Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 лютого. Час продуманих експериментів

Середа, 16 лютого 2011, 08:57
День підходить для реалізації планів, продовження розпочатої раніше роботи, руху вперед по обраному шляху. Вдалими виявляться продумані експерименти. А ось несподівані осяяння лише на перший погляд здаються геніальними, насправді ж в ідеях, що з'являються сьогодні, нічого особливо видатного не немає.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни дуже багато чим ризикують. Цей день пов'язаний з серйозними помилками, які можуть мати довгострокові і вкрай сумні наслідки. Тому у всьому, чим ви займаєтеся, необхідні серйозність, зосередженість, акуратність. Не виправдовують надій ділові партнери; хтось із них мимоволі накличе неприємності на вашу голову. Ваше настрій мінливий, лише одне залишається постійним протягом всього дня – ваше небажання йти на поступки навіть у дрібницях. Зрозуміло, що ймовірність сварок у зв'язку з цим зростає.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сприятливий день для врегулювання розбіжностей професійного та комерційного характеру. Вам вдається укладати вигідні угоди, знаходити союзників; можна також відновити відносини з давніми партнерами. Дещо гірше дається самостійна робота – вона вам швидко набридає, зосередитися вдається лише ненадовго. Можливо нове знайомство, яке внесе значні зміни у ваше життя. Майте на увазі, що відносини будуть розвиватися зовсім не так, як ви очікуєте, а ваша роль у них так ніколи і не стане ведучою.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ставтеся критично до себе і своїх досягнень: якщо ви будете надто самовпевнені, неодмінно знайдуться люди, які спробують збити з вас пиху, і маніпуляції їх можуть виявитися вельми болісними. Непогано було б також підготуватися до різноманітних перевірок, навести порядок у справах, документах і рахунки. Небажані прояви оригінальності й екстравагантності: якщо вам важливо зберегти прихильність оточуючих, демонструйте повагу до традицій і загальноприйнятим правилам. Доводиться приймати важливі рішення, що стосуються особистого життя.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам потрібно бути дуже обережними: у цей день представники знаку ризикують багато що втратити просто через власну неуважність. У будь-якій роботі необхідна підвищена акуратність, але особливо важливим він буде для тих, хто має справу зі складною технікою, гострим інструментом, транспортними засобами. На щастя, в цей день близькі люди не стануть створювати вам додаткових труднощів. Особисті відносини складаються дуже гармонійно, сварки малоймовірні. Вечір чудово підходить для домашнього відпочинку.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви готові дуже багато на що заради змін у житті, які здаються представникам знака абсолютно необхідними. Відмовитися від старого легко; відмовляючись від колишніх планів і зв'язків, Леви навіть не замислюються про те, що можуть поставити кого-то в складну ситуацію, заподіяти кому-небудь. Саме тому день буде пов'язаний з гострими конфліктами, жорсткими, а часом і жорстокими, методами досягнення бажаного. Втім, у вашому близькому оточенні неодмінно знайдеться людина, яка допоможе вам налаштуватися на більш миролюбний лад.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сприятливий день для спілкування із сильними світу цього, а також тими, хто встиг піднятися вище вас по кар'єрних сходах. Ви не тільки зробите сприятливе враження, але і знайдете спосіб зміцнити свої позиції, обзавестися корисними зв'язками. Бесіди, що стосуються фінансів та майна, вдасться провести в правильному ключі, і ви незабаром отримаєте їх плоди. Ви використовуєте будь-яку можливість для того, щоб подбати про близьких, оточити їх увагою, і не замислюєтеся про те, що тим самим обмежуєте чиюсь волю.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У Терезів є шанс знайти впливових покровителів, інвесторів, спонсорів. Будьте енергійні – чим більше зусиль ви докладаєте, тим значнішими будуть їх результати. Не потрібно задовольнятися малим, краще прагнути до багато чого. День підходить для початку власного бізнесу, а також обговорення питань, що стосуються довгострокового співробітництва. Змусять потурбуватися новини, що стосуються ваших близьких. Ви готові кинутися на допомогу людині, що опинилася у важкій ситуації, але старання ваші будуть марними, поки дана особа сама не вирішить діяти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам доведеться докласти чимало зусиль, щоб уникнути неприємностей і сильних переживань. День виявляється вельми напруженим і неспокійним, раз у раз виникають ситуації, що вимагають від вас і швидкого прийняття рішень, та їх негайного втілення в життя. Важко виявиться тим, чийого уваги зажадають справи сімейні. Інтереси близьких суперечливі, і примирити тих, хто опинився по різні боки барикад, практично неможливо. Не виключено несподіване і дуже сильне романтичне захоплення. Скорпіони сьогодні закохуються блискавично і безоглядно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці допускають дуже багато помилок, створюючи тим самим проблеми не тільки собі, а й своїм союзникам. Закликати представників знаку до обережності марно: їм просто не до цього, адже день насичений подіями, кожен з яких вимагає негайної реакції. Намагайтеся, принаймні, час від часу озиратися назад – це дозволить вчасно виправити допущені промахи. Ваші вчинки дивують близьких, і дивують неприємно, тому ви повинні бути готові і до критики, і до неприємних питань. Якщо вам вдасться зберегти спокій, не дати волі емоціям, ситуація стабілізується.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Можливі труднощі в діловому спілкуванні, ви ризикуєте нажити собі впливових ворогів. У деяких представників знаку можуть з'явитися юридичні проблеми, не виключено підвищену увагу правоохоронних органів. З іншого боку, можна домогтися серйозних успіхів, зосередившись на роботі, і ви швидко справляєтеся навіть з найскладнішими справами. Посилюється ваш вплив на близьких, навряд чи сьогодні хтось ризикне заперечувати вашу точку зору або диктувати вам свою волю. Козероги-підлітки демонструють дуже доросле, зріле ставлення до серйозних питань, зміцнюючи тим самим свій авторитет.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У цей день ви будете більше звичайного потребувати підтримки, і неодмінно її отримаєте, в тому числі і від людей, які ніколи раніше не демонстрували своєї доброго ставлення до вас. Можливі подарунки, приємні сюрпризи. Людина, з яким ви мали справу досить давно, зробить цікава пропозиція про співпрацю. Дуже добре складаються і романтичні відносини, досягти взаєморозуміння з коханою людиною зовсім не важко. Будь-які захоплення цього дня виявляться значно серйознішими, ніж можна припустити.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Порадують фінансові надходження – несподівані і дуже своєчасні. Мало Риби, яким гроші сьогодні не впадуть з неба, знайдуть легкий спосіб їх заробити. Можливо початок ефективної співпраці в новій сфері. Починання цього дня відкриють перед вами широкі професійні можливості. А ось в особистому житті серйозних змін не відбувається, деякі Риби навіть занудьгують. Втім, представники цього знака не з тих, на кого стабільність і передбачуваність навівають смуток – ви напевно знайдете спосіб себе розважити.