Гороскоп за знаками Зодіаку на 11 лютого. Досягаємо попередніх домовленостей

П'ятниця, 11 лютого 2011, 08:59
Дуже багато чого залежить від здатності в потрібний момент зосередитися. Без неї навіть самі везучі, знаючі і досвідчені люди ризикують допустити прикрі промахи і потрапити в дуже неприємну ситуацію. Будь-які переговори цього дня носять попередній характер; навіть якщо здається, що спільну мову вдалося знайти, розбіжності можуть виникнути пізніше.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День сприятливий для поїздок, в яких вдасться поєднати досягнення професійних і особистих цілей. Овни можуть домогтися значних успіхів у науковій роботі, а також поділитися з керівництвом своїми ідеями – вони будуть зустрінуті з вдячністю і гідно оцінені. Потрібно приділити увагу коханій людині, якщо цього не зробити, у ваших відносинах виникнуть труднощі, подолати які буде непросто. Постарайтеся уникнути нудьги і рутини, внесіть до життя щось незвичайне – і вам, і вашій «половинці» не завадять нові враження.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сприятливий день для початку серйозних відносин будь-якого роду – від ділових до романтичних. Вам вдається вірно розставити акценти і позначити межі, позбавивши себе таким чином від неприємностей і непорозумінь як в найближчому, так і у віддаленому майбутньому. Можливі проблеми в роботі: колеги та керівництво налаштовані по відношенню до вас дуже критично, і навіть ваші явні перемоги викликають негативну реакцію. З іншого боку, цей день відмінно підходить для того, щоб позбавитися від всього зайвого (в тому числі і непотрібних зв'язків) і полегшити тим самим собі життя.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки настільки ж чарівні, наскільки й легковажні, тому день цей буде для них вельми цікавим. Завдяки гострої інтуїції ви практично не робите непоправних помилок, а дрібні ваші промахи залишаються непоміченими. Говорити про серйозні професійні успіхи не доводиться, але дечого домогтися можна. Близькі люди, в тому числі і старші родичі, не тільки з розумінням поставляться до ваших сміливим ідеям, але й допоможуть у їх реалізації. Можна починати підготовку до відпустки, купувати необхідні речі для поїздки і туристичні путівки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки сьогодні особливо цікаві, їх цікавить все нове. Що ж, враження не змусять себе чекати, питання лише в тому, яка сфера для вас на даний момент є пріоритетною. Раки, поглинені роботою і кар'єрою, зможуть приєднатися до реалізації якогось цікавого та перспективного проекту. Представників знака, більшою мірою стурбованих особистими проблемами, очікує цікава зустріч. Хороший день для сімейного відпочинку, рукоділля, кулінарних експериментів. Влаштуйте свято для близьких – він вдасться на славу, і всі будуть раді.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сприятливий день для енергійних Львів-керівників. Їм сьогодні вдається практично все: вони правильно розподіляють завдання між підлеглими і не втомлюються демонструвати своєї «команді» не тільки лідерські, але й людські якості. Представникам знаку, які в силу дивного збігу обставин не є начальниками, варто пошукати «ідейних» союзників. Чим більше добровільних помічників у вас буде, тим більшого успіху ви досягнете. Поодинці варто вирішувати тільки суто особисті проблеми – у цій сфері втручання сторонніх у ваші справи небажано.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Постарайтеся навести порядок в ділових і особистих стосунках. Оцінивши реальну ситуацію, а не те, якою вона довго здавалася, ви напевно виявите, що обплутані величезною кількістю великих і маленьких зобов'язань, серйозних і незначних зв'язків, і ця своєрідна павутина заважає вам рухатися вперед. Тільки не дійте занадто жорстко; добре, якщо звичка щадити почуття інших людей не зрадить вам і сьогодні. А тих, хто вам по-справжньому доріг, не забудьте чим-небудь порадувати: навіть самий скромний знак уваги буде сприяти розвитку відносин.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У ділових відносинах потрібно зайняти досить жорстку позицію. Сьогодні ви повинні бути готові захищати свою точку зору, абсолютно відмовившись від поступок і дипломатичних вивертів. Будь-який прояв м'якості буде розцінено як слабкість, а це завдасть серйозного удару по вашій репутації. А от у спілкуванні з близькими людьми зговірливість не завадить. Втім, і тут потрібно прислухатися не стільки до серця, скільки до розуму, інакше хто-небудь мимоволі скористається вашою добротою. Ваги-батьки сьогодні повинні бути особливо уважні до дітей.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День пов'язаний з вдалими капіталовкладеннями та інвестиціями. Скорпіони розпоряджаються грошима хитро і розумно, а також дають своїм друзями хороші поради, що стосуються фінансів. Можна починати нові бізнес-проекти: властиве вам сьогодні поєднання розсудливості, винахідливості і здорового авантюризму сприяє успіху. В особистій сфері ситуація складається неоднозначна, і, намагаючись розібратися, ви тільки ще більше все заплутує. Поки не варто робити ніяких рішучих дій; зміни почекають.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вам буде нелегко впоратися зі складною ситуацією на роботі. Дуже багато йде не так, як хотілося б, і виникають сумніви в тому, що багато професійні завдання взагалі можуть бути вирішені. Секрет успіху полягає в тому, щоб залучити до справи нових людей. Не так важливо, чим ви їх зацікавите – грошима чи ідеями; цілком вірогідна поява союзників, які просто будуть раді вам допомогти. Можливо початок службового роману, швидкоплинного, пристрасного і запаморочливого. Якщо ви прагнете до серйозних стосунків, не йдіть на поводу у своїх почуттів – зв'язок не буде довгою.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги в цей день зможуть реалізувати кілька цікавих ідей, що стосуються роботи і обіцяють матеріальне благополуччя. Але розслаблятися не варто: ви можете пройти значну частину шляху, але навряд чи відразу досягнете тієї точки, до якої прагнете. Тому наберіться терпіння. Хороший початок зірки вам гарантують, а от решта залежить від вас. Та ж тенденція спостерігається і в особистому житті: сприятливий збіг обставин є, необхідно лише їх правильно скористатися. Пам'ятайте, що в цей день не можна обманювати близьких або щось приховувати від них: все таємне стане явним.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям треба бути дуже уважними. Здається, що сьогодні буквально всі знайомі представників цього знака змовилися надавати їм ведмежі послуги – зрозуміло, діючи з найкращих спонукань. Якщо ви хочете, що б щось було зроблено добре, робіть це самі. Все, що було доручено іншим, доведеться переробляти, доробляти і виправляти. Зміни на краще в особистих відносинах стануть можливими, якщо ви виявите ініціативу. Чекати біля моря погоди сьогодні безглуздо – за терпіння зірки вас навряд чи нагородять.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сприятливий день для різноманітних зустрічей, а особливо – для обговорення серйозних питань. Сьогодні Риби будуть привертати увагу не веселими жартами, а глибокими судженнями, до яких майже кожен захоче прислухатися. Значних успіхів доб'ються Риби, так чи інакше пов'язані з літературною творчістю. Не варто розраховувати на легкі перемоги особистого характеру: тут зірки зовсім не збираються вам допомагати. Більш того, можливе серйозне розчарування у відносинах, які для вас дуже важливі.