Астрологічний прогноз на 27 січня. День завершених справ

Четвер, 27 січня 2011, 09:00
23-й місячний день (розпочнеться о 1.51). «Накопичення». Місяць у Скорпіоні. Потрібно проявити бійцівські якості: цілеспрямованість, безстрашність, упевненість у власних силах.
гороскоп

Цей день дуже гарний для закінчення будь-якої справи, яка буде не тільки результативнюою, але й принесе з собою шану та славу, популярність та благополуччя. Однак будь-які нові справи починати не можна, вони будуть безглузді й некорисні.

Виявляються такі якості як чутливість, вразливість, сентиментальність, емоційна нестійкість, замкнутість.

Постарайтеся подолати ці емоції. Не повинно бути ніяких сумнівів у правильності своїх дій, якщо вони благородні. Не можна піддаватися провокаціям, низьким помислам. Потрібно проявити бійцівські якості: цілеспрямованість, безстрашність, упевненість у власних силах.

Будьте готові розлучитися з чим-то вже віджило свій вік. Це дозволить рухатися по життю далі з оптимізмом і вірою в краще.

Про здоров'я сьогодні треба дбати з особливою ретельністю, так як потужний сплеск протилежних один до одного енергій може викликати загострення хронічних захворювань або призвести до різних травматичним ситуацій.

У медичному відношенні головну увагу приділіть хребту: бажано проводити з ним зміцнюють та оздоровчі процедури.

Колір дня: темно-синій. Не вибирайте жовті й зелені кольори. Спокійні відтінки в одязі допоможуть обійти найскладніші життєві ситуації.

Камені дня – раухтопаз (має релаксуючим дією), білий нефрит (береже від злих думок).