Астрологічний прогноз на 31 січня. Визначимо свій взаємозв'язок зі світом

Понеділок, 31 січня 2011, 09:00
27-й місячний день (розпочнеться о 5.53). «Розширення». Місяць у Козерозі. У цю добу йде процес одержання таємних знань.
гороскоп

У 27-й місячний день весь світ бачиться взаємопов'язаним та взаємозумовленим. І в цьому світі необхідно знайти самого себе, своє місце і передати те, що знаєте, іншим людям.

Як стверджують зірки, багатьом людям день приносить коливання і передчуття якихось змін в житті. З'явиться можливість по-новому поглянути і на старі проблеми.

Крім того, сьогодні можна дізнатися ту інформацію, яку ви давно шукали.

У той же час астрологи не радять починати нові справи, наприклад, укладати шлюб, підписувати контракти, брати на себе зобов'язання.

Краще завершити розпочату раніше, роздати борги і попросити вибачення у всіх, кого ви скривдили. Слід проявляти витримку і спокій, відмовитися від натиску і пристрасті.

У 27-й місячний день можливі печаль, меланхолія, сентиментальне, пригнічений стан. Слід відшукати причини цих настроїв, щоб згодом внести корективи у своє життя.

Сприятливо запрошувати гостей, дарувати подарунки, бути щедрим і благородним.

Сни часто символічні, що мають пряме відношення до подій, що, через них приходить потаємна інформація, що відображає дійсний стан речей.

У медичному відношенні день пов'язаний з лімфатичною системою і взагалі з рідинами, які циркулюють в нашому організмі. Найбільш вразлива частина тіла – гомілки.

Хвороби цього дня часто відбиваються на складі крові, тому треба бути вдвічі обережнішими з хімічними препаратами.

В одязі краща строкатість і яскравість. Камінь дня – малахіт (захищає від стресів).