Гороскоп за знаками Зодіаку на 3 лютого. Давайте жити дружно

Четвер, 3 лютого 2011, 08:57
Про гармонію в ділових відносинах можна тільки мріяти. Врегулювання професійних конфліктів виявляється однією з найскладніших задач цього дня. Потрібно пам'ятати, що спокуса вдатися до сили для утвердження своєї правоти неминуче призведе до ще більшого напруження відносин.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Якщо вашою метою є абсолютний і негайний успіх, будьте готові ризикнути і багато поставити на карту. Обережність, звичайно, допомагає уникнути неприємностей, але стає поганим порадником, коли мова йде про раптово відкрилися можливості. Будьте готові відкинути сумніви і скористатися представився шансом. Властивий багатьом Овнам авантюризм сьогодні виявляється цілком затребуваний. Зростає ваша привабливість, день обіцяє багатьом Овнам цікаві знайомства та романтичні пригоди. Правда, сьогодні ви віддаєте перевагу людям, майже позбавленим здорового глузду – з ними буде непросто, але й нудьгувати не доведеться.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Зусилля, які ви докладете в середині дня, увінчаються успіхом. З ранку ні за що важливе краще не братися: в цей час вам навряд чи вдасться швидко зорієнтуватися в ситуації і скоригувати свої плани, а необхідність в цьому напевно виникне. Вечір же пов'язаний з різким зниженням ділової активності. Більш того, Тельці в цей час стають дуже легковажними і жадібними до розваг, а от працювати їм зовсім не хочеться. День підходить для зустрічей з давніми знайомими, довірчих бесід, зізнань. Можна відновити раніше перервані відносини, але не варто розраховувати на те, що вони кардинально зміняться.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вдалий день для початку складних, важливих і потребують серйозного підходу справ. У Близнюків є все необхідне для успіху: від відмінних задумів до завзяття та терпіння, які неодмінно будуть потрібні на першому етапі їх реалізації. Можна розраховувати на допомогу однодумців, але з самої значною частиною роботи доведеться впоратися самостійно. Можливі несподівані відкриття, які позначаться на розвитку ваших відносин з коханою людиною. Не виключені й приємні новини, що стосуються членів родини. Самотніх Близнюків очікує знайомство з приємною особливої, що приїхала здалеку.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ваше фінансове становище може дещо погіршитися, ймовірність втрат дуже велика. Марнотратство і прагнення потурати всім своїм бажанням спричинять за собою труднощі. В іншому ж дня непоганий, а коли вам вдасться тримати гаманець на замку, то вплив позитивних тенденцій неодмінно дасть про себе знати. Можна планувати на цей день будь-які зустрічі – в тому числі і з людьми, до яких відчуваєте дуже сильні почуття. Ностальгійні настрої не виключені, але роздуми і спогади про минуле не заважають вам насолоджуватися сьогоденням.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Розмірений протягом цього дня навіює нудьгу. Левам хочеться здригнутися і струснути оточуючих, внести щось нове і незвичайне в повсякденне життя. Але конкретних ідей у вас немає, є лише досить розпливчасте прагнення – саме тому ваші дії призводять до зовсім несподіваного результату. Цей день буде пов'язаний з напруженістю в особистих відносинах. Близькі у багатьох ваших словах і проханнях бачать лише капризи, а тому й реагують на них без належної уваги. Не ображайтеся, краще постарайтеся точніше пояснити, чого хочете і чому.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви повинні бути дуже спостережливі. Підвищена увага до дрібниць – чи не єдиний спосіб уникнути труднощів у цей непростий день. Особливо обережними повинні бути ті, хто має справу з чужими грошима, документами і секретами: тут вірогідність прикрих промахів особливо висока. Цей день принесе успіх тим, хто займається творчою діяльністю – таких Дев неодмінно відвідає натхнення. Можливе знайомство з людьми, які охоче й безкорисливо допоможуть вам в реалізації найсміливіших проектів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терезам буде досить важко домогтися поставлених цілей: зірки не збираються полегшувати життя представникам цього знака. Тому не розраховуйте на те, що день буде легким і вдалим, і прагніть правильно оцінити свої сили. Поєднання логіки і здорового самокритики стає вашим головним зброєю в боротьбі з недоброзичливцями. Особисті стосунки складаються не так просто, як хотілося б. Ви помічаєте, що близькі вам люди ховають свої справжні почуття та наміри за нічого не значущими словами, а спроби прояснити ситуацію лише поглиблюють проблеми. Чекайте більш сприятливого моменту.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони можуть здобути важливу перемогу і продемонструвати всім зацікавленим особам свою перевагу над конкурентами. Несподівано легко виявляється вирішити проблеми, з якими раніше не вдавалося впоратися. На переговорах Скорпіонам вдається відстоювати свої інтереси, навіть якщо опонентами виявляються дуже впливові люди. А ось в особистих відносинах можливі проблеми. Ви схильні тиснути на близьких, нав'язувати їм свої бажання і свою точку зору. Дуже багато важливого ви пропускаєте повз вуха, масу корисних рад залишаєте без уваги. Вчіться слухати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День буде пов'язаний з невдачею у справі, на яку ви покладали великі надії. Перемога вислизає, але це не привід впадати у відчай: скоро перед вами відкриється нова, не менш приваблива, можливість. Зміцнюйте ділові зв'язки – незабаром вам знадобляться союзники й однодумці. У цей день Стрільцям буде неважко навести порядок в особистому житті: надзвичайно гостра інтуїція представників цього знака допомагає їм розібратися в ситуації і вирішити, що слід вжити. Самотнім Стрільцям буде неважко привабити до себе увагу, але нові знайомства швидше розважать їх, чим порадують.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Настав один з тих днів, коли для того, щоб просунутися вперед, потрібно спочатку відступити. Цей нескладний маневр дасть вам тим більшу перевагу над конкурентами, чим раніше ви до нього втечете. Тягнути до останнього вже зовсім не варто – ви багато чого втратите, якщо пропустите сприятливий момент. Коханої людини слухайте дуже уважно: сьогодні він напевно скаже вам щось важливе. У багатьох Козерогів з'явиться привід задуматися про те, чи варто зберігати відносини в тому вигляді, в якому вони існували до цих пір; складається відчуття, що зміни не завадили б.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вам доведеться схитрувати, щоб домогтися свого, інакше праці минулих днів пропадуть дарма. Багато бажання сьогодні якщо не збудуться, то почнуть збуватися, і ви ж повинні діяти рішуче і швидко, прямуючи вперед і не дозволяючи негативним тенденціям наздогнати вас. Дуже вдалий день для закоханих, які зможуть без особливих зусиль подолати розбіжності і обговорити спільні плани на майбутнє. У деяких Водоліїв виникне бажання направити недавно почалися романтичні відносини в більш серйозне русло; що ж, обставини для цього зараз дуже сприятливі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
В цілому день досить неприємний. За вами спостерігають дуже пильно і настільки ж недоброзичливо, відчуваючи це, ви втрачаєте впевненість у собі і раз у раз робите помилки. Намагайтеся виправляти будь-які промахи як можна швидше, інакше ними неодмінно хтось спробує скористатися. Підтримка близьких виявляється не настільки повним і безумовним, як вам хотілося б. Доводиться пояснювати багато чого з того, що здавалося вам очевидним – це і дратує, і стомлює. Деяких представників знаку чекає розчарування в коханій людині.