Гороскоп за знаками Зодіаку на 2 лютого. Ризикуємо по розуму

Середа, 2 лютого 2011, 08:51
Буде дуже до речі вміння діяти обережно і ризикувати лише тоді, коли це дійсно необхідно. Якщо ж ви віддаєте перевагу йти ва-банк і все поставити на карту, будьте готові до проблем.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Напружений, складний і виснажливий день. Овни дуже часто помиляються, і помиляються не по дрібницях, а всерйоз. Раз у раз доводиться повертатися назад, щоб щось виправити, змінити, доробити. Часто складаються ситуації, що дозволяють недоброзичливцям поставити під сумнів вашу компетентність і професіоналізм. Підтримку близьких отримують ті, хто готовий простити оточуючим маленькі слабкості. Якщо поблажливість – чужа вам чеснота, готуйтеся провести значну частину дня на самоті, швидше за вельми сумному, ніж гордій.

Телець (21 квітня – 21 травня)
У вас багато чого виходить краще, ніж у інших, але це не привід задирати ніс. Намагайтеся не демонструвати своєї переваги, не давайте оточуючим зайвих приводів для заздрості, не будіть в недоброзичливців дух суперництва. День сприятливий, і цим треба скористатися, щоб вирішити дійсно важливі для вас питання. Будьте обережні, якщо займаєтеся фізичною роботою, що вимагає участі партнера: не розрахувавши свої сили, ви можете завдати комусь травму. Проблем зі здоров'ям не буде, а ось незадоволеність своєю зовнішністю цілком можливо.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ранок – слушний час для роботи з документами, складання і перевірки звітів, паперової і бюрократичної роботи. У цей час вам буде неважко зосередитися, а ось відвернути вас від важливих справ чи комусь вдасться. Але поступово ситуація змінюється, і в другій половині дня ви будете із задоволенням базікати про дрібниці, слухати (а, можливо, і розповсюджувати) плітки, а ось у роботі чи проявите неабиякий ентузіазм. Вечір добрий для спілкування зі старшими: їхній досвід і мудрість виявляються вам корисні, ви ж діліться з співрозмовниками позитивним ставленням до життя.

Рак (22 червня – 23 липня)
День пройде досить спокійно, якщо ви побережете власні нерви і не станете вступати в бій з тими, хто поки не збирається на вас нападати. Конкурентна боротьба – справа, безумовно, захоплююче, але зараз вам необхідно перемир'я, щоб відновити сили і знайти нових союзників. Можна вирішувати завдання, пов'язані з навчанням, підвищенням кваліфікації, самореалізацією. Будь-яка діяльність, що передбачає хоча б дещицю творчості, радує вас, а заодно й допомагає привернути до себе увагу. Велика ймовірність початку службового роману.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Серйозні проблеми малоймовірні, але у Львів з'являється досить багато дрібних труднощів, і труднощі ці діють на представників знаку расхолажівающе. Ентузіазм тане буквально на очах, тому, якщо у вас є важливі справи, постарайтеся справитися з ними в першій половині дня. Вечір – це час, коли ніщо не порадує вас так, як спокійний відпочинок у колі сім'ї. У близьких є для вас приємні сюрпризи і хороші новини. Крім того, дуже ймовірні грошові надходження, які виявляться дуже своєчасними. День підходить для відкриття довгострокового вкладу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ви готові до складних справах і рішенням непростих завдань. Цей день може зажадати подвигів, але жодну Діву це не злякає (втім, Діви взагалі не з лякливих). Чим більше у вас роботи, тим з більшим ентузіазмом ви за неї беретеся; у конкурентів немає ні найменшого шансу ні випередити вас, ні навіть наблизитися до вас. Дуже багато особистих проблем можуть бути вирішені негайно. Ви здатні розрубати будь гордіїв вузол, не страждаючи ні сумнівами, ні співчуттям до «постраждалого», ні помилковим почуттям обов'язку. Пам'ятайте, що якщо у вас з'явилося бажання спалити за собою мости, значить, зробити це дійсно необхідно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Постарайтеся настроїтися на філософський лад. Не можна квапити події, проявляти терпіння, тиснути на оточуючих. Затримки в справах не повинні вас лякати – вони не завадять вам досягти мети, якщо ви не почнете нервувати і не наробите помилок. Можливо подолання давніх розбіжностей з діловими партнерами, які, нарешті, зрозуміють, що вашу думку можна і треба довіряти. Несподівана зустріч змусить вас задуматися про те, наскільки обдуманим і вірним було нещодавно прийняте вами рішення, що стосується особистого життя. Зараз відступити ще не пізно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для вас цей день буде пов'язаний з досить неприємною несподіванкою. Без деяких змін, які відбудуться сьогодні, ви із задоволенням би обійшлися. І все ж ситуація небезнадійна: якщо неприємності не змусять вас звернути з обраного шляху, ви напевно доб'єтеся того, до чого прагнете. Можливі розбіжності з близькими, не виключений і серйозний конфлікт з коханою людиною. Ваша схильність до поверхневих суджень і необдуманим рішенням може мати згубні наслідки. Будьте серйозніше – так ви вбережете від проблем і себе, і тих, хто вам дорогий.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ви робите все можливе, щоб досягти успіху, але плоди вашої праці виявляються досить скромні. Чи можна змінити ситуацію? Так, якщо діяти з меншим ентузіазмом і великим розумом. Багатьом Стрільцям доведеться відкласти важливі справи заради вирішення другорядних, рутинних завдань. Це буде досить неприємно, але, якщо дивитися на ситуацію в цілому, нітрохи не шкідливо. У спілкуванні з близькими будьте настільки спокійні, стримані й урівноважені, наскільки це можливо. Ніхто не намагається спеціально вивести вас з рівноваги. Якщо ви раптом розлютити, то пізніше неодмінно будете шкодувати про це.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Менше говоріть про свої плани. Поки до їх реалізації далеко, ви ж виглядаєте досить забавно, знову і знову міркуючи про те, які успіхи і перемоги вас чекають. Сьогодні навколо вас чимало насмішників, якщо ви не хочете стати мішенню їх жартів, будьте мовчазні. Для публічних виступів день теж не підходить – ви легко втрачаєте нитку міркувань, через що ваша мова звучить досить непереконливо. Близька людина готовий і підтримати вас, і допомогти, і втішити. Цей день відмінно підходить для відкритого, щирого спілкування з людьми, які вам небайдужі. Порадують і нові знайомства, у яких є всі шанси «перерости» у серйозні стосунки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
З подієвої точки зору день нейтральний, нічого значного не відбувається. Але емоційний фон його сприятливий, тому Водолії цілком задоволені ходом подій. Можна починати якісь незначні короткострокові проекти, обговорювати невеликі операції, займатися повсякденними справами. Добре проходять дружні зустрічі і сімейні свята, нітрохи не гірше складаються і романтичні побачення – останні, щоправда, вимагають від вас прояву ініціативи. Можна набратися сміливості і признатися в своїх почуттях, або зробити сюрприз коханій людині.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Обережності, передбачливості та дипломатичності зажадають зустрічі, призначені на цей день. Навіть романтичне побачення чи пройде так легко і гладко, як хотілося б: доведеться лавірувати, недоговорювати, натякати і напускати туман. Ділові переговори в такий день вести і зовсім не варто – ймовірність зрозуміти співрозмовника неправильно дуже висока. Наодинці з собою ви відчуваєте себе дуже спокійно і легко. Хороша книга або захоплюючий фільм стануть для вас дуже приємними компаньйонами. Уваги зажадають діти; втім, проблеми їх не такі серйозні, як здається на перший погляд.