Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 лютого. Відкриваємо перед собою блискучі перспективи

Вівторок, 1 лютого 2011, 08:50
Дуже вдалий день для обговорення бізнес-проектів, а також перспектив кар'єрного зростання. Досить показати себе людиною енергійною, амбітною і діяльною, щоб відкрилися блискучі перспективи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам потрібно бути гранично обережними в роботі. Велика ймовірність невдач, прикрих помилок, до яких хто-небудь неодмінно постарається залучити увагу керівництва. Будьте гранично обережні, якщо доведеться мати справу з недоброзичливцями або просто з людьми, які вам несимпатичні: сьогодні ви можете стати жертвою їх інтриг. Люблячі вас люди поблажливі до ваших слабкостей. Сьогодні близькі пробачать вам і капризи, і промахи. Хороший день для романтичного побачення або виходу в світ. Можливі несподівані подарунки.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці готові до нововведень і змін у житті. Правильний настрій представників знаку допомагає їм домагатися успіхів швидко і без зайвих зусиль. День відмінно підходить для того, щоб стати на чолі колективу однодумців: ви здатні вести людей за собою, надихати їх на подвиги. Дуже раді зустрічі з вами будуть старі друзі або родичі, яких ви давно не бачили. Відповідний день для відновлення і зміцнення зв'язків, відновлення відносин після сварки. Ні на роботі, ні вдома ваш авторитет не піддається сумніву.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже вдалий день для тих, хто звик багато часу проводити на людях і привертати до себе увагу. Таким Близнюкам без зусиль вдається зав'язати корисні знайомства або знайти помічників, які будуть охоче тягати каштани з вогню для представників знаку. А ось особам сором'язливим (щоправда, серед Близнюків такі зустрічаються нечасто), краще триматися в тіні – дуже велика ймовірність сісти в калюжу, намагаючись комусь сподобатись. Хороший день для домашніх справ, наведення порядку, якихось змін у побутовій сфері.

Рак (22 червня – 23 липня)
Все, що стосується вашої роботи, намагайтеся робити бездоганно: сьогодні за вами спостерігають пильно і небеспрістрастно. Раки-керівники повинні бути готові до візитів представників державних організацій, інспекціям, перевіркам. Ракам-підлеглим не варто дивуватися, якщо у них несподівано зажадають звіту про виконану роботу. У сфері особистих стосунків приводів для хвилювань значно менше: тут мова йде лише про посилення тих тенденцій, які ви встигли помітити раніше. Якщо вони вас не радують, прийміть заходи – сьогодні легко виправити ситуацію.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви можуть розраховувати на збільшення доходів. Варто замислитися над тим, як ви будете витрачати «зайві» гроші – якщо не поставитися до цього питання з належною серйозністю, отримані суми зникнуть найдивовижнішим чином і в найкоротші терміни. Дуже хороший день для благоустрою житла: вам вдається створити комфорт і затишок з мінімальними витратами. День також підходить для вступу в шлюб і початку спільного життя з коханою людиною. Закохані, які вирушають сьогодні в романтичну подорож, прекрасно проведуть час.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День складний і напружений, Дівам будуть потрібні і терпіння, і обережність, щоб обійти всі пастки, які стоять на шляху. Постарайтеся знайти спільну мову з керівництвом: це непросто, але підтримка начальства вам не завадить, якщо (а це дуже ймовірно) виникнуть проблеми у відносинах з колегами. Будьте дуже уважні, обговорюючи з діловими партнерами фінансові питання: ви не мають видатися людиною жадібним і готовим на все заради грошей. Будуть радувати відносини з близькими: в них присутні і щира турбота, і взаєморозуміння, і підтримка.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День, що радує новими можливостями. Правда, для того щоб ними скористатися, доведеться відмовитися від якихось старих зв'язків і звичок, але Терезів це анітрохи не лякає. Готовність до всього нового і здатність забути про стереотипи сьогодні є однією з сильних сторін Терезів. Ще одна якість, яке вам напевно стане в нагоді – це вміння спокійно реагувати на дурниці, які говорять та роблять інші люди. Там, де інші зляться і лаються, ви лише іронічно посміхаєтеся, не даючи волі роздратування і гніву. Ваша поведінка стане гідним прикладом для багатьох.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День не здається особливо цікавим: він пов'язаний з рутинною роботою, малоцікавою, але потребує уваги й акуратності. Постарайтеся час від часу робити перерви, хоча б для того, щоб поговорити з колегами або трохи прогулятися, інакше перевтома негативно позначиться і на самопочутті, і на настрої. Непоганий день для прогулянки по магазинах, але купувати краще не щось для себе, а подарунки для друзів і родичів. Увечері можлива зустріч, яка стане для вас іспитом на вміння тримати себе в руках і зберігати хоча б зовнішній спокій.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День добре підходить для занять, які вимагають уваги, терпіння і посидючості. Не варто розраховувати на те, що вам вдасться досягти поставлених цілей в найкоротші терміни – трудитися доведеться довго. Ділові стосунки складаються, на перший погляд, гармонійно, але Стрільці, які очікують від своїх партнерів безмежної відданості, будуть розчаровані. День пов'язаний з спокусами, спокусами. Нові захоплення не так швидкоплинні, як вам хотілося б думати, що зародилася в цей день симпатія швидко переросте у серйозне почуття.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Ви досягнете успіху у справах, якщо зумієте ухилитися від сутички з конкурентами. Будь-які проблеми намагайтеся вирішувати дипломатичним шляхом – в цьому вам просто не буде рівних. День відмінно підходить для обговорення складних питань будь-якого роду: вам вдається знайти вірний тон, уникнути двозначних висловлювань, переконати співрозмовника у своїй правоті. Якщо ви ще не впевнені у своїх почуттях до якоїсь персони (наприклад, тому, що роман ваш розпочався зовсім недавно), будьте спостережливі: сьогодні ви зможете помітити щось, здатне вплинути на подальший розвиток відносин.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям доведеться змиритися з несправедливим ставленням керівництва, а також старших родичів. Так, критикують і лають вас сьогодні куди частіше, ніж хвалять, і з цим, на жаль, нічого не можна вдіяти. З іншого боку, про ваших дрібних промахах, сьогодні викликають такий резонанс, все напевно незабаром забудуть. Якщо ви плануєте на цей день романтичне побачення, будьте готові до дрібних, але прикрих неприємностей – наприклад, до запізнення вашої «половинки», відсутності вільних столиків в улюбленому кафе, або невдалому сюрпризу, зробленому, однак, від усієї душі і з найкращими намірами.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не всі плани вдасться реалізувати негайно – ви повинні набратися терпіння і рухатися до мети поступово, зайва поспіх тільки шкодить. Можливі непорозуміння на роботі, розбіжності, що стосуються фінансів і, зокрема, своєчасної оплати вашої праці. Ви схильні підганяти інших, вимагати від людей вчинків, до яких вони не готові, це дратує навіть тих, хто зазвичай охоче йде назустріч вашим бажанням. Ще одна причина напруженості у відносинах – те, що Риби часто висловлюються двозначно, а тому бувають неправильно зрозуміли.