Гороскоп за знаками Зодіаку на 10 лютого. Конкурентна боротьба буде особливо гострою

Четвер, 10 лютого 2011, 08:57
День підходить для того, щоб продовжувати рух до обраної мети, а от пробувати сили на новому поприщі сьогодні не рекомендується. У відносинах людей з'являється напруженість, породжена міцніючим духом суперництва. Конкурентна боротьба буде особливо гострою, партнерські ж зв'язку стають менш надійними.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День обіцяє бути надзвичайно цікавим з професійної точки зору. Представники знаку блискуче справляються з вирішенням складних завдань, відстоюють свої інтереси на переговорах, знаходять впливових однодумців і покровителів. Дуже сприятлива і фінансова картина, можна домогтися збільшення доходів. Для повноти картини не вистачає лише особистого щастя – а воно сьогодні чи досяжно. Навіть для того, щоб хоча б не зруйнувати відносини, якими ви цінуєте, доведеться потрудитися. Початок нових романів небажано.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День складається дуже гармонійно. Тельці домагаються непоганих результатів, прикладаючи мінімальні зусилля, і здобувають воістину блискучі перемоги, якщо в них раптом з'являється бажання попрацювати. Дуже добре день підходить для вирішення будь-яких творчих завдань – від організації незвичайного романтичного побачення до створення шедеврів сучасного мистецтва. Ви легко завойовуєте симпатії, і сьогодні напевно не будете обділені увагою представників протилежної статі. Можливо несподіване повернення людини, догляд якого колись розбив вам серце.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можливі серйозні проблеми, що стосуються роботи, кар'єри і фінансів. Вибрати єдиний вірний шлях до мети дуже складно, ви ж витрачаєте час, блудивши по численних дорогах, які нікуди не ведуть. Якщо ви хочете провести день більш плідно, не будуйте ілюзій, відмовляйтеся від проектів, які здаються багатообіцяючими, але просто не можуть бути доведені до кінця. День сюрпризом стало те, що Близнюки, звичайно безмежно впевнені в своїх силах, не на жарт побоюються труднощів в особистому житті. Саме тому представники знака не проявляють ініціативи там, де вона не завадила б.

Рак (22 червня – 23 липня)
Події цього дня Раки зможуть використовувати у своїх інтересах, якщо встигнуть пристосуватися до ситуації. Реагувати на зміни, потрібно дуже швидко, часу на роздуми у вас практично немає. Саме тому інтуїція сьогодні виявляється значно корисніше логіки і знаходить собі куди більш різноманітне застосування. Можливо легке нездужання, увечері велика ймовірність головного болю і безсоння. Шукайте заняття, яке допоможе вам забути про труднощі та проблеми. Неприємні розмови, з'ясування відносин небажані – вони легко переростуть у сварку, про яку ви будете довго шкодувати.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви надійдуть дуже мудро, якщо значну частину цього дня присвятять роздумів про минуле та аналізу своїх помилок. День гарний тим, що дозволяє зробити безпомилкові висновки, розпрощатися з ілюзіями і рожевими окулярами, а заодно і визначитися з планами на майбутнє. Змінюються відносини з оточуючими: ви по-новому розставляєте акценти, ваша роль стає більш значною. Цей день підходить для знайомств і почала романів: Купідон і його стріли знаходяться у вашому повному розпорядженні. Для побачення вибирайте розважальні заклади з гарною музикою, до неї ви сьогодні особливо сприйнятливі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День, коли можна зосередитися на пошуку нових союзників і впливових покровителів. Сьогодні вам вдається знайти однодумців навіть там, де їх зроду не було. Дуже добре проходять ділові переговори, вам вдається домогтися вигідних умов співпраці. Якщо ви плануєте змінити роботу, постарайтеся зустрітися з потенційним роботодавцем саме в цей день. Немає серйозної загрози для душевного комфорту: емоційний фон відрізняється стабільністю, та й відносини з оточуючими у Дів складаються дуже рівно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Проявіть гнучкість – саме це якість сьогодні може позбавити вас від труднощів, неприємностей і розчарувань. Ви не тільки вмієте пристосовуватися до обставин, але і отримувати користь з будь-якого розвитку подій. У навколишніх це викликає масу різноманітних емоцій – від захоплення до заздрості, – але нових ворогів ви сьогодні собі не наживете. Можливі сварки з представниками старшого покоління: вам складно прийти до єдиної думки з питань, що стосуються майна та фінансів. Любов і гроші краще не змішувати – цей коктейль сьогодні буде мати вкрай неприємний післясмак.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вам вдається врегулювати розбіжності, довгий час заважали і професійному зростанню і роботі взагалі. Миротворчі місії виявляються успішними і ефективними, а до того ж корисними – ви заслуговуєте репутацію людини, здатного розібратися в будь-якій складній ситуації. Ви приймаєте правильні рішення, що стосуються грошей, тому можете робити покупки і інвестиції, не побоюючись залишитися на мілині. Стриманість і здатність тримати свої почуття під контролем допомагають уникнути проблем в особистому житті. Сьогодні вам не страшні ні спокуси, ні спокуси.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні ви можете дозволити собі трохи здорового егоїзму – він не буде зайвим ні в роботі, ні в особистому житті. Стрільцям вдається знайти несподіваний вихід із скрутного становища, причому дивним чином і вовки ситі виявляються, і вівці цілі. У будь-якій компанії на вас звернуть увагу, адже ви приносите з собою гарний настрій і веселість. День пов'язаний з романтичними переживаннями, неясним любовним томлінням. Ви з задоволенням кокетувати і фліртуєте, але чудово віддаєте собі звіт в тому, що зароджуються в цей день відносини можуть носити тільки самий легковажний характер.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день може бути пов'язаний зі значними змінами в особистому житті. Козерогам, які прагнуть знайти свою «половинку», варто проявити ініціативу: сьогодні у представників знаку є шанс зустріти і зацікавити гідну уваги особу. У приємному ключі розвиваються і вже сформовані відносини, в яких не залишається місця для претензій і докорів. Професійні перспективи не такі хороші, але і тут серйозних приводів для скарг немає. День підходить для завершення розпочатих справ, а ось з новими проектами краще не поспішати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Жага пригод штовхає Водоліїв на необдумані вчинки. Цей день буде незабутнім і яскравим, але небезпечним: представники знаку необережні і можуть накликати на себе неприємності. Дещо легше буде тим, у кого є мудрі порадники і надійні друзі. Не варто братися поодинці за складні справи, краще віддати перевагу співробітництву. Можливі зустрічі з давніми знайомими, не виключено і відродження колись перерваних відносин. День добре підходить для експериментів з іміджем, оновлення гардероба.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Один з спокійних днів, не пов'язаних із значимими подіями, але залишають, в цілому, приємне враження. Рибам не варто відмовляти собі в можливості відвідати світські заходи, повеселитися в дружній компанії – подібне проведення часу дуже радує представників знаку. На роботі зосередитися важкувато, але і особливо складних завдань перед вами не варто, так що проблеми навряд чи виникнуть. Вирішення фінансових питань краще відкласти: сьогодні ви ризикуєте витратити дуже великі суми на скоєні дрібниці.