Гороскоп за знаками Зодіаку на 15 лютого. Сьогодні – день великих можливостей

Вівторок, 15 лютого 2011, 08:50
День великих можливостей. Єдине, що потрібно для успіху – вміння швидко зорієнтуватися в ситуації, не випускаючи з уваги дрібниці, які можуть зіграти вирішальну роль.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам належить зайнятися вирішенням складних завдань. Проте досягти успіху не так важко, як здається на перший погляд: завзятість і моторність послужать вам хорошу службу. Удача чекає на тих, хто планує далекі поїздки або зустрічі з іноземними партнерами. Немає підстав турбуватися про розвиток романтичних відносин: досягти взаєморозуміння легко, та й можливість вирішити старі проблеми напевно випаде. Перегляньте свої відносини з родичами – можливо, останнім часом ви були не занадто уважні, за що зараз і доводиться розплачуватися.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День досить суперечливий, пов'язаний з випробуваннями «на міцність», перевіркою фортеці почуттів. Потрібно сказати, що ви зможете впоратися з усіма труднощами, якщо не втратите впевненості в собі, і отримаєте дуже важливу перемогу. Будьте готові до змін у звичному для вас спосіб життя, звичайному перебігу подій. Вірогідне отримання нагороди за якісь давні заслуги. Якщо ви зайняті якимись масштабними і складними справами, наберіться терпіння. Це не той день, коли можна добитися колосальних результатів, зробивши один відчайдушний ривок. Постійні зусилля, впевнений рух вперед допоможуть отримати бажане.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам належить зробити нелегкий вибір між власними інтересами і побажаннями близьких людей. Прийшов час визнати, що не всі ваші плани можуть бути втілені в життя – принаймні, зараз. Сімейним представникам знака буде дещо легше впоратися з проблемами завдяки допомозі найближчих родичів. Чи не віддавайте зневірі – гарний настрій і оптимізм абсолютно необхідні вам для руху вперед. Тому варто запланувати на цей день заняття, які приводять вас на любі настрій.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків чекає цілком вдалий день. Сьогодні у представників цього знаку є шанс навести порядок як в професійних справах, так і в своєму житті в цілому; можна позбутися від усього зайвого, зміцнити потрібні зв'язки, правильно розставити пріоритети. День обіцяє плідну ділове співробітництво та укладання вигідних угод. У сім'ї панує взаєморозуміння, конфлікти і серйозні розбіжності малоймовірні. Закоханим Ракам варто зробити подорож в компанії своєї «половинки» або придумати незвичайну розвагу «для двох» – вам корисно змінити обстановку, розвіятися, здригнутися.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Незважаючи на деякі професійні проблеми, Леви сьогодні зможуть добитися вельми значних успіхів. Вся справа в корисних зв'язках і вмінні їх вчасно використовувати. Не виключена поява людей, співпраця з якими принесе вам великий прибуток у доступному для огляду майбутньому. День підходить для відвідування світських заходів, презентацій, семінарів. Час, проведений в колі близьких людей, буде дуже приємним. Цей день гарний для налагодження родинних і романтичних відносин, подолання розбіжностей. Ви налаштовані дружелюбно по відношенню до оточуючих, і вони відповідають тим же.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Через складнощі, які постійно виникають у відносинах Дев з колегами і начальством, для представників цього знака день буде непростим і дуже виснажливим. У складних ситуаціях вам варто використовувати свою емоційну гнучкість і такт; які б не були обставини, від відкритої конфронтації потрібно ухилитися, навіть якщо передбачуваний противник явно поступається вам. Такий же лінії поведінки слід дотримуватися і в спілкуванні з родичами. Не бійтеся проявляти ініціативу у відносинах з друзями та коханою людиною – люди, яким ви небайдужі, оцінять ваші пропозиції.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Обережніше з обіцянками – сьогодні ви схильні брати на себе зобов'язання, виконати які буде непросто. Взагалі, непогано було б постежити за своїми словами: ви часто дозволяєте собі необдумані висловлювання, які ранять оточуючих і можуть мати неприємні наслідки для всіх. Перед вами відкриваються практично необмежені можливості для самовдосконалення, підкорення нових вершин. Прислухайтеся до порад родичів: їх рекомендації дозволять уникнути багатьох помилок, зберегти чудовий настрій і хороше самопочуття.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День цілком сприятливий як для роботи, так і для відпочинку. Постарайтеся заздалегідь скласти план дій, прислухаючись до власної інтуїції, а не рекомендацій з боку; слідуючи обраної лінії поведінки, ви зможете обійти чимало підводних каменів, на які хотіли б штовхнути вас недоброзичливці. Є шанс навести порядок у фінансових справах, домігшись повернення старого боргу; партнери, в лояльності яких ви маєте причини сумніватися, все-таки виконають узяті зобов'язання. Можна обговорювати важливі питання з людьми, що викликають у вас щиру повагу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день дозволить Стрільцям домогтися успіхів у будь-якій справі, за яку вони візьмуться з достатнім завзяттям. Ваші амбіції реалізуються, сміливі ідеї втілюються в життя завдяки своєчасному втручанню сильних світу цього. Можливе одержання грошей або повернення старого боргу. Відповідний день для світських розваг, публічних виступів, відвідування багатолюдних заходів. І спілкування з близькими людьми, і нові знайомства будуть вас тільки радувати. Можливе одержання несподіваних пропозицій, які дозволять вам знайти гідне застосування своєму таланту.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Події дня дадуть приводи для радості. Не виключені приємні несподіванки, привабливі пропозиції, які виходять від людей, з якими приємно мати справу. У Козерогів є шанс здійснити давні плани. Приймати важливі рішення можна спокійно, без суєти і поспіху. Все, чим ви займаєтеся в цей день, сприяє росту вашого добробуту, поліпшення якості життя. Спокійні і гармонійні стосунки в сім'ї, малоймовірні розбіжності та суперечки з тими, хто вам дорогий. Прислухайтеся до пропозицій і ідей коханої людини – вони виявляться вельми цікавими, навіть якщо їх втілення в життя доведеться відкласти.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Життєвий потенціал високий, настрій буде хорошим. Та й дефіциту подій, вселяють оптимізм, не передбачається. Насолоджуйтесь життям: зараз обставини складаються сприятливим для вас спосіб і можна багато чого домогтися, не докладаючи особливих зусиль. Можна займатися вирішенням фінансових питань, купувати гарні речі для себе і близьких людей – шкодувати про витрачені гроші не доведеться. Приємне спілкування в неформальній обстановці не тільки подарує приємні емоції, але і дозволить отримати дуже важливу інформацію. Саме час розповісти близьким людям про те, що вас хвилює: добру пораду і безкорислива допомога не змусять себе чекати.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам варто зосередитися на роботі: професійні успіхи обіцяють бути справді грандіозними. Сьогодні ви без праці залишите позаду конкурентів, здійсніть в життя сміливі ідеї і досягнете того, до чого давно прагнули. Можливе одержання нагороди за раніше виконану роботу, або укладення угоди, яка сама по собі буде означати, що ваші зусилля не пропали даром. Емоційний фон сприятливий, хоча сьогодні ви дещо менше, ніж зазвичай, схильні приділяти увагу оточуючих. На щастя, останнє не буде розцінено як прояв байдужості чи зверхності – до вашої відстороненості близькі поставляться з розумінням.