Астрологічний прогноз на 5 лютого. День домострою

Субота, 5 лютого 2011, 09:00
4-й місячний день (розпочнеться о 7.53). «Аналіз». Місяць у Рибах. День несе в собі подвійну характеристику: він позитивний і негативний одночасно.
гороскоп

Цей день пройде під впливом Місяця в Рибах. У такі дні ми часто прокидаємося з поганим самопочуттям і з великими труднощами встаємо з ліжка. Сонливість часом долаемо протягом усього дня. Нам здається, що ми втомилися, починаємо вередувати, нам хочеться, щоб всі залишили нас у спокої. Ми прагнемо до усамітнення, щоб виспатися, послухати музику, зануритися в мрії або просто посидіти в тиші.

До речі, місячний календар повністю згоден з таким станом справ: 4-й місячний день не призначений для групових справ (вони, як правило, не дають планованого результату). В іншому сприятливий – за умови, що все продумано.

Використовуйте поточну добу для оцінки власних сил, аналізу та планування того, що ви зможете здійснити в майбутньому.

Однак врахуйте: сьогодні треба десять разів подумати, перш ніж прийняти рішення. Добре зайнятися тихими домашніми справами та спокійно відпочити в колі сім'ї.

Слід уникати подвійних, двозначних ситуацій: спроби всидіти одразу на двох стільцях часто закінчуються провалом.

Можливі віщі сни. Якщо сниться хтось із померлих родичів – значить, саме ця людина захищає вас в даний період вашого життя.

У четверту місячну добу потрібно звернути пильну увагу на область горла і шийний відділ хребта – зараз вони особливо уразливі. Тому тим, хто працюють за комп'ютером, рекомендується частіше відпочивати й розминати шию, а тим, кому по роботі доводиться багато говорити, – частіше пити гарячий чай і не перенапружувати голосові зв'язки.

Колір дня: золотий, білий, червоний. Уникайте синьо-бузковою гами.

Камінь дня: сардонікс (оберігає від невірності).