Астрологічний прогноз на 13 лютого. Покажемо себе у всій красі

Неділя, 13 лютого 2011, 09:00
12-й місячний день (розпочнеться о 11.27). «Аналіз». Місяць у Близнюках. З'явиться можливість поринути з головою у вирішення особистих питань.
гороскоп

Весь день Місяць на небі відпочиває, що дає нам чудову можливість поринути з головою у домашні справи, оскільки атмосфера дня не буде розташовувати до активних дій і вирішення важливих робочих питань.

У такий день добре побути вдома, зайнятися врегулюванням сімейних відносин, більше часу приділити кожному їх членів сім'ї, особливо якщо раніше цього ніяк не вдавалося зробити.

Крім того, в 12-й місячний день людей потягне на демонстрацію своїх талантів, посилиться бажання показати себе у всій своїй красі. Зросте потреба в компліментах, які в цей час будуть звучати якось по-особливому приємно.

Тому завершити день краще всього в компанії друзів, на вечірці або інших розважальних заходах.

У другу місячну фазу наростає енергія організму. Життєві сили поступово наближаються до свого піку. Необхідно допомогти організму легше перейти на розширення. Енергії і рідини організму людини направляються зсередини назовні – і він розширюється. Тому даний період найсприятливіший для очищення організму. А фізичну активність треба скоротити, щоб не розсіяти енергетичний потік.

У цей період стає вразливою область горла, шия і щитовидна залоза. Уникайте перенапруження голосових зв'язок, вживання дуже холодних напоїв.

Астрологи рекомендують вибирати одяг пастельних, заспокійливих тонів. Відмовтеся від яскравих забарвлень, від поєднання червоного з зеленим.

Камінь дня – місячний камінь (підсилює інтуїцію).