Гороскоп за знаками Зодіаку на 7 лютого. Отримуємо по заслугах

Понеділок, 7 лютого 2011, 08:58
Зірки сьогодні дуже справедливі: працьовитих вони нагороджують, ледачих – карають; чесним допомагають подолати труднощі, брехунів ставлять у неприємну ситуацію викриття.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни рвуться в бій, і зрозуміти їх можна, адже представників знаку чекають успіхи. Але потрібно бути готовим попрацювати заради досягнення мети. До моменту тріумфу ви будете неабияк виснажені, розчаровані і злі на тих, хто відмовився допомогти або хоча б не заважати. Саме тому багато перемоги цього дня поки буде недооцінена. Пізніше, згадуючи про них, ви самі здивуєтеся тому, що змогли добитися таких блискучих результатів в таких несприятливих обставин. Ні допомоги, ні поради вам сьогодні не потрібні, а от розуміння і співчуття будуть дуже до речі.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Тельці сьогодні працюють у вищій мірі плідно. Представникам знаку вдається направити свою енергію в правильне русло, вибрати відповідних союзників, поставити саме ті цілі, досягнення яких, з одного боку, можливо, а з іншого – цілком почесно. Ваші професійні заслуги не залишаться непоміченими, можна розраховувати на різноманітні заохочення. У сфері уподобань, емоцій і почуттів все йде не настільки блискуче. Керуючись найкращими намірами, ви раз у раз робите близьким ведмежі послуги. Тому з проявом ініціативи варто бути обережніше.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде дуже приємним, що дозволяє проявити себе, блиснути здібностями і талантами, абсолютно не напружуючись при цьому. Де-не-які складні завдання потребують вирішення, але жодна перешкода не стане непереборною. Ви досягаєте максимальних результатів, витрачаючи мінімум зусиль. Натхнення, оптимізм, віра в себе роблять Близнюків дуже привабливими. На жаль, ці ж якості штовхають представників знаку на необдумані вчинки. Бажання спіймати ще один захоплений погляд, ще раз переконатися у власній привабливості виявляється значно сильніше за здоровий глузд.

Рак (22 червня – 23 липня)
Навіть якщо ви будете дуже уважні і майже бездоганні в роботі, хто-небудь неодмінно спробує зробити вас козлом відпущення. І навряд чи спроби довести свою невинність увінчаються успіхом: вас все одно будуть критикувати і, можливо, навіть покарають. Шанс уникнути проблем є в тих, хто працює самостійно і розраховує тільки на себе. Таким представникам знака, принаймні, не зможуть зробити ведмежу послугу недавні союзники. Сьогодні вам властиво кілька відсторонене поведінка, небажання втручатися у справи близьких. Напруженості у відносинах це не створює, дрібні непорозуміння вирішуються благополучно.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День пов'язаний з отриманням нової інформації, яка змусить вас змінити свою думку про людей, які є вашими давніми партнерами або союзниками. Можливо розчарування в ділових або особистих якостях, або просто несподіване розуміння того, що вам більше не по дорозі. Важко буде і прийняти таке рішення, і озвучити його, але зробити це потрібно саме сьогодні, інакше ви заплутаєтеся у власних суперечливих почуттях. Довіряйте своїй інтуїції: прислухаючись до неї, можна з багатьох можливих шляхів вибрати той єдиний, який допоможе вам досягти особистого щастя і душевного комфорту. А ось чужий досвід навряд чи буде вам корисний.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви відкривають для себе привабливий світ нових можливостей, несподівано дізнаються, що багато чого з того, що вони робили раніше, можна робити по-іншому: простіше, цікавіше, продуктивніше. Головний подарунок дня – нові союзники, помічники, доброзичливці та покровителі. Найбільшим попитом вашим талантом стає вміння зробити правильне враження. Ви практично не потребуєте в емоційній підтримці, тому схильні віддалятися від близьких. Між тим, саме зараз вони потребують вашої уваги. Замикатися в собі небажано, краще проявити інтерес до загальних справ.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Представники знака повинні бути готові до труднощів. Не варто засмучуватися, якщо день почнеться із втрат, в тому числі і серйозних: після того, як ви спокійно обдумаєте все, що відбулося, перед вами напевно відкриються нові можливості. Спокійно треба ставитися і до деякого погіршення фінансового становища. Витрати цього дня не дуже приємні, але необхідні. Дуже до речі виявляється ваша здатність відчувати настрій інших людей – саме завдяки їй ви шукаєте підтримку саме там, де її можна отримати. Інтуїція допомагає і тим, хто перебуває в пошуку своєї «половинки», а проте квапити події не варто.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Заздалегідь змиріться з думкою про те, що сьогодні один Скорпіон у полі не воїн. Чим раніше ви з ким-небудь об'єднаєтеся (дуже добре, якщо це буде представник вашого ж знака), тим ефективнішими будуть ваші дії на будь-якому терені. Але перш, ніж приступати до спільної роботи, обговоріть всі дрібниці і деталі співробітництва; дотримуватися домовленостей виявиться простіше, ніж постійно відволікатися від справи, щоб з'ясувати, хто кому що винен. Уміння передбачати труднощі допоможе і в особистому житті. Саме сьогодні ви можете обговорити з близькими багато важливих питань, оскільки вже зараз здогадуєтеся про проблеми, які виникнуть у найближчому майбутньому.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні вам доведеться дізнатися про себе багато нового і неприємного. Людей, які знають або здогадуються про ваші слабкості і вважають за необхідне повідомити про це всім, предостатньо. Ця інформація швидко обростає подробицями вигаданими і доповненнями, а ваших вух (а також вух тих, чия думка для вас важливо) досягає в катастрофічно спотвореному вигляді. Покваптеся розвіяти чутки, поки вони не зруйнували вашу репутацію. Ще одна неприємна особливість цього дня – величезна кількість порожніх розмов, які дозволяють зосередитися на справах. Близьких потрібно вислухати з максимальним терпінням, а от у «жилетку» для сторонніх перетворюватися ніяк не можна.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сприятлива фінансова ситуація. Своєчасні грошові надходження дозволяють вам зробити вигідні інвестиції, не ризикуючи необхідним. Можливі й вигідні покупки, при цьому краще витрачати гроші на те, що в майбутньому допоможе вам заробляти. Ви непогано впораєтеся з врегулюванням майнових розбіжностей. Можна починати операції купівлі-продажу або обміну нерухомості. Близьких може насторожити масштабність ваших задумів: багатьом здається, що ви переоцінили свої можливості, взялися за щось, що просто не може бути реалізоване. Це не так. Пам'ятайте, що у вас є шанс добитися всіх поставлених цілей.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Професійні перспективи не виглядають привабливими, та й взагалі день навряд чи можна назвати безумовно сприятливим. Він пов'язаний з появою сильного суперника, якому вдасться отримати над вами верх, вдавшись до хитрощів або скориставшись допомогою впливової людини. Але це – не найнеприємніше. Найгірше те, що сьогодні вас намагаються використати «втемну» люди, яких ви звикли довіряти безмежно. Будьте спостережливі, поспішіть вивести на чисту воду того, хто спробує загрібати жар вашими руками.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Насторожує стан фінансових справ: сьогодні ви отримаєте декілька менше, ніж очікували. Хоча в реальності все дуже і дуже непогано, у Риб з'являється гостре бажання заощаджувати, скорочувати витрати (навіть найнеобхідніші), збирати на «чорний день». Пам'ятайте, що справа не а матеріальної, а в «душевної» складової: просто в вас прокинувся Плюшкін. День щедрий на безглузді, смішні ситуації, головним героєм яких, всупереч власному бажанню, опиняєтеся ви. Деякі жарти здадуться образливими, і це призведе до дрібних сварок.