Гороскоп за знаками Зодіаку на 31 січня. Овнам на користь зміна обстановки, Стрільців чекає прогрес у справах

Понеділок, 31 січня 2011, 08:50
Цей день пов'язаний не стільки з блискучими перемогами і грандіозними успіхами, скільки з новими можливостями, якими не можна не скористатися. Успіху ті, хто вважає за краще не витати в хмарах, а займатися реальною справою.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Початок цього дня пов'язане з неприємними подіями та новинами, які можуть поставити Овнів у глухий кут. Але представники знака не повинні впадати у відчай – в іншому день складеться цілком вдало. Нагадають про себе люди, яких ви будете приємно побачити, можливі приємні сюрпризи, несподівані подарунки. На користь йде зміна обстановки, ви добре проведете час у поїздках, із задоволенням навідайте далеких родичів. Складаються сприятливі обставини для початку нового роману, день може покласти початок значних змін в особистому житті.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День пов'язаний з приємними збігами, несподіваними успіхами. Тельцям вдається скористатися сприятливим збігом обставин, щоб досягти мети. Винахідливість і винахідливість дають представникам даного знаку значну перевагу над оточуючими. Сьогодні ви будете надихати інших людей і вести їх за собою. Сексуальна привабливість Тельців дуже висока, тому й нові знайомства дуже ймовірні. Однак романтичні відносини, що починаються в цей день, навряд чи будуть розвиватися стрімко, тому вам варто запастися терпінням.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День пов'язаний з отриманням відповідей на важливі питання. Те, що ви дізнаєтеся сьогодні, навряд чи вам сильно сподобається, але впадати у відчай не варто: скоро ситуація зміниться на краще. Обмежені можливості для творчості і прояви оригінальності, ви скуті рамками повсякденності. Через необхідність дотримуватися традиції доводиться відмовлятися від якихось планів. Близькі люди чекають від вас великих поступок – більш значних, ніж ті, на які ви готові піти. Спробуйте спокійно мотивувати свою відмову, уникайте невмотивованих різких висловлювань.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки перебувають у меланхолійному настрої, який забарвлює весь день в сумні тони. Між тим, причин для суму немає, справи йдуть зовсім не погано, та й близькі готові підтримати вас – варто лише поділитися своїми проблемами. Приємно здивує інформація, отримана в другій половині дня. Це водночас відрізняється особливою плідністю, а тому відмінно підходить для корисних занять. Не варто тільки поспішно розлучатися зі старими речами: ви ризикуєте випадково викинути або втратити щось потрібне.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Розраховувати сьогодні потрібно виключно на свої сили. Якщо сьогодні ви будете чекати від когось допомоги, то даремно витратите час. Можна виявляти ініціативу при знайомстві, і ви розраховуєте на свою інтуїцію, а підказки її зовсім непомильні. Сімейні Леви порадіють успіхам близьких родичів. Сприятливий день для покупок, особливо вдалим буде придбання речей, необхідних для облаштування будинку. Крім того, сьогодні Леви зможуть обзавестися новим транспортним засобом або, навпаки, дуже вдало продати старе.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Відповідний день для інтелектуальної діяльності. Не так уже й важливо, чого ви вирішите його присвятити – відгадування кросвордів або пошуку відповідей на філософські питання; потрібно лише щоб у вас була їжа для роздумів. До ваших мудрих порад охоче прислухаються близькі, у тому числі і представники старшого віку. Будьте економніше: сьогодні ви схильні розлучатися з грошима дуже поспішно і здійснювати покупки, які аж ніяк не є необхідними. Не виключена і втрата цінної речі. Небажано відвідування багатолюдних торговельних центрів, ринків.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Для вас цей день дуже вдалий, однак не варто поспішати. Ваші дії повинні бути послідовними і добре продумані, інакше плутанина перешкодить реалізувати плани. Вірогідні цікаві зустрічі, поява у вашому оточенні людини, яка може мати значний вплив на ваш світогляд. Варто відзначити, що сьогодні ви значно більше звичайного сприйнятливі до того, що говорять інші: радієте будь-яким компліментів, прямуєте радам, які в інший час пропустили б повз вуха, турбуєтеся з-за критики. Тому настрій протягом дня буде мінливим.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день пов'язаний з отриманням важливої інформації, яку потрібно буде швидко проаналізувати і настільки ж швидко використати. На щастя, розум Скорпіонів гострий, так що представники знака не губляться і не упускають сприятливих можливостей. Ймовірно вдалий збіг, яке дозволить вам реалізувати якісь давні плани. На жаль, у другій половині дня можливі проблеми зі здоров'ям. Намагайтеся уникати перевантажень – сьогодні вони можуть мати особливо неприємні наслідки. Можливі також дрібні травми.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ймовірний прогрес у справі, в якому ви давно вже зневірилися домогтися успіху. Не відступайте на півдорозі, постарайтеся використовувати всі можливості, щоб провести день з користю. День підходить для вирішення фінансових питань та врегулювання розбіжностей, що стосуються майна. Ваша рішучість не тільки допомагає здобувати перемоги, але і робить вас привабливіше в очах оточуючих. Сьогодні вам буде неважко обзавестися новими друзями, розширити коло спілкування. Можливі цікаві запрошення, незвичайні розваги. Експерименти виявляються вдалими, а нові відчуття – приємними.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
У Козерогів є шанс здобути важливу перемогу над власними слабкостями. Це чудовий день для початку реалізації проекту, який здається вам сміливим, але перспективною. Віра в себе необхідна для успіху, якщо ж з'ясується, що в вас вірить хтось ще, за долю ваших починань можна і зовсім не турбуватися. Хороший день для навчання, збору інформації, аналізу відомих фактів. Ви даєте дуже мудрі поради, люди, які до них не прислухаються, пізніше про це пошкодують. Увечері можливе погіршення самопочуття, не виключена безсоння.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День легкий та приємний. Водоліям вдається зібрати навколо себе людей, з якими приємно і цікаво мати справу, тому нудьгувати представникам знака не доводиться. Увінчатися успіхом можуть багато починань представників знаку; у вас достатньо енергії і наполегливості для того, щоб довести до кінця навіть непроста справа. Добре проходять будь-які розважальні заходи – від традиційних банкетів до самих неформальних вечірок. А ще день дуже сподобається тим, хто не проти пофліртувати: навряд чи хтось залишиться байдужим до ваших чарам.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День відмінно підходить для поїздок: Риби не відчувають ніякого дискомфорту в дорозі і отримують масу приємних вражень. Можна планувати на цей день і дружні зустрічі, і романтичні побачення – у будь-якому випадку ви не будете розчаровані. Вдале збіг відкриє перед вами нові можливості, стосовно професійної кар'єри чи підвищення кваліфікації. Можна подолати внутрішні суперечності, розібратися в собі. Сьогодні ви дізнаєтеся щось нове про давніх знайомих, і отримана інформація вас напевно приємно здивує.