Гороскоп за знаками Зодіаку на 28 січня. Зберігаємо холоднокровність

П'ятниця, 28 січня 2011, 08:56
Події цього дня не доставлять неприємностей, однак багатьох буде дратувати неможливість негайно втілити в життя всі ідеї, які приходять в голову. Тільки люди дуже розсудливі та холоднокровні помічають приховані можливості цього дня й користуються ними.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Дуже суперечливий день: удачі і неприємності змінюють один одного, що не на жарт дратує Овнів. Представникам знаку подобаються аж ніяк не всі події цього дня, але спроби змінити ситуацію марні. Так що постарайтеся змиритися з нею і не шукати нових проблем на додачу до вже існуючих. Дуже висока ймовірність професійних труднощів, справлятися з якими доведеться самостійно. Підтримка близьких не буде повною, аж ніяк не завжди вас розуміють правильно. Проте в цілому відносини рівні.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Зберігати душевний спокій і не піддаватися на провокації – ось дві головні завдання цього дня. Якщо ви з ними впораєтеся, вплив негативних тенденцій буде мінімальним. Але, на жаль, багатьом Тельцям сьогодні змінює їх звичайне розсудливість, і представники знаку здійснюють прикрі помилки. Уникайте конфліктів і суперечок з впливовими людьми: є ризик нажити собі майже всесильного ворога. Можливо розчарування в людині, який вам довгий час подобався, але це не біда – незабаром зародиться симпатія до більш гідної особі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде досить складним, Близнюкам доведеться потрудитися, щоб уникнути проблем. Труднощі підстерігають вас буквально на кожному кроці, виникаючи навіть там, де ніхто не чекає їх появи. Поспішні і необдумані дії чи дадуть хороший результат, але уникнути їх не вдасться – занадто мало у вас часу на роздуми. У цей насичений день важливо не забувати про відпочинок, який вам необхідний. Постарайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі, відмовтеся від важкої їжі, не потурайте своїм шкідливим звичкам.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вам потрібно зробити рішучий крок вперед: день відкриває відмінні можливості для особистісного та кар'єрного зростання, і цим варто скористатися. Велика удача чекає представників творчих професій, їм пощастить у багатьох найсміливіших починаннях. Ймовірно вдалий збіг, яке допоможе вам просунутися вперед на шляху до мети. У сім'ї можливі розбіжності та суперечки, зайнятися відновленням світу доведеться саме вам. Несподівано ви отримаєте допомогу і підтримку людини, яка давно вже викликає у вас симпатію і непідробний інтерес.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не варто занадто довго роздумувати про те, наскільки серйозні і важковирішуваних ваші проблеми. З багатьма труднощами вдасться впоратися, якщо не витрачати час на сумніви, жалі й порожні розмови. Не кращий день для якихось спільних проектів, а ось поодинці можна працювати досить ефективно. Можливі творчі удачі, цікаві ідеї; з'являються плани, заради реалізації яких не шкода і потрудитися. Ваша життєва енергія не залишається непоміченою: до вас тягнуться люди, які потребують підтримки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дівам потрібно перестати сумніватися в собі. Представникам цього знака є дуже і дуже багато, потрібно лише зосередитися і відкинути сумніви. День добре підходить для використання нових методів, експериментування і прояви оригінальності. Вам вдасться знайти вірний тон у спілкуванні не тільки з близькими людьми, але і з діловими партнерами, а зустрічі пройдуть так, як ви планували. Потребують уваги відносини з дітьми та іншими юними родичами: вони сьогодні схильні піддавати ваш авторитет сумніву.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам доведеться важко. Представники знаку раз у раз сваряться з оточуючими, хоча зовсім не хочуть цього. Нікого не бажаючи образити, Терези дуже часто роблять зауваження, які тлумачаться невірно. Краще говорити прямо – так, принаймні, ви зможете уникнути непорозумінь. Не завадить допомога близьких, але перш, ніж ви одержите її, доведеться вислухати дуже неприємні настанови. Ваша «половинка» – приємний виняток: кохана людина розуміє вас з півслова і підтримує у всьому. Можливі подарунки, сюрпризи.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Представникам знака досить важко зорієнтуватися у ситуації: інтуїція не підказує нічого розумного, а для логічних міркувань інформації замало. У такій ситуації є лише один надійний спосіб уникнути помилок – не робити зовсім нічого, але діяльним Скорпіонам така «стратегія» не до смаку. Порадує зустріч з друзями, ви чудово проведете час у веселій компанії старих знайомих. А ось романтичні стосунки складаються не зовсім так, як хотілося б, і приносять чимало хвилювань.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вам потрібно бути обережніше: чим більш важливими справами ви сьогодні плануєте зайнятися, тим вище ймовірність труднощів. Якщо не вдається обмежитися повсякденними турботами, шукайте союзників – допомога вам не завадить. Можливі грошові надходження, які виявляться дуже своєчасними і дозволять зробити вдалі покупки. Не виключені серйозні зміни на краще у відносинах з інвесторами, спонсорами, кредиторами. Недомовки і неправильно поняті натяки стають причиною сварок з друзями. Постарайтеся врегулювати конфлікти негайно.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Хороший день для тих, хто готовий зробити рішучі дії і попрацювати на славу. Вас чекає нелегка, але дуже важлива перемога. Не варто приділяти занадто багато уваги дрібницям: сьогодні потрібно займатися справами значними, масштабними, видатними. Відповідний день для співбесід та зустрічей, вам неважко буде зробити сприятливе враження. Романтичні прихильності сьогодні зароджуються легко, зазвичай розсудливі Козероги легко втрачають голову. Але турбуватися не варто: нові відносини будуть вдалими і гармонійними.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Неоднозначний день. З одного боку, вас критикують і лають, з іншого – ви цілком обгрунтовано впевнені у своїй правоті. Досить важко буде знайти помічників і союзників; ваші ідеї здаються сумнівними, а довгострокові плани представляються оточуючим зовсім фантастичними. Можна довіряти інтуїції у всьому, що стосується особистих справ і романтичних уподобань. Нове знайомство покладе початок серйозних відносин, якщо ви цього захочете. Подія, що не має до вас прямого відношення, допоможе вам розібратися у своїх почуттях.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День складається досить приємно. Він не пов'язаний зі значними подіями, але несе позитивні емоції і гарний настрій. Тому не варто чекати чогось особливого, краще просто постаратися чимось порадувати себе. День підходить для участі у світських заходах, відвідування розважальних закладів. Неважко знайти спільну мову з близькими, можна врегулювати якісь сімейні розбіжності. До ваших суджень прислухаються багато, ваш авторитет дуже високий. Можливо відновлення відносин з якимись давніми знайомими.