Гороскоп за знаками Зодіаку на 9 лютого. Вибудовуємо відносини з оточуючими правильно

Середа, 9 лютого 2011, 08:58
Успіх залежить від того, як ви зумієте вибудувати відносини з оточуючими. Все інше – ваші наміри, професійні якості, знання, досвід, фінансові можливості – вдруге. Виграють ті, хто вміє красиво і переконливо говорити, наполягати на своєму, роздавати доручення і ігнорувати незадоволених.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Дійте без поспіху, і прагніть не привертати зайвої уваги до справи, якою зайняті. Чим менше людей звертають на вас сьогодні увага, тим краще – вам потрібна свобода дій, а зацікавлені погляди і «дружнє» втручання можуть її обмежити. Пам'ятайте, що не можна йти на компроміси з совістю, порушувати власні моральні принципи. Сьогодні ви порівняно легко переживете конфлікт з оточуючими, але будете страждати, якщо опинитеся не в ладу з собою. У другій половині дня знайдіть можливість порадувати чимось симпатичного вам людини. Це може бути суща дрібниця, але навіть маленького знака уваги буде достатньо, щоб відносини стали більш теплими і довірчими.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Дуже легко зробити помилку. Тельці впевнені в тому, що репутація вже працює на них, тому прикладають замало зусиль, щоб цю саму репутацію зберегти. Тим часом, розслаблятися рано! Сьогодні потрібно зробити все можливе, щоб зміцнити свої позиції, захиститися від нападок конкурентів і підступів недоброзичливців. Ще одне важливе завдання – налагодити стосунки з близькими. Ідіть на контакт, навіть якщо вам здається, що тільки ви прикладаєте зусилля для врегулювання розбіжностей. І не соромтеся показати, що зацікавлені у відносинах: сьогодні відкритість такого роду буде дуже до речі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже багато чого доб'ються Близнюки, які вміють правильно ставити ультиматуми і блефувати, готові піти ва-банк. Ризик надихає. Кидаючи виклик обставинам, ви ні на хвилину не втрачаєте впевненості у власній перемозі – і бере її, дивуючи оточуючих. Цікаво, що представник іншого знака, який спробував піти вашому прикладу, досягне прямо протилежних результатів. Сьогодні ви схильні грати почуттями інших, в тому числі і тих людей, яких дійсно високо цінуєте. Будьте обережні: близькі пробачать вам промахи цього дня, але неприємний осад у відносинах все-таки залишиться.

Рак (22 червня – 23 липня)
Шукайте підтримку у тих, кому знайомі ваші труднощі. Порятунок потопаючих силами самих потопаючих стане цілком ефективним, якщо вдасться домовитися про взаємодопомогу – а вести конструктивний діалог у вас виходить чудово. У найенергійніших Раків є шанс стати на чолі якого-небудь суспільного руху. В особистих стосунках присутні деякі труднощі – ви помічаєте їх наявність, але нічого не робите. Як не дивно, ця тактика виявляється дуже ефективною: частина проблем вирішується сама собою, а інші вирішує хтось інший.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У Левів буде привід пишатися собою. Сьогодні представники знаку зможуть впоратися зі складним завданням, яка багатьом виявилася не по плечу. Приємно, що ваші досягнення не залишаться без уваги. Можна розраховувати на похвалу людей, чия думка для вас важливо, а також на матеріальне заохочення. Для того щоб завоювати симпатії нових знайомих, доведеться проявити безкорисливість, показати, що ви здатні на благородні вчинки. Ваші особисті якості отримують дуже високу оцінку. У цей день можуть початися відносини, які зіграють серйозну роль у вашому житті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День ефективної взаємодії, результативної співпраці. Діви – блискучі посередники, яким вдається врегулювати будь-які ділові та особисті конфлікти, помирити ворогуючі сторони. Тільки самі з собою представники знака не в ладу, тому їм не завадить рада мудрого і знаючої людини, а можливо, і фахівця психолога. Цей день відкриває широкі можливості для особистісного зростання, самовдосконалення. Не відмовляйтеся від духовних практик – вони дають гарний результат. Якщо ж ви є більш «земний», практично орієнтованої Дівою, сходіть у спортзал.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День сприятливий. У Терезів буде можливість виправити свої помилки, врегулювати конфлікти та інші неприємності, які виникли з їх вини, а також доробити те, що залишилося незавершеним напередодні. З новими починаннями краще не поспішати. День відмінно підходить для того, щоб озирнутися на всі боки, оцінити ситуацію і спокійно визначитися з планами на майбутнє. Ви як і раніше потребуєте (хоча і в меншій мірі, ніж вчора) у підтримці близьких, але сьогодні ризикуєте стати жертвою емоційного шантажу. Не бійтеся чітко позначити свою позицію, навіть якщо це може когось образити.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Сьогодні вам буде дуже важко не розчарувати людей, які в вас вірять. Обставини складаються не дуже сприятливо, тому стримати дане раніше слово практично неможливо. Доводиться прикладати титанічних зусиль, щоб домогтися того, що в інші дні дається легко. Шукайте людини, в суспільстві якого ви зможете «відпочити душею» – така особа у вашому оточенні є напевно. Неважливо, чи підете ви в затишне кафе або залишитеся вдома; сьогодні вам просто потрібні атмосфера емоційного комфорту та відчуття повної безпеки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Почніть цей день з реалізації якої-небудь сміливою і свіжої ідеї. Навіть якщо вона буде досить безглуздою і цілком безглуздою, сам факт втілення задуму в життя надихне вас на нові, більш корисні подвиги. День пов'язаний із зростанням творчого потенціалу, можливістю знайти гідне (і вигідне) застосування своїм талантам. Близькі вірять у вас – це надзвичайно приємно, але вимагає відповідального підходу до вирішення будь-яких завдань. Якщо ви відчуваєте, що щось вам не під силу, краще скажіть про це відразу, пізніше вам буде значно важче зізнатися у своїй слабкості.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вам потрібно багато чого встигнути. Цей день буде дуже виснажливим: доводиться вирішувати масу завдань, що вимагають уваги й акуратності, при цьому жодна з них не дозволять вам реалізувати творчий потенціал, піти оригінальним шляхом. Виникне необхідність в роботі з документами, подоланням бюрократичних перепон. Через неможливість займатися чимось цікавим, ви стаєте більш дратівливим, ніж зазвичай. Під гарячу руку можуть потрапити найближчі люди. Покваптеся вибачитися, поки не утворився сніжний ком взаємних образ.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Будьте дуже уважні і обережні у всьому, що робите. Якщо ви раптом зробите помилку, то її неодмінно помітять, а вас – суворо покарають. Можливі проблеми при оформленні документів, заповненні бланків, здійсненні готівкових та безготівкових розрахунків. У Водоліїв-бізнесменів можуть виникнути труднощі з державними організаціями, проблеми юридичного характеру. У кращий бік відрізняється від описаного ситуація в особистій сфері: тут ваші промахи теж помічають, але ставляться до них куди більш поблажливо. Якщо ви недавно завинили перед кимось із близьких, вибачитеся сьогодні – вас напевно пробачать.

Риби (20 лютого – 20 березня)
З'являється можливість укласти декілька вигідних, але, на жаль, взаємовиключних угод. Вибирайте ту, яка здається більш надійною: не варто ризикувати без особливої необхідності. Непоганий день для початку власної справи або інвестицій у бізнес, яким ви займаєтеся разом з родичами або друзями. Несподівано з'являється можливість врегулювати давні сімейні конфлікти. Взагалі, в особистій сфері Рибам раз у раз вдається знаходити дуже оригінальні і надзвичайно ефективні рішення – у оточуючих це викликає і подив, і захоплення вашими здібностями.