Астрологічний прогноз на 6 лютого. Готуємо захист для самого слабкого

Неділя, 6 лютого 2011, 09:00
5-й місячний день (розпочнеться о 8:10). «Здійснення». Місяць у Рибах. Слідкуйте за собою та не допускайте недоброзичливого ставлення до оточуючих.
гороскоп

5-й місячний день символізує вибір мети та активний захист своїх життєвих принципів. Добре брати під захист скривджених і слабких, боротися за честь і гідність інших людей. Але необхідно придушувати в собі запальність, зарозумілість і дратівливість.

Зараз потрібна особлива вірність обов'язку й власним принципам, велика свідомість і уміння протистояти негативним впливам.

Якщо ж віра в себе похитнеться, то нерішучість і розгубленість можуть досить істотно змінити ваші плани та починання.

Потрібно ділити оточуючих людей на допомагають і заважають Вашій гармонійному розвитку, так як вплив умовно поганих людей у цей день найбільш сильно.

Не робіть рішучих поворотів у своїй долі, не усвідомлюючи наслідків здійснених вами дій.

Також слід активно виявляти позитивні емоції і почуття – це буде доречно, і вас зрозуміють правильно.

У дні Риб найбільш тонко й глибоко сприймається поезія, музика, всі твори мистецтва. Душа вимагає естетичних переживань. Тому бажано відвідати виставку, музей, театр чи просто посидіти з томиком віршів, подивитися улюблений фільм. Але врахуйте: чисто розважальне мистецтво для цих днів не підійде. Душі хочеться співпереживати, тонко та глибоко відчувати. А тому бажано серйозне мистецтво, здатне залишити глибокий слід в душі.

За твердженням астрологів, у 5-й місячний день їжа повністю засвоюється та перетворюється в тканинах. У цей день треба насититися, але не переїдати. Як основа харчування переважно рослинні білки (соєві продукти, гриби).

Зараз в організмі протікають складні алхімічні процеси, тому фізичні вправи повинні бути більше спрямовані на внутрішню роботу. Добре в п'ятий місячний день опрацьовувати сухожилля, працювати з енергетичними каналами, а крім того, дуже корисні вправи на розтягування м'язів.

У гардеробі рекомендуються блакитні, блакитні, світло-сині, золоті забарвлення. Забудьте про зелений.

Камінь дня – бірюза (допомагає прийти до компромісу).