Гороскоп за знаками Зодіаку на 4 лютого. Тельці вирішать фінансові проблеми, Діви виб'ються в лідери

П'ятниця, 4 лютого 2011, 08:49
Цей день пов'язаний з врегулюванням багатьох важливих питань. З одного боку, стає значно менше приводів для занепокоєння, можна з більшою впевненістю дивитися в майбутнє. З іншого – обходиться дане задоволення досить-таки дорого, причому як в переносному, так і в прямому, суто матеріальному сенсі цього слова.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Трудіться – цей день пов'язаний з успіхами, але успіхами нелегкими і невипадковими. Овнам вдається багато чого домогтися на професійному поприщі, блиснути діловими якостями і показати себе з кращого боку. А от у сфері особистих відносин все не настільки гладко. Тут прояв ініціативи небажано, а потурання своїм примхам і необдумані вчинки і зовсім неприпустимі. День непогано підходить для якихось домашніх справ, а також спільних починань з членами сім'ї і друзями. Відмовтеся від думки, що все і у всьому повинні вас слухатися – жити відразу стане простіше і веселіше.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці зможуть вирішити фінансові та майнові проблеми швидко, вправно і витончено. Вашій здатності гідно виходити зі складних ситуацій позаздрять багато більш досвідчені колеги та знайомі. З'являється можливість знайти нових однодумців, причому дуже впливових; разом з ними ви досягнете великих успіхів. Радує стабільність емоційного фону: навіть дрібні труднощі не заважають вам зберегти рівне, доброзичливе настрій. Зустрічі будь-якого роду краще призначати поза домом – вам піде на користь деяку різноманітність.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Для Близнюків цей день буде пов'язаний з вельми значними змінами на краще. Проте доведеться вирішувати, що для вас важливіше – матеріальне благополуччя або душевний комфорт, і вибір зробити буде зовсім не просто. Пам'ятайте, що сьогодні важливі рішення краще приймати самостійно, тому що з усіх рад ви зараз схильні вибирати саме ті, які варто було б пропустити повз вуха. Якщо на цей день заплановано якесь важливий захід, не розраховуйте, що воно пройде гладко само собою; попередня підготовка зайвою не буде.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки втрачають впевненість у собі, і в цьому немає нічого дивного: день складається аж ніяк не просто і гладко. Ваші вчинки мають зовсім не ті наслідки, на які ви розраховуєте, у зв'язку з чим раз у раз доводиться вибачатися, виправдовуватися, виправляти промахи. До того ж ви дуже чутливі до критики, а в ній сьогодні не бракуватиме. Неприпустимі недомовки і неясності в особистих відносинах. Все, що хоч в якійсь мірі двозначно, буде витлумачено абсолютно невірно. Натяки ваші здадуться образливими, жарти – нетактовним. А ось сентиментальні зауваження напевно припадуть до смаку оточуючим.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День виявляється дуже насиченим і настільки ж суперечливим. Лише приблизно уявляючи собі, чого хочуть, Леви спрямовуються до всього, що хоча б віддалено нагадує їхня мета, при цьому абсолютно не помічаючи перешкод, що стоять на шляху, і раз у раз спотикаючись об них. Зусилля ваші приносять несподівані плоди. В особистих стосунках можливі зміни, які змусять вас всерйоз задуматися про те, як же (і з ким же) жити далі. У майбутнє ви дивитеся з обгрунтованим оптимізмом, і необхідність відмовитися від якихось звичок та уподобань вас навряд чи злякає.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Багато чого змінюється на краще. Завдяки наполегливості і завзятості Діви досягають успіхів у справах, в яких зазнали поразки багато їх знайомі. Ваші досягнення викликають заздрість, але навряд вона виявиться настільки сильною, щоб хто-небудь захотів вам нашкодити. Відповідний день для ділових зустрічей та переговорів про довгострокову співпрацю. Ваші лідерські якості проявляються яскраво, але оточуючих це не дратує. Ідеї та пропозиції Дев зустрічають розуміння і підтримку, ініціатива виявляється виключно доречною.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези несподівано дізнаються, що вороги їх куди більш сильні, впливові й могутні, ніж можна було подумати. Це, однак, не привід негайно відмовлятися від боротьби і піднімати білий прапор. Просто варто подвоїти обережність і розробити план поковарнее – шанси здобути перемогу у вас ще є. З точки зору особистих відносин день досить гарний: він дозволяє відкрито поговорити про те, що турбує і тривожить, обговорити складні питання, не боячись розбіжностей і сварок. Деякі представники знаку почують надзвичайно приємні романтичні визнання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День дуже багатообіцяючий і досить вдалий. Проблеми можуть виникнути лише у Скорпіонів, які не зважаться дати волю фантазії і піти власним шляхом. Оригінальність і навіть екстравагантність – це саме те, що сьогодні дозволить вам заручитися підтримкою не тільки зірок, але і важливих і впливових людей. Ви дуже привабливі, а тому на брак уваги до своєї персони поскаржитися не можете. Однак знайомства (і взагалі спілкування з представниками протилежної статі) вимагають обережності: ви схильні проявляти надмірну довірливість і квапити події.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День відмінно підходить для вирішення нестандартних завдань, що вимагають особливого, творчого ставлення. Ви сповнені рішучості й енергії, і немає такої перешкоди, яку ви не могли б подолати. Не раз будуть складатися ситуації, в яких ви зможете проявити лідерські якості; не йдете в тінь, не бійтеся залучити до себе увагу. Дуже добре пройдуть світські заходи, вдалими будуть публічні виступи. Єдине, чим Стрільцям сьогодні абсолютно не варто займатися – це рішення складних фінансових питань. Коли справа стосується грошей, і логіка, і інтуїція виявляються поганими помічниками.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не можна назвати цей день нескінченно цікавим і захоплюючим, але в цілому він непоганий. Козерогам вдається наблизитися до вирішення проблем, які давно їх турбують, і якщо не скласти чіткі плани на майбутнє, то, принаймні, намітити цілі – а для представників цього знака це майже половина успіху. Не може не радувати те, що близькі люди підтримують вас і розділяють ваші погляди. У допомоги (у тому числі й фінансової) вам теж не відмовлять. Можливі подарунки. Давно заплановані покупки будуть вдалими.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям не варто прагнути до глобальних змін у житті. Краще задовольнятися тим, що є, і плисти за течією, економлячи сили і готуючись до нового ривка, сприятливий момент для якого незабаром настане. Якщо ви керівник – віддавайте розпорядження максимально точно і чітко, тому що дуже велика ймовірність того, що підлеглі ваші всі зрозуміють неправильно і допустять помилки. Ясність потрібна і в особистих відносинах. І не шукайте винуватців своїх бід: настав час взяти у власні руки відповідальність за те, що відбувається у вашому житті.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Можна щось міняти і в професійній, і в особистому житті. Сьогодні вам вдається вносити щось нове, не нехтуючи старим, не відмовляючись від того, що було перевірено часом. Уміння примиряти непримиренне робить Риб незамінними «регулювальниками» на перехрестях ділових і дружніх розбіжностей. Однак майте на увазі, що в чужі справи потрібно втручатися дуже і дуже обережно. Поради давайте без зайвої ентузіазму, думка своє висловлюйте делікатно, і в жодному разі не підштовхуйте людей до тих вчинків, які вони поки не готові здійснити.