Гороскоп за знаками Зодіаку на 14 лютого. Проявімо себе з кращого боку

Понеділок, 14 лютого 2011, 08:54
День підходить для самостійної інтелектуальної роботи. У тих, хто останнім часом мав проблеми з керівництвом, з'явиться можливість налагодити відносини, але для цього доведеться докласти зусиль і проявити себе з кращого боку. Багатьом закоханим і подружнім парам важко буде знайти спільну мову, оскільки сьогодні навіть альтруїсти схильні «тягнути ковдру на себе».
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Труднощі цього дня багато в чому пов'язані з тим, що в Овнів знижений життєвий тонус. Замість того, щоб бадьоро і з натхненням займатися справами, представники цього знака проводять час в неприємних роздумах. Звичайно, це не сприяє поліпшенню відносин з колегами: зробивши пару невдалих спроб підбадьорити вас, вони вважатимуть за краще просто відійти в бік. Зате в близьких ви напевно знайдете підтримку. Не бійтеся розповісти про свої проблеми і сумнівах: є шанс отримати добру пораду і своєчасну допомогу. У випадку загострення хронічних захворювань не відкладайте візит до лікаря.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День дуже незвичайний – його можна охарактеризувати як «затишшя перед бурею», і наділені гострою інтуїцією Тельці неодмінно відчують, що ситуація складається непроста. Тим, хто хоче негайно досягти мети, пора задуматися про зміну тактики, пошукати нові шляхи, не проявляйте наполегливості там, де вона не дає результатів. Не виправдаються очікування, що стосуються фінансового становища; вам не вдасться уникнути досить серйозних витрат. Родичі можуть бути ображені вашої скритністю, небажанням розповідати про свої плани, зате менш близькі люди побачать вас виключно з кращого боку.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам здається, що вони можуть досягти будь-якої поставленої мети, але оптимізм представників цього знака, на жаль, позбавлений підстав. Будьте готові до появи перешкод на вашому шляху, не розраховуйте на те, що удача буде з вами протягом усього дня. Розраховуючи на власні сили, ви уникнете і марних ілюзій, і гірких розчарувань. Легко ладити з ровесниками, а от з представниками інших поколінь спільну мову вдається знайти не завжди. Закохані отримають задоволення від спілкування, якщо відкладуть обговорення серйозних питань, що стосуються спільного майбутнього. Звертайте увагу на маленькі радості.

Рак (22 червня – 23 липня)
Марними будуть спроби Раків розібратися з нудними справами, які неодноразово відкладалися в довгий ящик. Як тільки ви беретеся за те, що вам цікаво, блискучий результат не змушує себе чекати, коли ж ви займаєтеся чимось проти волі, все буквально валиться з рук. Покладайтеся на свою інтуїцію: вона підкаже, в чому можна досягти успіху. Атмосфера в родині залежить від вашої здатності ладити з представниками старшого покоління, уникати конфліктів, навіть якщо прийти до єдиної думки не вдається. Терпіння, розсудливість і логіка – ваші помічники в нелегкій справі врегулювання особистих проблем.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день порадує Львів, які планують провести його в колі близьких людей. Неважко знайти спільну мову з родичами, можна розраховувати на розуміння і поблажливість коханої людини. Не виключені й нові знайомства – вони чекають на тих, хто проведе цей день в роз'їздах. Небажано відвідування розважальних закладів, нічних клубів. Зірки радять бути економніше: фінансова ситуація не дуже сприятлива, ви ж навряд чи будете обачні у витратах. Висока ймовірність нездужань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День непоганий, але не позбавлений певних труднощів. Справа в тому, що сьогодні Дівам доведеться розібратися з власними бажаннями, очікуваннями і страхами – а це не так-то просто для тих, хто вважає за краще діяти, а не витрачати час на рефлексію. Однак тих, хто все ж таки змінить своїм звичкам, чекає щедра нагорода. Налагоджуються відносини з людьми, досягти взаєморозуміння з якими ви марно намагалися протягом довгого часу. Багатьом Дівам цей день дасть шанс покласти край конфліктним і напруженого періоду в стосунках з коханою людиною.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Скаржитися особливо нема на що, але Ваги перебувають не в кращому настрої. Сьогодні представники цього знака схильні до підозрілості, а їм всюди ввижаються інтриги і змови, і це не йде на користь ні діловим, ні особистих стосунків. Намагайтеся зберігати хоча б зовнішній спокій і спостерігайте за розвитком ситуації – це краще, ніж негайно кидатися в бій з ворогами, будь вони реальними або уявними. Знижено життєвий тонус, вам варто поберегти себе. При цьому зірки радять не відмовлятися від занять спортом та іншої фізичної активності, просто все добре в міру.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам, зайнятим вирішенням складних практичних завдань і подоланням побутових труднощів, день чи здасться вдалим. Перевантаження позначаються не тільки на фізичному, але і на емоційному стані, змушуючи представників знаку гостро реагувати на сущі дрібниці. Кохана людина поставиться до цього з розумінням, а от нові знайомі, як, втім, і деякі родичі, можуть бути неприємно здивовані. Зараз ви не дуже економні і ризикуєте витратити більше грошей, ніж мало б бути. У цей день не варто купувати речі, призначені для довгострокового використання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці зіткнуться з серйозними професійними проблемами. Доводиться визнати, що ви вибрали не самий вірний шлях, і пора б почати відступ – якщо, звичайно, ви не хочете самі себе загнати в кут. Є шанс заручитися підтримкою впливових людей, проте потрібно пам'ятати, що за їх прихильністю буде стояти особистий інтерес до вас. Єдиною серйозною загрозою для особистих відносин є непослідовність та непередбачуваність вашого власного поведінки: ви то сповнені дружелюбності, то образливі і дратівливі. Намагайтеся взяти себе в руки, інакше спілкування з вами стане нелегким випробуванням для ваших близьких.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги отримають щедру нагороду за виконану роботу, проте багато амбіції представників цього знаку залишаться нереалізованими. Ви можете домовитися з керівництвом про збільшення заробітної плати, але навряд чи досягнете підвищення по службі. Вдалий день для коротких поїздок, екскурсій, а також спілкування з діловими партнерами в неформальній обстановці. Легко ладити з людьми старшого віку – стосується це як родичів, так і просто знайомих. В цілому день сприятливий для спілкування з членами сім'ї. Юні закохані можуть страждати від нестачі яскравих вражень. Життєвий тонус високий.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліїв чекає непростий, але плідний день. Сьогодні представники цього знака чудово справляються з рішенням самих різних завдань – від рядових і повсякденних, до неабияких і потребують спеціальних знань і особливого підходу. Успішно провести ділові переговори вам допоможе шарм, чарівність. Проте не будьте нетерплячі: надмірний тиск на співрозмовника може призвести до ускладнень. Прекрасний день з точки зору сімейних відносин: багато проблем, що турбували вас протягом довгого часу, вирішуються буквально самі собою. Вірогідне отримання цінного подарунка від старших родичів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Досить вдалим буде день для Риб. Представникам цього знаку зірки радять покладатися на свої сили, не чекаючи допомоги з боку. Чим більш незалежні в думках і вчинках ви будете, тим краще. Фінансове становище покращиться. Своєчасно надійдуть очікувані виплати, можливе повернення старих боргів. Із сімейними справами ви справляєтеся легко і невимушено, родичі підтримують вас у найсміливіших починаннях, кохана людина дивиться з захопленням. Відповідний день для активного відпочинку.