якщо ви будете уважні, то напевно помітите, що саме непокоїть і дратує близьких.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам доводиться бути дуже терплячими: сьогодні затримки і ускладнення можливі практично у всіх сферах життя. Особливої уваги потребують фінансові справи; заплановані витрати доведеться відкласти, щоб уникнути появи дір у бюджеті. Але труднощі не позначаються на настрої Козерогів: представникам знака вдається уникнути і зневіри, і роздратування. Ви готові прийти на допомогу друзям, підтримати родичів, що потрапили в складну ситуацію. Хороший день для сімейних починань, підготовки до якогось великого події, що представляє інтерес для вас і ваших домочадців.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День напружений, щедрий на ситуації, пов'язані з небезпекою і ризиком. Забувати про здоровий глузд ніяк не можна: без нього ви ризикуєте потрапити у вкрай складну ситуацію. Будьте розбірливі в ділових і особистих стосунках; сьогодні знайдеться чимало людей, які спробують скористатися вашою довірливістю і душевної добротою. Хтось із колег спробує звалити на вас свою роботу, ділові партнери можуть вимагати перегляду умов співробітництва. Ви можете розраховувати на підтримку і розуміння коханої людини. Але не перевіряйте почуття своєї «половинки» на міцність – це напевно призведе до проблем.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не довіряйте своєму першому враженню про людей і події. Все, з чим ви стикаєтеся сьогодні, не так просто, як здається на перший погляд. Якщо ви поки не набили руку в пошуках другого дня і прихованого сенсу, просто тримаєте свою довірливість під суворим контролем. Уникайте конфліктів зі старшими родичами: якщо ви посваритеся сьогодні, помиритися буде дуже важко. Вірогідні сварки з братами і сестрами. Старий друг поведе себе зовсім не так, як ви очікували. Через нестабільність емоційного фону можливі різкі перепади настрою.