Гороскоп за знаками Зодіаку на 18 лютого. Приходимо на виручку та чекаємо на підтримку

П'ятниця, 18 лютого 2011, 08:57
День, коли особливо важливими стають взаємна підтримка та взаємовиручка. Дуже важливим є вміння знаходити спільну мову з оточуючими, вести спокійний і конструктивний діалог, просити про допомогу і приймати її.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
У вашому житті відбудеться цікава подія, яка може покласти початок низці важливих і захоплюючих змін. Потрібно, однак, мати на увазі, що не завжди вам буде вдаватися тримати ситуацію під контролем. Будьте готові довіритися іншій людині – наприклад, покластися на старого друга або надійного партнера. У вас буде маса можливостей знайти гідне застосування своїм непересічним здібностям і талантам. Не бійтеся експериментувати: невдачі в нових починаннях вкрай маловірогідні. Крім того, день відмінно підходить для романтичного визнання.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ви опиняєтеся в незавидному становищі – зусилля марні, старання виявляються марними. Біда в тому, що ви не за ту справу взялися. Чим раніше ви зізнаєтеся в цьому собі і перемкнутися на щось інше, тим краще. Цікава пропозиція надійде від людини, з яким ви колись мали справу; майте на увазі, що відносини будуть розвиватися в колишньому ключі, незважаючи на всі сталися з вами зміни. Дуже важливо зберегти довіру коханої людини, тому від двозначних висловлювань, недомовок необхідно відмовитися. І в справах, і в особистих відносинах необхідна досконала прозорість.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам доведеться змиритися з тим, що їм далеко не все під силу. Сьогодні представникам знака належить мати справу з дуже сильними, впливовими і хитрими суперниками. Це буде досить утомливо, а й по-своєму цікаво. Складність що стоять перед вами проблем стає своєрідним викликом, який ви не можете не прийняти. Дуже везе Близнюкам в особистому житті. Цей день відмінно підходить для нового знайомства, любовного зізнання, романтичного побачення. Надзвичайно приємні сюрпризи відрізняють Близнюків-дам.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки виявляються безсилі перед несприятливим збігом обставин у діловій сфері. Ваше завдання – мінімізувати втрати; лише рідкісним представникам знака вдасться уникнути їх. Є ризик втратити довіру людини, від якого залежить ваше професійне майбутнє, або не виправдати очікування потенційного роботодавця. Більш спокійна і гармонійна ситуація складається в особистих відносинах – тут у вас практично не буде приводів для тривог і хвилювань. Порадує можливість оточити кохану людину турботою та увагою, на яке він відповість щирою вдячністю.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам доведеться змиритися з тим, що далеко не всі готові визнати їх перевагу. Це день конкурентної боротьби, і боротьби досить напруженою. Для неї знайдеться місце не тільки в діловій, а й в особистому житті. Якщо у професійній сфері вам буде не так вже важко потіснити суперників, то з тим фактом, що для коханої людини ви не є центром Всесвіту, навряд чи вдасться щось зробити. Постарайтеся не давати волі підозрілості і ревнощів, не боріться з вітряними млинами. Не виключено, що вашій «половині» просто потрібно побути наодинці з собою – так не забирайте в коханої людини цього права.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
У Дів буде дуже багато справ – різноманітних і досить утомливих. Представникам знаку, вимушеним постійно перемикатися з одного завдання на іншу, жодне починання не вдається довести до кінця, і це стає джерелом поступово наростаючої напруги. Дуже важко буде обійтися без надійних помічників, так що покваптеся розшукати їх. Вечір – підходящий час для того, щоб дати волю фантазії. Якщо ви не пишіть чудесних картин і оповідань з життя вигаданих істот, подивіться фантастичний фільм або видовищну казку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
З'являється можливість зміцнити свої позиції, знайти нових союзників і стати більш важливою і впливовою персоною. Щоправда, заради цього доведеться показати зуби – але справа того варта. До того ж, вам потрібно лише ненадовго сховати своє миролюбство від сторонніх очей; зовсім не обов'язково розлучатися з цим похвальним якістю назавжди. Дуже важливо своєчасне прояв ініціативи в особистому житті. У вас буде можливість завоювати серце людини, яка вам давно симпатичний. Не виключено несподіване любовне визнання, запрошення на побачення, приємний подарунок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День складний, суперечливий і напружений. Настрій Скорпіонів швидко змінюється. Представники знаку то випромінюють оптимізм і впевненість у собі, то стають нескінченно похмурими, смутними і втраченими. Люди, які спробують розважити і надихнути вас, ризикують стати жертвами вашого роздратування. Хочеться запаморочливого різноманітності, яскравого, незабутнього відпочинку. Але, на жаль, сьогодні це навряд чи буде вам доступно – на приємні джерела приємних емоцій зірки поскупилися. Набуття душевної рівноваги сприяють прогулянки і помірні фізичні навантаження.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям доведеться пережити кілька неприємних хвилин, пов'язаних з необхідністю спілкуватися з несимпатичним людиною або пояснюватися з тим, хто зовсім не бажає слухати. Зберегти спокій вдасться лише самим стриманим представникам знака. Можливі грошові надходження, але і витрати будуть досить великі, так що ваше фінансове становище істотно не зміниться. Спори з близькими можливі, але характер вони носять виключно конструктивний. У цей день можуть бути вирішені багато важливих сімейні проблеми.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам дуже стане в нагоді їх природна ділова хватка: у представників знаку є шанс укласти надзвичайно вигідні угоди. Однак для цього доведеться діяти дуже швидко і покластися на інтуїцію; логіка може виявитися марною. Не варто будувати далекосяжні плани; поки вам невідомі деякі важливі обставини, які доведеться врахувати. Близькі люди занадто активно втручаються у ваше життя, змушуючи вас робити те, від чого ви воліли б утриматися. Захищайте свої інтереси, інакше від вас зажадають занадто великих жертв. До конфліктів справа дійде лише в найбільш нестабільних спілках.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліїв цей день порадує якимись абсолютно несподіваними і дуже приємними подіями. Нагадають про себе люди, яким ви завжди раді, не виключена зустріч з людиною, до якої ви зберегли найтепліші почуття. День підходить для відновлення будь-яких відносин – і романтичних, і ділових, але в обох випадках слід пам'ятати, що зміни, що відбулися з вами, не дозволять продовжувати спілкування в колишньому дусі. Вдалий день для покупок. Вибирайте речі, що підкреслюють вашу індивідуальність: бездоганний смак вам не змінить. Експерименти з іміджем піднімуть настрій.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День пройде не тільки вдало, але і вельми приємно, якщо ви не станете забивати собі голову порожніми сумнівами і марними очікуваннями. Дуже важливо дивитися на речі реально, не переоцінюючи ні своїх сил, ні можливостей інших людей. Якщо вам вдасться зайняти правильну позицію, ви напевно помітите цікаві можливості, на які раніше не звертали уваги. Цікавим обіцяє бути вечір цього дня: вас чекають привабливі запрошення, веселі вечірки, несподівані зустрічі. Імпровізуйте – сьогодні вам це вдається особливо добре.